PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : F#m akoru nasıl basılıyo? Dahası

No pain
06-01-2007, 19:44
F#m akoru nasıl basılıyo bir de bana 7 notanın minör ve majörleriyle akorlarini bi Word dosyası içinde gönderebilecek veya foruma koyabilecek varmı??? İletisim
south_park_9393@hotmail.com

MUĞLA

ynx
07-01-2007, 00:39
kargo adresi gibi olmuş ne :)

E--2
B--2
G--2
D--4
A--4
E--2

7 notanın minör ve majörleri sitede mevcut. ufak bir site araması yardımcı olacaktır.

burki08
14-01-2007, 00:15
http://www.gitar-tr.com/gitardershanesi/dershane.asp?menu=4

Fm yi bir perde sağa kaydırırsan diyezli yapmış olursun

devran1162
17-08-2008, 18:26
http://www.andyna.com/guitar/guitar_all.htm

bu site yardımcı olur umarım resimli ğösterimli bir çok akor var ;)

Düzenleyen - devran1162 on 17/08/2008 18:28:11

Ç. Bartu
17-08-2008, 18:29
Bu forum bu konuları da mı görecekti..
Zahmet edip google grafiklere "akor cetveli" diye yazarsan aradığını fazlasıyla bulursun.Hala kafana birşey takılırsa forumu araştırırsın,forumda bulamassan konu açarsın çarşamba pazarı değil burası!

gitaristkiz
14-09-2008, 18:42
kardeş herkes link vermiş bulmuşsundurda bak şimdi fa majorü bildiğini kabul ediyorum. bas şimdi... orta parmagı kaldır bu faminör. aynı pozisonda bi perde ilerle.. işte bu ;)
bi perde daha git gm oldu bi perde daha g#m.... yani her perdede bir yarımses tizleşirsin.. diğer akorlarlada böyle.. büyün akorları bu şekilde çalabilirsin istersen 12. perdeye git oki;)

ha bu arada birşeyleri unuttum örnegin bildiğimiz laminörü bastın ilk pozisyondasın. bunu bm yapmak istiyorsun.iki perde kaydırcan ya. bare ekliceksin bir perde soluna her akorda böyle. böylece bütün pozisyonlarda istediğin akoru rahatlıkla çalabilirsin.

birşeyede deyinmeden edemiycem çünkü artık beni gerçekten rahatsız etmeye başladı ç.bartu millete nekadar parlayıp çıkarsam okadar iyi gitarist olurum gibi bir düşüncen varsa hemen değiştir bence düşünceni. insanlar sadece yardım almak istiyor.heryerde agresif mesajlarını görüyorum. müzisyen olmak incelik gerektirir unutma..

Düzenleyen - gitaristkiz on 14/09/2008 19:50:50