Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Fender Highway One Stratocaster

Collapse
X
 
  • Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

  • #16
    Peki Highway'e hangi amfi ve pedallar gider.Bildiğiniz Türk Rock müzikle ilgileniyorum.70'ler ağırlıkta ancak.Yani Cem Karaca, Erkin Koray, Moğollar vs.
    Son güncelleyen lahana99; 23-05-2009, 19:19.

    Yorum


    • #17
      2.elleri minimum 900 lira max 1200 lira
      bu gitarı aldığınızda en büyük + bana göre nitro boya olacaktır.Zamanla relic olur tabi o kadar kullanırsanız..Bence elinize geçen ilk nakiti üstüne ekleyip usa almak istersiniz aradaki farkı tam bilmeseniz bile Çünkü arkasından çok da iyi konuşulmayan bir (yarı)usa seri

      Yorum


      • #18
        Mexico fender alıp manyetik modifiyesi yapmak daha mantıklı geliyor bana..

        Yorum


        • #19
          arkadaşlar sizce high one mı almak mantıklı yoksa biraz daha para biriktirip american standart almak mı?

          Yorum


          • #20
            tabiki de american strat aynı paraya 2. el bir american da alınabilir ama.

            Yorum


            • #21
              Fender highwayler, usa standard lara göre dip gürültüsü bakımından biraz daha kötü, yani fenderler hafif dip gürültüsü verir ancak highwayde bu biraz daha ortaya çıkar. tutup da highway alana kadar, biraz daha para konulup usa deluxe'ler alınabilir, 2. el piyasasında fiyatları %15-%25 oynadığı için, elinizden çıkarmak istediğinizde hiç problem olmaz.

              Yorum


              • #22
                Aslında meksika fenderlere o kadar soğuk bakmamak lazım.Ben kendi tecrübemi anlatacağım.Aslen bassçıyım ve fender precision bass çalmaktayım şu aralar elektro gitar olarak okul orkestarasına seçildim o yüzden elektro formunda geziniyorum.Ben kendi bassımı anlatacağım.İlk önce meksika malı ama özel üretim fenderin 60.yılını kutlamak için çıkardığı bir gitar.Üzerinde kullanılan manyetiğinden tutun kontrol düğmesine kadar amerikan ama montaj yeri meksika.Bassımı almadan önce çok ama çok denedim ama inanın belki hayatımda bu kadar güzel bir meksika precision çalmadım.Acayip bir gitar resmen uçuyor hiçte öyle squier tadı falan almıyorum amerikanlarla yarışabilcek düzeyde ender bulunan bir gitar bence.Size tavsiyem böyle bir meksikalı bulursanız sakın kaçırmayın alın derim pişman olmazsınız.Ancak günümüzde tabiki çok çok kötü meksikalılar var bunlardan uzak durun meksika alacağınıza highway one alın paranı ve bütçeniz uygunsa u.s.a standartlara yürüyün derim.Eğer ben böyle kaliteli bir meksikalı bass bulmasaydım kesinlikle ve kesinlikle en azından highway one alırdım.

                Birde şunu eklemek isterim highway onelar marikan gitarlardır ancak manyetikleri seymor duncon değil alnicodur.Kullanılan malzeme meksika gitarlarınkiyle aynı.Bence highway one lar artık bozuldu o eski güzelliği yok.Ya git meksika al seymour duncon manyetiklerle modifeye et **** git amerikan standart bir fender al ben bunu savunuyorum eğer bütçe amerikan standartlara yetmiyorsa kesinlikle ve kesinlikle günümüzde meksika ve manyetik modifiyesi ha tabi fender standart tele veya stratın yerini hiç bir gitar tutamaz.

                Saygılar
                Son güncelleyen yutup123458; 30-12-2009, 21:37.

                Yorum


                • #23
                  İlk elektro gitarımı alırken Standartları alıcak kadar param yoktu.Çok git gel yaşadım Mexico mu high way one mı.Kesinlikle high way. 3 senedir kullanıyorum Ben amerikanım dedirtiyor.

                  Yorum

                  Unconfigured Ad Widget

                  Collapse
                  Initializing Tabs & loading Content...
                  Initializing Tabs & loading Content...

                  Trending

                  Collapse

                  Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

                  Pitbull Strings Gold Series Gitar Telleri

                  Collapse

                  Çalışıyor...
                  X