Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Made in Endonezya or China?

Collapse
X
 
  • Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

    Made in Endonezya or China?

    Arkadaşlar bazı Ibanez modellerinde made in China bazılarında Endonezya diyo hangisini daha çok güvenerek alabilirim? Çinde üretilenlere bulaşma diyen bir kaç arkadaşım olmuştu da..

    #2
    2 si de düşük kalite gitarların üretildiği yerlerdir ama endonezya çin e göre kısmen daha iyi görünümde.

    Yorum


      #3
      2 si de düşük kalite gitarların üretildiği yerlerdir ama endonezya çin e göre kısmen daha iyi görünümde.
      Evet katılıyorum.İkiside kalitesiz ama kesinlikle çin üretimi gitar alma.

      Yorum


        #4
        Gitardan gitara, modelden modele farkeder kalitesi. Çok basit bir örnek ibanezin 200 milyonluk bir endonezya gitarıyla, 750 milyonluk çinde yapılmış gitarı arasında dağlar kadar fark vardır. Üstelik Gayette güzel gitarlardır. Yani kore olmuş, çin olmuş, endonezya olmuş, denenip beğenildiği sürece sorun olmaz.

        Enstruman işinde "ŞU İYİDİR!" kesin yargısı en son söylenecek söylemlerden biridir. Neyin ne olduğu ses vermeye başlayınca çıkıyor ortaya.

        Bu arada yanlış yönlendirmeyelim insanları lütfen.

        Yorum


          #5
          phantom'a katılıyorum özellikle çin malı fender gitarlara çok önyargılı yaklaşılıyor ama alanlar memnun. zaten gitar alacağınız zaman kesinlikle denemelisiniz. Tonuna, klavyenin rahatlığına ve gitarın kalitesine ancak böyle karar verebilirsiniz. Ayrıca herhangi bir gitarı almadan önce internette araştırmalı, o gitarı daha önce alanlardan gitar hakkındaki fikirlerini almalısınız.

          Yorum


            #6
            Evet bence de, Çin ürtimi diyerek almamak yanlış bi düşünce. Geçenlerde tünel taraflarında biyere gitmiştim, Korg PA800 klavye gördüm ilgimi çekti. Arkadaş tanıtımını yaptı bikaç birşey çaldı hayatımda gördüğüm en inanılmaz aletlerden biriydi. Ama nedir ki Çin dışı üretimi yokmuş..

            Yorum


              #7
              Bayağı bir süre çin üretimi squier strat kullandım.İkinci el olarak vaktiyle 200 milyon verip aldığım bir gitardı parasını hayli hayli çıkarttığına inanıyorum.Ancak ;
              Bu tip gitarları zaten tutup markanın kendisini ünlü ettiği modelleriyle karşılaştırmak yanlış ama şöyle de bir durum varki benim gitarımı değiştirmeme sebep olan şey çıkardığı sesten ziyade dayanıksızlığıydı.Bend yapınca akordu kacan bir gitar ne ses çıkarsa hikaye inanın bana.( Bu arada elli kez de bakıma gitti gitar herhangi bir ayar eksikliği yoktu )
              Çin malı gitarlar ucuzlardır ancak benim şahsi fikrime göre dayanıklı "mallar" değiller.Spesifik olarak herhangi bir model hakkında bişe diyemem ama kullandığım için söylüyorum çin malı squer alınacağına 1 2 ay daha bekleyip çok daha iyi birşey alınabilir.Endonezya ve kore ibanezlerin se kalite farkı malesef daha eline aldığında anlaşılıyor.Param yok diyorsan başımın üzerine ama imkanın warsa bekle diyorum.

              Yorum


                #8
                Arkadaşlar Artık İbanez İşin Ucunu İyice Kaçırdı Bir İbanez Sordum Bugün Sanırım Art Serisi 1050 ytl Dendi Üstelik Gitar Çin Üretimi Artık Japon Veya Amerikan Gitar Almak Bir Düş Oldu İyice

                Yorum


                  #9
                  Tabiki 250 liralık endonezyalı gitardan iyi olacak 750 liralık çin gitarı. aynı fiyat aralıkları düşünülerek yazdım ben onu yoksa işin ucu bitmez hiç. Ayrıca bir gitarın iyi olması da kişiden kişiye göre değişir ama kaliteden bahsediyoruz burda kalitenin de göreceliliği olmaz...

                  Yorum


                    #10
                    Çin yapımı bikaç gitar gördüm fena değildi ama aynı fiyat aralığında tabiki endonezya

                    Yorum


                      #11
                      İbanezleri kötüden iyiye sayacak olursak çin endonezya kore japon dur.Ama bence kore ile japon arasında pek bi fark yok.Ben endonezya yapımı ibanez rg 370 kullanıyorum ve gayet memnunum.Çalması çok ama çok rahat ve pedalla fln da gayet iyi soundlar alınıyor.sonuç olarak demek istediğim gitarı eline alıp çalmadan karar vermek yanlış bence

                      Yorum

                      Unconfigured Ad Widget

                      Collapse
                      Initializing Tabs & loading Content...
                      Initializing Tabs & loading Content...

                      Trending

                      Collapse

                      Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

                      Çalışıyor...
                      X