Duyuru

Collapse
No announcement yet.

PRS se custom 24 anniversary VS PRS se paul allender signiture

Collapse
X
 
  • Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

  • İnceleme PRS se custom 24 anniversary VS PRS se paul allender signiture

    Merhaba arkadaşlar Prs gitarları daha önce hiç denememiştim ve merak ediyordum gerçekten nasıl gitarlar diye. En ilgimi çeken modelleri Prs se custom 24 ve prs se paul allender signiture modeliydi. Do-re müzik adana mağazasının açıldığını duydum gidip denedim ve inceledim uzun uzun. Merak eden arkadaşlar olabilir diye deneyimlerimi yazmaya karar verdim.

    Genel olarak prs se gitarların hepsinde kalite gerçekten üst sınıf. sadece kore de üretimi varmış SE serisinin zaten prs in diğer modelleri usa. İşçilik olarak gayet başarılı ve kusursuz gitarlardı hataya rastlamadım bir çok markanın Japon üretimine kafa tutabilir diye düşünüyorum.

    PRS SE CUSTOM 24 anniversary :
    Gitarın tonu oldukça hoş. Hemen her tarza gidebilir. Les paul gibi çoğu tarza uyum sağlıyor drive tonlarıda oldukça iyi allender modeline göre daha parlak ve tiz bir tonu var. Klavye sap rahatlığı 10 numara diyebilirim. Tremolo kolu çift yönlü arkaya yapışık değil ve oldukça rahat. Quilted maple kaplama oldukça hoş duruyor. 24 perde gül ağacı klavye üzerindeki kuş motiflerine zaten bittim diyebilirim.


    PRS SE paul allender:
    Öncelikle 2 gitar arasındaki en belirgin farklardan bir tanesi sapı. Sap bu gitarda daha ince. 24 perde olan abanoz klavye son derece rahat ve üzerindeki yarasa motifleri gerçekten etkileyici. İşçilik olarak fark yok diyebilirim kalite olarakta öyle.
    Üzerinde EMG 81 89 manyetik seti var ama bu sizi yanıltmasın çünkü her iki manyetikte tw. Yani humbucker ve single olabiliyor.
    Bu olay sayesinde çok hoş ve çeşitli tona ulaşabilmek mümkün. Maple kaplı gövde oldukça hoş duruyor. Köprü aynıydı. Ton olarak biraz daha mid ve bas ağırlıklıydı bu gitar.


    Oldukça kaliteli ve profesyonel her ikisi de. İşçilik ve kaliteden korkmadan alabilirsiniz... Gerçekten fiyatını sonuna kadar hak eden gitarlar.... Her hangi bir sorunuz olursa yanıtlamaya çalışırım.

  • #2
    PRS kalitesi bir başka be arkadaş Bende PRS SE CUSTOM 24 deneme imkanı bulmuştum gayet güzel gitar tonları çok hoşuma gitti.. clean tonu mükemmel dist. de fena değil... alınacak gitarların üstünde..

    Yorum

    Unconfigured Ad Widget

    Collapse
    Initializing Tabs & loading Content...
    Initializing Tabs & loading Content...

    Trending

    Collapse

    Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

    Pitbull Strings Gold Series Gitar Telleri

    Collapse

    Çalışıyor...
    X