Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Parfüm 3

Collapse
Bu konu kapandı.
X
Bu sabit bir konudur.
X
X
 
  • Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

  • Arkadaşlar teşekkür ederim blog'u açalı 1 hafta oldu 900 okunmayı geçti, çoğu da mygitardan. Iphone'dan dahi ziyaret eden olmuş, sevindim açıkcası. Gerçi o bizim Burak olabilir ama hadi bakalım. Malum adam apple'cı.

    Yorum


    • Trussardi L'Uomo EDT bu parfüm hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar çilek te indirimi var bu parfümün hyponesun yanına bir adet de bu parfümü almayı düşünüyorum.

      Yorum


      • mustas isimli üyeden alıntı Mesajı göster
        ben kourosu bile 7-8 kere sıkıyorum. 3ü veya 4ü tişörte olmak kaydıyla. çok mu sizce?


        Kouros'u o kadar sıkıpta hayatta kalabiliyorsan 9 canlı olmalısın. Çok güçlü ve sert bir yapısı var. Ya sev ya nefret et türü parfüm.

        Yorum


        • espinado isimli üyeden alıntı Mesajı göster
          Kouros'u o kadar sıkıpta hayatta kalabiliyorsan 9 canlı olmalısın. Çok güçlü ve sert bir yapısı var. Ya sev ya nefret et türü parfüm.
          komşu bence body kourostan bahsediyordur arkadaşımız.

          Yorum


          • yok normal kouros. çilekten aldım acaba bayat falan mı? sabah 8 gibi sıkıyorum öğlen 12 gibi pek hissedilmiyo. normal mi? ya da benim burun kokuyo alıştı mı bir aydır?

            Yorum


            • mustas isimli üyeden alıntı Mesajı göster
              yok normal kouros. çilekten aldım acaba bayat falan mı? sabah 8 gibi sıkıyorum öğlen 12 gibi pek hissedilmiyo. normal mi? ya da benim burun kokuyo alıştı mı bir aydır?
              senin burnun kokuya alışmıştır1
              veya ten uyumu olmamıştır 2
              en güçlü ihtimal ise çilekte parfümler soğuk hava depolarında muhafaza ediliyor harman tam oturmuyor bende denedim parfümü aldıktan yaklaşık 1 ay sonra koku oturuyor ve notaları daha iyi algılıyorsun ve kalıcılıkta biraz daha artıyor

              Yorum


              • evet koku kullanmaya başladıktan bir iki hafta sonra daha bi hoş gelmeye başladı burnuma. ya da burnum kokuya alıştı. yalnız geçen gün ten uyumunu bizzat yaşadım. kourosu kız arkadaşımın ve benim bileğime sıktım. aradan biraz zaman geçti 6-7 saat gibi. onda koku gelmezken ben de geliyordu hala ama çok az.

                Yorum


                • Jovan sex appael





                  Koku çıkış yılı 1976
                  Koku notaları: paçuli,baharatlar,anason.tütün,sandal ve misk
                  Kokumuz eski tarz maskülen oryantal tarzda bir koku eau de cologne olmasına karşın kalıcılık ortalama üstü yabancı sitelerdeki yorumlarda pierre cardin pour homme ve karl lagerfeld pour homme benzetmeleri yapılmış pierre cardini andırıyor ama pek benzemiyor bence..kl homme ise nerdeyse aynısı gibi birkaç nota farkını saymasak rengindende anlaşılacağı gibi dönemin koyu ağır kokularından hani bizim hacı yağı gibi dediğimiz tarzda açılışı bazı sitelerde içerisinde karşı cinsi etkilemek için feromon katıldığı yönünde yazılar var..
                  Kokunun açılışı yoğun baharat otsu hafif tatlımsı ve koyu anason kokusu(viski kokusu gibi,de denebilir baharatlı otlu viski) uzunca bir süre değişime uğramadan aynı şekilde kokuyor buna sandal kokusuda eşlik ediyor sonlara doğru otsu notalarda kendini belli ediyor içeriğinde limon,da bulunmasına rağmen hiç algılanmıyor sanırım bu,da yoğun misk ve tatlımsı notalardan özetle ben kokuyu eski tarz maskülenci olarak beğendim doğal harmanlı algıları pek yormayan nota olarak karmaşık olmayan baştan sona pek değişime uğramayan bir koku dönemin koyu sarı renkli has erkek kokularını seven esmer tenlilere uyacağını ve 30 yaş altının biraz ağır bulacağını tahmin ettiğim kalıcılığı ortalama üstü fark edilirliği ortalama olan tarzına ve dönemine göre başarılı sayılabilecek bir koku

                  Yorum


                  • http://saklinotalar.blogspot.com/ güncellendi arkadaşlar.

                    Bu arada bulgari pour homme' alimon kolonyası gibi diyen arkadaşlar parfümü bir de bu serinlemiş günlerde denesinler. Dumur olacaklar. Ama ben kaç kere söyledim sizlere o kadar sıcak yaz günlerinde parfüm kullanılmaz, olduüundan çok daha farklı, kötü ya da cılız kokması ihtimaldir diye. Bakın bulgari 25 derece ve altlarda özü gibi kokarken, 30 dereceyi geçince hafif limondan ötesini algılayamıyorsunuz. Ha size hala limon kolonyası gibi geliyorsa ya elinizdeki sahtedir, ya da koku alma özelliğiniz oldukça zayıftır.

                    Şu günler parfüm incelemelerine dönmek için çok iyi, hazırlanın derim.

