Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Levy's M26GFG / Detaylı İnceleme

Collapse
X
 
  • Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

  • İnceleme Levy's M26GFG / Detaylı İnceleme

    Merhabalar.

    Levy's M26GFG modelinin BLK olanı, yani siyahı var bende. Ama tabi ki diğerleri ile arasındaki tek fark rengi. Firmanın 2013 kataloğunda bu model yok. Sanırım üretimi durdu. Ama benzer pek çok muadil mevcut.









    Bana hediye olarak geldi. Gerçekten çok iyi bir hediye oldu =) Markanın kalitesi, özellikle kendi sektörleri olan ‘deri’ modellerdeki kalite zaten tartışılmaz. Ayrıca her zevke her göze ve her bütçeye hitap edecek ürün muhakkak var.

    Benim ilk etapta istediğim model, M7GG3 idi. Ama ülkemizde resmen bu askıya kıran girmiş. Hiç kimsenin stoğunda yok. Tedarikçi firma ile görüştük, gelecek olan partide bulunmadığını ve epey uzun süre gelme ihtimali olmadığını söyledi. Alternatif bir askı arıyordum, bunu buldum. İyi ki bulmuşum =)

    Ağır bir gitar kullanıyorsanız kesinlikle bunun gibi geniş askılar tavsiye ederim. Daha fazla noktadan temas ettiği için vücuda, ağırlığı yayıyor. İlk ve en önemli yanı bu. Dolgulu olması ikinci bir rahatlık katıyor. Ancak bu dolgu olayı tam istediğim gibi, ayarında. Şöyle ki, PC17R ile bu model arasında kalmıştım ilk önce. PC17R’nin derisi daha kalın ve dolgu ile birleşince, kalıp gibi bir hissiyat uyandırıyordu. Ama bu modelin derisi daha ince olduğundan, o his yok, standart örme askıların hissi ile dolgulu kalıp hissi arasında bir yerde. Şu da var, bunların hepsi ‘bana göre’ olumlu yönler. Tamamen zevk renk olayı yani.

    İlikleri ise gerçekten çok sağlam. Gitarın askı pinlerinden geçirene kadar epey uğraştım. Ernie Ball Strap Lock kullanıyorum normalde, ama bu askı strap lock falan gerektirmiyor. Çok sağlam bir tutuşu var gitarı.

    Genişliği 6.5 santim yaklaşık. Standar genişlikteki iki askım olan Planet Waves Jacquard Woven ile Planet Waves 44N071 model askıların yanına koyup şu fotoğrafı çektim fikir oluşturması açısından;



    Boy olarak ise, eğer 2 metre civarında bir boyunuz yok ise gayet yeterli gelir ayarları.

    Velhasıl, gerçekten memnun kaldım bu askıdan, fiyat olarak muadillerinden geri kalır bir yanı falan yok, hakediyor fiyatını.


    Zahmet edip okuyan herkese teşekkür ederim.
    Son güncelleyen yutup123458; 29-03-2013, 18:33.

Unconfigured Ad Widget

Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Pitbull Strings Gold Series Gitar Telleri

Collapse

Çalışıyor...
X