Duyuru

Collapse
No announcement yet.

midi gitar

Collapse
X
 
  • Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

  • İnceleme midi gitar

    Selamlar,

    Forumlarda midi ve ilgili cihazalar hakkında 1kaç başlığı buldum lakin "midi gitarlar" hakkında birşey göremedim. Benim asıl merak ettiğim, gitar ile midi kaydı yapabilirmiyiz? Başka bir değişle, gitarla çaldığım birşeyi midi olarak kaydedip, o dosyayı reason dan guitar-pro ya kadar farklı programlarda kullanabilirmiyim?

    Araştırırken Guitar Synthesizer denen pedal tarzı cihazlar buldum. (http://www.rolandus.com/products/pro...px?ParentId=53) Birde Godin adlı bir marka kendi gitarlarında 13 pinli midi benzeri bir çıkışın bulunduğunu ve bu guitar synth. lerle midi çıkış alınabildiğini söylemiş.

    Bu konuda beni aydınlatabilceklere şimdiden teşekkürler.

  • #2
    hocam godin multiac grand concert sa gitar bu işi yapabileceğin bir gitardır... amfide istediğin sesleri almak için ise roland gr20 tavsiye ederim... koay gelsin

    Yorum


    • #3
      sadece bilgisayarda kullanacaksan pedal gerekmez

      Yorum


      • #4
        Arkadaşlar size bi sorum olacak, elimde klasik gitar ve hoparlörlü amfi sistemi var, amacım direk amfideki sesi, hoparlörden çıkmadan kayıt almak ve pc ye ses dosyası olarak atabilmek, böyle bir imkanımız varmı? amfinin arkasında 3 adet çıkış war, fakat çıkış isimleri out falan degil. Ben pek anlamıyorum. çıkışlar uzun gitar jak'ı gibi. isimleri: 1. send 2. return 3.ch lı **** yazıyor. Direk çıkışlara baglanıp kayıt yapabilen bir cihaz veya çıkışı dogrudan bilgisayara baglayıp kayıt yapabilme gibi seçeneklerim varmı?

        Yorum

        Unconfigured Ad Widget

        Collapse
        Initializing Tabs & loading Content...
        Initializing Tabs & loading Content...

        Trending

        Collapse

        Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

        Pitbull Strings Gold Series Gitar Telleri

        Collapse

        Çalışıyor...
        X