                    Yorum


                    • Evet ben Bulgari Pour Homme'yi limon kolonyasına benzeten insanlardan sadece birisiyim hemde parfümü aldığım mevsim kıştı aylardan aralık yani kokusunu bozacak sıcak bir havada yoktu. Parfümü anlayabilmek için yaklaşık 15 gün süre verdim kendime hatta YKM'ye kadar gidip orada birebir test ettim fakat şüphelendiğim gibi sahte çıkmadı ki ben çok isterdim sahte çıkıp beni yanıltmasını ve sonuç olarak aldığım fiyatın yarısına burada bir arkadaşa sattım.

                      Strawberry'e bu konuyla ilgili mail bile attım acaba sahte olabilir mi diye meğer birtek ben değilmişim, aynı durumdan şikayet eden birçok insan varmış. Şikayet ne peki? Parfümün çok çabuk uçup gitmesi ve sadece hissedilen limon kokusu, hadi limon kokusu olabilir ona birşey demiyorum ferah canlandırıcı bir kokuda olabilir ama bizim evdeki limon kolonyası bile daha kalıcı ve farkedilir bir şekilde kendini hissettiriyor.

                      Yaklaşık 10 yıldır orjinal parfüm kullanıyorum bu konulara çok meraklıyım evimde onlarca şişe parfüm olmasına rağmen içimdeki meraktan acaba diğer parfümler nasıl kokuyor diye durmadan yeni parfüm alıyorum. Lord üstad kadar burnum koku alma ve ayırt etme konusunda gelişmiş olmasada en azından hangi kokunun ne tarz olduğu anlayabiliyorum Burada her türlü parfüm hakkında yorumlar yapılıyor, kullananlar kokuların nasıl olduğu hakkında bilgi ve tecrübelerini paylaşıp doğru olanın ne olduğunu hangi zamanlarada hangi parfümlerin kullanılması gerektiğini yeni başlayanların nasıl bir yol izlemesi gerektiği hakkında çok faydalı bilgiler sunuyor ve bende bu tavsiyeler doğrultusunda birkaç parfüm edindim emeği geçen herkese teşekkür ederim.

                      Yani uzun lafın kısası herkesin her kokuyu sevemeyeceği gibi bana güzel gelen bir parfümüde başkası hiç sevmeyebilir sadece birbirimize tavsiyelerde bulunabiliriz sonuçta parfüm işi benim hayatta keyif aldığım birkaç şeyden birisi...:rock:

                      Yorum


                      • "Strawberry'e bu konuyla ilgili mail bile attım acaba sahte olabilir mi diye meğer birtek ben değilmişim, aynı durumdan şikayet eden birçok insan varmış. Şikayet ne peki? Parfümün çok çabuk uçup gitmesi ve sadece hissedilen limon kokusu"


                        o zaman, demek ki sorun strawberry'nin stoklarında.

                        Yorum


                        • ben boynerde denedim, limonla alakası yoktu parfümün. hafif pudramsı mayhoş bi havası vardı bence.

                          bu arada fragrancex ten drakkar ve hermes sampleları sipariş verdim. umarım sağ sağlim gelirler.

                          Yorum


                          • mustas isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                            ben boynerde denedim, limonla alakası yoktu parfümün. hafif pudramsı mayhoş bi havası vardı bence.

                            bu arada fragrancex ten drakkar ve hermes sampleları sipariş verdim. umarım sağ sağlim gelirler.
                            Pudramsılıkla alakası yok bulgari ph ve varyetelerinin. Aksine nemli parfümler. Bulgari blv, versace blue jeans gibi parfümlere pudramsı diyoruz, insanların kafası karışmasın.

                            Yorum


                            • Komsular kargo takip sistemi ile parfum alabilecegim bi kaç saglam yabancı site onerirmisiniz... 2-3 parfum almayı dusunuyorum...

                              Yorum


                              • bulgari ten secen bir koku herkesin beğenisi farklıdır bende yıllar önce 20,li yaşlarda kullandığımda çok güzel ama çok ucucu demiştim ama sonradan deneyimim arttıkça ve birçok parfüm kullandıkça kıymetini anladım ama demekki her tende aynı tepkiyi göstermiyor bence yağlı cilt ve esmer tenlilerde evet limon kolonyası gibi durabilir bir süre sonra sizin burnunuz kokuyu algılamasada cevreniz hissedebiliyor birde bence 30 yaş altına hafif kalacak bir kokudur ama şimdiye kadar kullandığım 70-80 parfüm arasında (bu sayı deneme boylarını saymadan bizzat 50,lik veya 100,lük kullanımda) benim ilk on,uma girecek kadar başarılı elegant kullanana karizma katan bir koku
                                tabiiki herkes sevmeyebilir özellikle koyu modern sert vanilyalı baharatlı tatlımsı kokuları seven genç komşular ama kalite hissiyetı doğallığı pek benzerinin olmaması farklı kokması tartışılmaz
                                dip not:birde elinde olup kullanan ve ucucu gelen komşular tene değilde tişörtünüzün veya gömleğinizin omuz kısmına bir iki fıslatın kalıcılığını ve farkedilirliğini arttırırsınız..
                                parfüm,parfüm yorumları,hediye parfüm,parfüm açıklamaları,parfüm blog,en iyi parfümler,kozmetik,moda,parfüm,kokular,kolonya

                                Yorum

                                Unconfigured Ad Widget

                                Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

                                Trending

                                Collapse

                                Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

                                Pitbull Strings Gold Series Gitar Telleri

                                Collapse

                                Çalışıyor...
                                X