Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2009 yılı Avrupa'nın En İyi Sanatçısı ''MaNGa'' seçildi.

Collapse
X
 
  • Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

    2009 yılı Avrupa'nın En İyi Sanatçısı ''MaNGa'' seçildi.

    Arkadaşlar çoğunuz biliyorsunuzdur ama daha yeni olduğu için burdan da duyurayım dedim. Manga , Avrupa'nın en iyi sanatçısı seçildi. mtv den yayınlanmıştı sanırım ama izleyemedim tabi uyku lazımdı. Show haberde demin konuşuyordu grup üyeleri ve çok mutlulardı. Ülkemiz adına almışlar ödülü zaten. Tüyleri diken diken olmuş gurur duymuşlar. Yalnız şaşırtan bir nokta var. Oradaki çoğu insan ''aaa Türkiye'de Rock grubu mu vardı Rock müzik yapılıyormuydu ?'' gibi sorular sormuşlar. Grup üyeleri de çok şaşırmış bu duruma....Nitekim ödül bizimdir

    ''Bu yıl Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen MTV Müzik Ödülleri (EMA 2009) töreninde "Avrupa'nın en iyi sanatçısı" ödülüne Türkiye'den Manga grubu layık görüldü. Geçen Ekim ayında MTV Türkiye'nin resmi internet sitesinde gerçekleşen oylama sonucu Türkiye'yi temsil etme hakkını elde eden Manga, Türkiye elemelerinde Kenan Doğulu, Atiye, Bedük ve Nil Karaibrahimgil gibi isimleri geride bırakmıştı. Önceki gece MTV Türkiye'den de canlı olarak yayınlanan yarışmada Manga, 2 Kasım tarihine kadar internet üzerinden gerçekleşen halk oylaması sonucu 22 ülkeden rakiplerini geride bıraktı ve "Avrupa'nın En İyi Sanatçısı" ödülünü kazandı. Manga üyeleri Ferman Akgül ve Cem Bahtiyar ödülü Baskstreet Boys grubu üyelerinin elinden aldı. Manga grubu üyeleri, ödülü almak üzere sahneye çıktığında 'Üç Maymun' filmiyle 2008 Cannes Film Festivali'nde 'en iyi yönetmen' ödülünü alan yönetmen Nuri Bilge Ceylan'ın ödül alırken söylediklerini hatırlatarak "Biz de Nuri Bilge Ceylan'ın dediği gibi güzel ve yalnız ülkemiz adına bu ödülü alıyoruz" dediler. Geçen yıl aynı ödülü Emre Aydın almıştı. Yarışmanın sunuculuğunu ünlü şarkıcı Katie Perry yaptı. ''

    Alıntıdır (sabah gazetesi)


    ''MTV Avrupa Müzik Ödülleri 2009, her şeyin başladığı yere, Berlin’e geri döndü. Bu yıl halk oylamasıyla seçilen en iyi müziklerin onurlandırıldığı gece 02 World Arena’da gerçekleşti.

    Nil Karaibrahimgil, Kenan Doğulu, Atiye ve Bedük gibi güçlü rakiplerini geride bırakıp "En iyi Türk Sanatçı" seçilen Manga şimdi de Avrupa'nın en iyisi seçildi.

    Berlin Duvarı’nın yıkılmasının 20’inci yıldönümünün de büyük bir parçasını oluşturan töreni ünlü şarkıcı Katy Perry’nin sundu.
    ''

    alıntıdır.
    Son güncelleyen shnicx; 10-11-2009, 02:58.

    #2
    Tebrikler arkadaşlara.
    Son güncelleyen Myris; 10-11-2009, 22:46.

    Yorum


      #3
      bende çok dinlemesemde birkaç şarkısını bilirim ama tebrikler

      Yorum


        #4
        Gurur duyduk

        Yorum


          #5
          Myris isimli üyeden alıntı Mesajı göster
          Tip olarak sevmediğim. Sözlerini sevdiğim bir gruptur kendileri.
          Büyük amcamın oğlu ( Tuluyhan Uğurlu ) bu arkadaşlara “Hayat Bu İşte” parçasında “İstanbul Kanatlarımın Altında” filminin piyano solosunu çaldığında bu albümle bir yerlere gelecekleri belli olmuştu.

          Senin için de ayrıca bir mutluluk kaynağı olsa gerek amcanın oğlunun sanatçı olması Allah ayırmasın sizi

          Ben de ilk albümle beraber her ne kadar etrafımdakiler dinliyor diye üç beş parçasına kulak aşinalığım olsa da sonrasını hep merak ettiğim bir gruptu ama artık o eşiği atladılar hem de öyle böyle değil çok büyük çok ciddi her sanatçıya değil her Türk'e nasip olmayacak birşeyi başardılar. Türk diyorum neden ? Çünkü yukarda ilk mesajımda yazdığım ''aa aah Türkiye'de Rock müzik mi var?'' içeriği açısından dedim. Ben zaten son albümü acayip sevmiştim. Klibi çekilen şarkıları ''Dünya'nın sonuna doğmuşum,Beni Benimle bırak'' bir de ''Cevapsız sorular'' adlı parçalarını sevmiştim. Kariyeri daha parlak olacaktır bundan sonra eminim. Zaten bateristleri de dedi gelecekleri ile ilgili daha kaliteli işler yapacaklarına dair üç beş cümle Yolları açık olsun.

          Ayrıca ilk mesajımdaki düzenleme için teşekkür ediyorum. Daha iyi olmuş

          Yorum


            #6
            ne yalan söyleyeyim sevmem mangayı. kıskandım ödülü almalarını. bu beni hırslandırdı. ne kadar çalışsam da önümde koca bir dağ olduğunu tekrar farketmemi sağladı. bu dağı hırs ve emin adımlarla mümkün olan en kısa sürede aşmayı hedeflediğimi bir kez daha hatırlattı.

