Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Knight Online

Collapse
X
 
  • Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

  • #16
    saçmalama k.o wow'la boy ölçüşemez bile şaka mı bu bir kere knight online herşeyi baştan savma ve dandik grafiklerle yapmış.wow ise zaten gerçek hayattan bile güzel

    Yorum


    • #17
      Seventh Rua isimli üyeden alıntı Mesajı göster
      Server: Iona
      Id: SerquaN / Rogue (Arrow)
      Lvl: 59
      Clan:-------------
      Itemler: +8 No Rebith Iron Bow, +7 Rebith Chitin Set, Dual Kekuri Ring +1, +5 Defender Of The Lord: DOL, 2 gb nakit para +4 de iron impact vardı.
      National Points (NP): 4782
      abi bu ne yav tabi bağımlı olmassın sen daha başlangıçtasın

      id:k7guard server:İONİA clas:assasin
      lvl 80(83lerle vsdeyim)
      clanLionS idi bir zamanlar)
      itemler:+9 shard rebirth +8 mirage dagger(md)
      iron set 5gb bankada +8 chitin shell set.o zamanlar en iyi kask bendeydi kimsede yoktu.

      np:980767

      Yorum


      • #18
        Gu!TarD£L!gHT48 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
        bırakanların kesinlikle alınlarından öpüyorum ve haklarımı sonsuza kadar helal ediyorum.

        O kadar enfes bir oyun olabilir çok iştah açıcı para vermekten bıkmadığımız kumardan bile beter ama kumarda kaybedip bu oyunda kaybetmediğimiz ve bir o kadarda bağımlılık yapan bir oyun olsada. Oynamadığımız 2 günde bile 'off acaba neler oldu ardreamde clan nasıl gidiyo eventlar filan ne oldu' dediğimiz şu oyunu bırakmak cidden Allah'ın gönderdiği mucize gibi bir şey.

        2006-2009 yılları arasında oynadım ve verdiğim paralar 150-200 lira olmuştur belki 150-200 lira bu oyunda bir şey ifade etmeyebilir ama bu parayı verirken çektiğim SONRADAN GÖRDÜĞÜM acı ne olacak peki sonuç ne peki.

        Oyunun boku çıktıkça çıkan oyunda insanların +9 +10 larla gezmesi iron belt iron neck bolluğu takıların +2 leri falan filan insanlar kendilerini ezdirmiyorlar ve gün geçtikçe magic anvilde resmen şans onların peşinde koşmaya devam ediyor. Ve bizim hiç item basmayıp gb lerle pazardan topladığımız itemlerle bir şey yapmak cidden çok kötü bir duygu.

        oyunu bırakalı haziran ayını sayarsak 6 aydır oynamıyorum ve cidden çok ama çok mutluyum. 150-200 lira belki oyun için bir şey ifade etmezken 150-200 lira bizim için önemli bir pedal almamız için iyi bir seçenek olur her zaman.
        müziğe para harcamaktan hiç bıkmayız ama knight a para verirken cidden ardımızda bıraktığımız annemiz babamız ve para verirken sadece bir internet oyununa verdiğimizi görmemiz cidden beni ve belkide bırakanları uyandırmıştır.Hiç gördünüzmü bi ailenin çocuğunun knighta para vermesini destekleyen ? Peki ya müziğe o parayı verirken ailenin çocuğuna verdiği destek ? TARTIŞILAMAZ BİLE...


        Oyunda ya riske girip sınırları aşıcaksın ya da elinin altında lüks arabalar villalar olan zengin bir insan olarak ACI ÇEKMEDEN oynayacaksın.

        ama bizim gibi 15-18 yaşlarındaki gençlik çağlarının annelerinden babalarından aldıkları paralarla babaannemizin anneanemizin elini öpüpte aldığımız o paraları gidipte zevk almak için böyle online oyunlara para vermemek lazım.

        İnsan ardında bıraktığı o atm ye giderken bile parayı hesaba yatırırken bile cidden kalbinde bir acı bir üzüntü hissetmesi lazım.

