Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Placebo - Istanbul Konseri

Collapse
X
 
  • Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

  • Placebo - Istanbul Konseri


    Son albümleri “Battle for the Sun” daha piyasaya çıkmadan yayınladıkları ilk single “Battle for the Sun” ile Avrupa listelerine zirveden giren Placebo İstanbul’da.

    Yeni albümü 8 Haziran’da piyasaya çıkacak olan grup, turnesi kapsamında 23 Haziran akşamı da İstanbul’da olacak!

    İsmini bir tıp teriminden alan ve ilaç niyetine verilen ama hiçbir fonksiyonu olmayan madde anlamına gelen Placebo, iki eksi okul arkadaşının Londra Metrosu’nda karşılaşmalarıyla kuruldu.
    Molko, Olsdal ve Robert’den oluşan grup 1995'te ilk single çalışmaları “Bruise Pristine” i yayınladı. Albüm, Michael Stipe, Bono, David Bowie, Marilyn Manson gibi önemli isimlerin dikkatini çekince büyük gruplarla alt grup olarak turne serüvenleri başladı. Büyük çıkışlarını ise David Bowie turnesinin ardından, Bowie’nin 50. yaşgünü partisinde verdikleri konserle yaptılar. Robert bu süreçte gruptan ayrılınca Placebo yoluna, Steve ile devam etti. 1998 yılında grup “Without You I'm Nothing” albümü ile modern rock ilahları arasında yerini aldı. Başarısını ve farklılığını her albümde dinleyicisine bir kez daha ispatlayan Placebo, 2003 senesinde çıkardığı “Sleeping With Ghosts” albümünde elektronik öğelerle rock tarzını buluşturdu.

    Grup bu albümle birlikte bir cover albüm ve “Live in Paris 2003 Soulmates Never Die” adlı bir dvd ile de hayranlarıyla buluştu. Grup 2004 yılının ocak ayında çıkardığı “Once More With Feeling” da tüm single çalışmalarını bir araya getirdi ve tüm single videolarını kapsayan bir de dvd çıkardı. 2006'nın Mart ayında ise 5. stüdyo albümleri “Meds” dinleyiciyle buluştu.
    1 Ekim 2007 de Steve Hewitt gruptan ayrıldı. Yeni albüm onsuz hazırlandı.

    Placebo, 9 Aralık 2000, 13 Eylül 2003 ve 3 Eylül 2006 tarihlerinde, İstanbul’daki hayranlarıyla buluştu. Şimdi yeni albüm ve yeni şarkılarla yeniden İstanbul’da!

    Biletix sitesinden alıntı yapılmıştır.

    Son güncelleyen GuNMaN; 21-04-2009, 14:47.

Unconfigured Ad Widget

Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Pitbull Strings Gold Series Gitar Telleri

Collapse

Çalışıyor...
X