Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tutorial Bölümü Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Collapse
Bu konu kapandı.
X
X
 
  • Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

    Tutorial Bölümü Hakkında Bilinmesi Gerekenler

    1. Forum için geçerli olan kurallar burada da geçerlidir. Bu kurallara uyulması herkesin akıl ve ruh sağlığınız açısından faydalıdır.

    2. Başlık açmadan önce daha önceden aynı başlıkta olup olmadığı aratılmalı yoksa yeni başlık açılmalıdır. Aksi taktirde forumun temiz tutulması açısından başlık kilitlenecektir ve başlığı açana özel mesaj ile uyarı yapılacaktır. Devamında başlığın silinmesi, karne puanının düşürülmesi ve uzaklaştırma uygulanacaktır.

    3. Açılan başlıklar ve yazılan yazılarda mümkün mertebe yazım ve imla kurallarına dikkat edilmelidir. Uzun yazılar okunabilirliği arttırmak açısından paragraflara bölünmelidir."Way, tşkkrlr, cvp" vb. kelimeler kullanılmamasını rica ediyoruz. Ayrıca cümle içerisinde ayırmak istediğiniz öğeler arasına virgül ve ardından bir boşluk koyunuz. Cümle bitimlerinde nokta koymayı ihmal etmeyiniz.Noktalardan sonra boşluk koyarsanız seviniriz.

    Ayrıca büyük ve küçük harf kullanımına dikkat ediniz. Böylece yazının okunabilirliği daha da artmaktadır (Bunu ben değil istatistikler söylemektedir). Soracağınız birkaç soru birden varsa bunlara numara vermeniz de probleme yaklaşımda etkilidir. Bu imla kurallarına uymanızı kesinlike ve kesinlikle rica ediyoruz. Çünkü anlamadığımız bir soruyu cevaplamaktan kaçınıyoruz.

    Eğer kullandığınız klavye türü farklı ise farklı bir klavyeden yazdığınızı belirtiniz."ş"leri "sh" yazmak gibi atraksiyonlar içerisine girmeyiniz.

    4. Forumdaki resim büyüklüklerine dikkat ediniz. Aşırı büyük resimlerinizi küçültünüz. **** küçük bir ön izlemeye link veriniz ya da direkt resmin linkini veriniz.

    5. Bir yerden alıntı yaparak yazıyorsak mümkünse alıntıyı nereden yaptığımızı veya alıntıyı yaptığınız sayfanın linkini veriniz

    6. Tutorial Forumunda özellikle gitar elektroniği olmak üzere diğer elektronik projelere de yer verilmektedir. Her proje emek ve tecrübe demektir. Bu yüzden doküman asanlara, açıklama yapanlara ve öğrenmek isteyenlere lütfen saygı gösteriniz. Sizin gösterdiğiniz saygı aynı zamanda gördüğünüz saygıya eşdeğerdir.

    7. Kuralları bilmemek mazeret değildir. Bilip de inatla uymamak kendi aleyhinizedir.

    8. Kurallarla ilgili sorusu, problemi olan ya da kural ihlalini gören, duyan, bilen olursa moderatörlerle özel mesaj ile haberleşirse çok müteşekkir oluruz. Çünkü moderatörler de insandır.Onların da bir hayatı vardır. Bütün ömürlerini foruma ayıramayabilirler. Vakit az, yapacak iş çok.

    9. Bu kurallar belli aralıklarla değişebilir; ekleme ya da çıkarma yapılabilir. Eğer forum kurallarıyla ve forum ile ilgili aksak gördüğünüz bir yer varsa özel mesaj ile yöneticilere bildiriniz.

    10. Her birimizin bu kurallara uyması dileğiyle. Daha sevgi dolu bir dünyaya... Çiçek, böcek, kuş ...


    Düzenleyen - Baziiil on 16/06/2007 13:36:35

Unconfigured Ad Widget

Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
X