Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Fender Yeni Blacktop Modellerini Tanıttı

Collapse
X
 
  • Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

  • Fender Yeni Blacktop Modellerini Tanıttı

    Fender, klasik Fender ruhu ile birlikte dizayn modifiyeleri ile güçlü özellikleri barındıran Blacktop Seri'sine Blacktop Telecaster Baritone, Blacktop Stratocaster HSH ve Blacktop Jaguar 90 olmak üzere üç yeni ve farklı model ekledi.

    Blacktop serisi, Blacktop Telecaster Baritone ile tamamen farklı ve yeni bir model ile tanışıyor. 27'' alt eşik-üst eşikuzunluğu, si'den si'ye akort düzeni, çok yönlü üçlü manyetik konfigürasyonu ve belirgin bas karakteri ile tam bir bariton gitar olmakta. Diğer özellikleriyse; kızılağaç gövde, akçaağaç sap, 9.5'' eğrilik yarıçapına sahip gülağacı klavye, medium jumbo perde demirleri, HSS düzeni, 5'li switch, volume ve ton potansları ve krom donanım. Telecaster Baritone, Classic Copper, Ghost Silver ve Three-color Sunburst olmak üzere üç farklı renkte model bulunduruyor.


    Blacktop Stratocaster HSH ise, mevcut HH modeline ek olarak Telecaster orta manyetiği bulunduruyor. Bu sayede halihazırda müthiş ve çok yönlü olan bir gitarı daha da geliştiriyor. Siyah ve Titanium Silver renklerinde modelleri bulunuyor.


    Çekici ve çok yönlü Jaguar 90 ise, kükremelerden ziyade mırıldanmaları tercih edenlere yönelik. Fender, Blacktop Jaguar (HH) 'daki humbucker manyetikleri, ona yepyeni bir sonik karakter kazandıran iki single coil manyetik ile değiştirmiş. Göze batan özellikleri ise 24'' alt eşik-üst eşik uzunluğu, Adjusto-Maticköprü, kızılağaç gövde, akçaağaç sap, 9.5'' yarıçaplı gülağacı klavye, üçlü switch ve krom donanım. Two-color Sunburst ve Candy Apple renk seçenekleri ile birlikte gelmekte.



    Kaynak: Fender.com







    Eklenmiş Dosyalar

Unconfigured Ad Widget

Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Pitbull Strings Gold Series Gitar Telleri

Collapse

Çalışıyor...
X