Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Seymour Duncan

Collapse
Bu sabit bir konudur.
X
X
 
  • Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

    Ibanez RG370Dx gitarım - MT-2 Metal Zone Pedal - TBX30 Ibanez - amfim var...Heavy Metal tarzım için (Hatta Megadeth tarzıda olabilir) en uygun pasif manyetiği arıyorum Solo tonlarıda olucak 2 tane alıcam H-H olarak...Biri solo diğeri Riff olayı yani....Yani EMG 81/85 gibi yani anladınız siz onu...Lütfen en kısa sürede cevap verin arkadaşlar çok sağolun

    Yorum


      Arkadaşlar baktım ama göremedim cevap varsa kusura bakmayın. Bende sh-1 ve sh-2 var. sh-1 bluesa çok yatkın, ben neck te biraz daha parlak bir ton istiyorum. O yüzden sh-2mi neck e çeksem ve köprüye sh-4 veya sh-5 taksam olur sanırım ama my dükkanda aynı model manyetikler için köprü ve sap diye ayırmışlar, sanırım bunlar arasında logonun yeri dışında özellik olarak bir fark içermiyordur dimi? çünkü sonuçta benim sh-2 köprüde şuanda.

      Yorum


        Merhaba arkaşlar...

        Stock manyetikten kurtulup yeni bir manyetik almak istiyorum.. Tarzım daha çok Trash metal... Ama cleanleride iyi olmasını isterim tabiki... Seymour Duncan hakkında hiçbir bilgim olmadığı için manyetik adı verirseniz sevinirim...

        Teşekkürler...

        Yorum


          Epiphone Lp 100 e, Seymour Duncon Slash Manyetiği Uygunmudur?

          Yorum


            bende 20 yıllık hh seymourlar var hala taş gibi ancak modelini öğrenmem gerekli nasıl öğrenebilirim ?

            Yorum


              Manyetiği sökebilirsen görebilirsin altında kod şeklinde yazıyor.

              mesela resimdeki sh-4 yani jb.

              Son güncelleyen radical; 08-10-2011, 20:45.

              Yorum


                Arkadaşlar alacağım gitar için oldukça sert bir ton arıyorum. Alacağım gitarın üzerinde EMG 81-89 var fakat, tonları çok kuru geliyor bana. Yani değiştirdiğime değecek bir şeyler arıyorum. Duncan Distortion SH6 gördüm. Sizce nasıl? Bu arada Thrash Metal dinliyor ve çalıyorum. Oldukça sert tonlar isterim ancak çok kuru tonlar istemiyorum. En çok dinlediğim gruplar Megadeth, Metallica, Anthrax, Exodus, Testament, Slayer, Pantera. Sizce EMG 81-89'dan vazgeçip Seymour Duncan bir model almalı mıyım yoksa EMG 81-89 değişmemeli mi? Teşekkürler şimdiden.
                Son güncelleyen Lord of Pain; 13-11-2011, 04:09.

                Yorum


                  selamlar bi arkadaşım Amerika ya gidicekte ona manyetik siparişi vermeyi düşünüyorum..Genellikle her tarzı çalıyorum her tarza uygun manyetik tavsiyeniz nedir acaba?

                  Gitarım Yamaha Pasifica pac 012 Prosesörüm Line6 ct live 1 humbucker 2 adette single almayı düşünüyorum yardım ederseniz teşekkür ederim

                  Yorum


                    @ lord of pain :

                    Seymour Duncan Blackouts !

                    Yorum


                      Prs torrero gitarımdaki aktif emg 81 85 manyetikleri çıkarıp yerine seymour duncan alnico 2 pro slash takmayı düşünüyorum.Gövde ağacı maun olduğundan ( ayrıyeten gövdenin üstünde akçaağaç,sap kısmındada akçaağaç ve klavye abanoz ) ve les paul gibi maun gövdeli ağaçlarda sağlam performansı olduğundan uyumsuzluk riski az olur gibi düşünüyorum.Tarz olarakta blues'dan hard rock'a kadar iyi verim alabiliceğim düşüncesindeyim tabi bunlar benim izlenimlerim ve düşüncelerim sizinde yorumlarınızı bekliyorum ne kadar verimli ve beklentilerimi karşılayacak bir seçimdir sizce ?

                      Yorum


                        Elimde Jackson dk2 var.Seymour Duncan tb 4 tbj yerine sh-13 modifiye ettirdim.Çok memnunum şu an aktif manyetik düşünmüyorsan tavsiye derim.Heavy Metal , thrash metal gibi tarzlara çok uygundur.

                        Yorum


                          Merhaba. Bende Ibanez Rg321Ex gitar var. Ancak INF1 ve INF2leri değiştirmek istiyorum. Trash metal severim daha çok. Megadeth tarzı. Gitarımın gövdesi ıhlamur, sap akça ağaç, klavyesi ise gül ağacı. Seymour Duncan manyetiklerden hangisini önerirsiniz? Dediğim gibi trash metal severim.

                          Yorum

                          Unconfigured Ad Widget

                          Collapse
                          Initializing Tabs & loading Content...
                          Initializing Tabs & loading Content...

                          Trending

                          Collapse

                          Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

                          Çalışıyor...
                          X