        Ya hırs yapıp şansına yenik düşenler item yakanlar ne olacak ? üzüntüyle birlikte daha çok hırslancaklar ve yine para yatırcaklar. Belkide yaktığı çok değerli bir itemdir ve aklından en sonunda annesi ve babasından aldığı paralarla o yaptığı itemin kırmızı ışık geçmesiyle hayatının gözü önünden geçmesi gibi büyük bir acı vermesi lazım.

        Ne yapıp edip oyunda bir şeylere ulaşamıyorsanız pes edin ardından koşmayın. Ben 3 yıl oynadım az-uz bir zaman değil verdim 150-200 liraya yakın ne oldu sonuç sıfır. Eğer oyun taa 2005 li 2006 lı yıllar olsaydı belkide o zaman bu parayla iyi bir şeyler yapılabilirdi o zamanlar ardreamdekiler +8 cleaverla adam kesiyorlardı şimdi yıl geçtikte oyunun boku çıktığı için insanlar +9 shardlarla dolaşıyorlar belkide onlarada doymuyorlar.

        Hırs ve şans belki oyunun bokunun çıkmasını sağlayanlar için iyi bir sonuç olabilir...

        belki oyunda uçuruma sürüklenen ve acı çektikçe tükenmeyen insanlar için daha büyük bir kovalama olabilir ve buda bağımlılığı etkileyen en büyük etmen...

        burdaki insan bu sitedeki insanlar bir sanat için dinledikleri ve hiç bıkmayacakları belkide meslekleri olacak insanların dinledikleri rock-metal veya blues müzikleri onlar için kader olacak.

        Knight a para verenler insanlar o verdikleri paralarla burda bizim gibi sanatını seven insanlar için bir ufuk ışığından çok sanki ufuk ışıklarının mazuruna kalan insanlar için büyük bir etmen.

        Bir oyun bu kadar pahalı olsaydı elimize bir şey geçseydi hepimiz oynar ailelerimizde bize destek verirlerdi değil mi ?

        'hadi oğlum o kadar para verdik git cz'ye de kes şu adamları hepimiz mutlu olalım' demiyecekler.

        Cidden ben bu söze inanıyorum annemiz babamız bizim iyiliğimizi düşünüyorlar.

        150-200 lira belki bir pedal alınabilir ve sokaktaki müzik severlerde iyi karşılar ama sokakta geçen insanların 150-200 lira bir online oyuna vermesi bu insanlarında şaşkınlığa uğramasına sebeb olur çünkü alt tarafı bir OYUN.

        Cidden gönül rahatıyla oynanacaksa KNİGHT ONLİNE, bence zengin olan hiç bir sıkıntı çekmeyen hayatta hep mutlu olan paraya para demeyen insanları oynaması gerekir.

        Oyunu bence ne sonuçlara varırlarsa varsınlar bence bıraksınlar ve artık akıllarında annesini babasını düşünen birer düşünce gelsin.

        BENDE BIRAKTIM BENDE ÇOK VE ÇOK PİŞMANIM VERDİĞİM PARALARA HİÇ BİR SONUÇ ELDE EDEMEDİM. KEŞKE VERMESEYDİMDE 3 YILIM MUTLU GEÇSEYDİ DİYORUM.
        1000 liraya yakın para harcadım diğer serverlar dahil.tam şerefsizlik oyunu.sınav yüzünden oynamaya zamanım olmadı ve ben debırakmış oldum allaha şükür ama bu da sigara gibi.bıraktığıma şükrediyorum ama hep keşke iş güç olmasa da bir daha oynasam diyorum kendi kendime.sakın denemeyin oynamayı aklınızdan bile geçirmeyin.
        Son güncelleyen gutariff; 17-09-2010, 22:56.

        Yorum


        • #19
          Knight online oynamak gençliği boşa harcamak demektir.

          Yorum

          Unconfigured Ad Widget

          Collapse
          Initializing Tabs & loading Content...
          Initializing Tabs & loading Content...

          Trending

          Collapse

          Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

          Pitbull Strings Gold Series Gitar Telleri

          Collapse

          Çalışıyor...
          X