            Yorum


              #7
              hiç sevmediğim bir grup tarzına sahip oldukları için(ne oldukları belli olmayan) önde emo bir gitarist, arkada punkçı bir baterist, önde bıyığı var mı yok mu anlayamadığım karma bir türk, ve en acayipi DJ olması, basçıların bi adam gibi olan şahıs, sırf karma sayede herkesi kendilerine hayran etme duygsuyla 8-10 çeşit farklı insan ile ne oldukları belli olmayan karma bir grup. Bu yüzden hep kötü bulmuşumdur kendilerini, bateristleri zaten bateriye vurduktan sonra tikliymiş gibi gözlerini kapatıyor(tiki varsa özür dilerim.) her vuruşta korkuyormuş gibi falan filan... arkadaşlar gibi bende her kanalda ve her tarafta 7/24 şarkılarının çalınmasından dolayı zorunlu olarak ezberlemiş bulunuyorum.
              nedense mtvyede hiiiççç güvenemediğim için(malum herşeyleri ortada) bu ödülün o kadarda önemli olmadığını düşünüyorum biz TÜRKLER için ama yinede tebrikler... mtvye nasıl birşey yaptılarsa...
              ayrıca herzamanki gibi katılanlarıda görüyoruz popçular falan filan BİR TANE BİLE MÜZİK ALETİ KULLANILAMADAN YAPILAN POPÜLER KÜLTÜRÜN KÖLELERİ(kendi lafımdır kullanmayın)katılıyor. o yüzden gözümde iyice düşmüş bulunmakta. sanatçı olmak içinde(katılanlar için konuşuyorum) müzik aletsi ensturmansız dıstık dıstık diye melodiler eşliğinde şarkı söylemenin yeterli olacağını düşünmüyorum.
              Şimdi herkes karşı çıkar...

              Her neyse kazanmışlar iyi hoş Türkiyemizin adını duyurmuşlar ne güzel...

              Yorum


                #8
                Benimde hiç sevmediğim bir grup bilmiyorum oldum olası hiç sevmedim yaptıkları müzik bence sahte ve hiç bir güzel yanı yok ama insanlar bir şekilde seviyor. MTV populer olan herşeyi 24 saat gösteren karakutu kanalı bu ödülün bende Asinsan'a uyarak önemli olmadğını düşünüyorum ama yinede tebrikler ne diyelim.

                Yorum


                  #9
                  teşekkür ederim dostum!!! Bu arada solistlerinin bıyığı var mı hala anlayamadım varsa Tayyibin bıyığı gibi mi?
                  Son güncelleyen Asinsan; 09-11-2009, 19:57.

                  Yorum


                    #10
                    Emre Aydından sonra Manganında bu ödülü alması gerçekten Türkiyede birşeylerin değişmeye başladığının göstergesidir!

                    Yorum


                      #11
                      Alkışladık hep beraber Manga'yı

                      Yorum


                        #12
                        Açıkçası hiç gurur murur duymadım. Aslında bu şuna çok güzel bir kanıt. MTV Manga'yı seçmekle özellikle son 10 yıldırki kalitesizliğini bir kez daha ortaya koydu, ikincisi Manga denen ne yaptığı belirsiz (...ben buna rock+rap=devekuşu diyorum.. Deve mi kuş mu belli değil yaptıkları şey...)saçma grup bu ödülü alarak MTV'nin tekelleştirdiği sistemde dünyada marketing diye geçen yani pazarlama işi diyebileceğimiz bir ödül sahibi oldu... Buna anca gülerim ))

                        Yorum


                          #13
                          hiç gurur duyulcak birşey yok sadece ve sadece türk gencinin internet bağımlılığı sayesinde kazanılmış bi ödül.. oylamalar bildiğim kadarıyla mtv resmi sitesinden yapılıyor ve daha önemlisi 1 kişinin 1den fazla oy atabilmesi.. neyse.. böyle olması daha iyi zaten ben bi pentagramı bi yavuz çetine ölmeseydide orda görseydik demem çocuklarla aynı kategoriye koyamam.

                          ha bu arada oylama konusunda vs.. yanlışım varsa düzeltin

                          Yorum


                            #14
                            teşekkür ederim arkadaşım yutup123458 destek vermenize çok sevindim. etrafımdaki insanlar arasında tek böyle düşünen ben sanırdım öğrendiğim iyi oldu.

                            ama benignful sen bağımlılığından kaynaklanan demişsinde, eğer bi pop yarışması olsaydı ve ne biliyim popçunun tekine sırf türk diye oy atar mıydın?
                            bu yüzden bir insan ne kadar bağımlıda olsa sevmediği bir gruba, kişiye oy atacağını sanmıyorum. bunda mtv denen kuruluşun payı olabilir.( ya hala manga şeçildiğinden dolayı şoktayım, başka grup mu yok türkiyede )... ama doğruluk payı olabilir. düşüncene saygı duyuyorum.

                            Yorum


                              #15
                              Asinsan valla bence hiç doğruluk payı yok.. Dediğin gibi başka grup mu yok demişsin Türkiye'de, neler kimler var hepimiz biliyoruz.. İlk yorumumda da dile getirdim zaten işte MTV kalitesi )) Anca bu kadar olabilirdi zaten)

                              Yorum

                              Unconfigured Ad Widget

                              Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

                              Trending

                              Collapse

                              Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

                              Çalışıyor...
                              X