PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : DAVUL , RİTM , BAS PROGRAMI

morybaba
04-06-2003, 14:06
Arkadaşlar gitarla eşlik edebileceğimiz davul,bas ve ritmleri içeren bir pc programı var mı ? Ücretsiz olursa daha iyi olur tabii :)) Bildiğiniz varsa internet adresini verirseniz sevinirim.

Rametheb
04-06-2003, 14:28
programlar bölümünde guitar pro var.kendin ritm düzenleyip çok rahat gitarda eşlik edebilirsin.enazından ben öyle yapıyorum

James Unal
06-06-2003, 15:45
battery için Drums 2000 var .download.com dan aratıp bulabilirsin.

Fearlord
18-09-2003, 20:28
dark bende öğreniyo(çocukluk arkadaşımda :) ) bazı şeyleri drums 2.0 var
( www.guitar.sk/drums/ ) buradan indirebilirsin...

ayrca bu paralı ama kartının fulldublex özelliği varsa wave output herhangi bir kayıt programından yazdığın drumları alabilirsin

akif34
24-10-2003, 15:23
Ya önerebileceğiniz şöyle basit bir davul programı varmı gitar pro yu ve drums 2.0 ı denedim hoşuma gitmedi şöyle adam gibi bi davul programı yokmu yaf cubasenin davul vst si süper ama kayıt edemiyorum bu becerebilen varmı ?

whosold
25-10-2003, 01:53
PC drummer programı var programlar bölümünde, ara yüzü biraz basit ama davul sesleri fena değil..
bir de drumstation var...
linkler bölümünde Hitsquad adlı linke girersen müzikle ilgili birçok programı bulabilirsin..

alierkanimrek
27-10-2003, 08:58
Crietive SBLive veya üstü kartınız varsa Rythmania var. Acayip kolay bi program, tek başına otomatik bir grup gibi, midi tabanlı olduğu için kaliteli soundfont yükleyerek çok güzel sound'lar elde edebilirsiniz. Çok kolay çok....

osmancigil
05-12-2003, 14:40
hitsquad.com'dan davul bolumune bakarsan bulabilirsin!
cubase'de davul yazdiktan sonra sol ve sag maus tusu ile yarattigimi create'i sinirliyoz (neden ?> 10 dakkalik part yaratip 2 dklik davul yazarsaniz bosuna sure kaybi) sonra export muydu ne oraya girip Audio Files diyos ozellikleri belirliyoz ve wave olarak kaydediyoz..gayet guzel:)

burakydn
02-07-2007, 20:28
Peki bu davul programların gitarla calınanları varmıydı?

MetaLZap
19-11-2007, 19:16
Ez Drummer gayet güzel bir program. Sıradan bir program olduğunu söyliyemem. Cubase Sx ile çalıştırıyosun. Karşına bi bateri simülasyonu geliyo. Zillerden tut derilere kadar herşeyi istediğin gibi seçebiliyosun. Bagetlerle davulun hangi kısmına vurmak istediğini seçebiliyosun. ... Ben baterist değilim sadece kayıt amaçlı biraz araştırma yaptım. Bu programı indirmemde epey bi zahmetli oldu . İnsanın parayı basıp alası geliyo ama neyse :). Büyük bi uğraş sonucu indirip kurup bilgisayara kenetlenebilirsiniz.

www.ezdrummer.com

evet hocam EZDrummer bu konuda profesyonel bi vsti plug-in bende kullanıyorum..özellikle heavy/death/black metal yapanlar için drumkit from hell davul seti felaket EZDrummer tümüyle gerçekçi ziller sabian-zildjian-istanbul davul tama-pearl-ludwig-dw...Birçok ünlü grup EZDrummer ile davul kayıtlarını yapıo ki arkadaşın verdiği sitede albümden şarkıları demo olarak koymuşlar.. Zira bir de benim kendi yaptığım davul programı var o biraz daha ritim tutmak amaçlı bu tarz bük programlar yüklemeye gerek duymadan hazırladığım eğlence amaçlı bi yazılım..indirmek isterseniz ;

Ekran Görüntüsü (http://img179.imageshack.us/img179/3937/sssn0.gif)
Yaptığım Davul Programının Linki.. (http://www.savefile.com/files/1206636)

Düzenleyen - MetaLZap on 19/11/2007 19:20:38

aragazi
26-11-2007, 18:04
bende davul,cubase ve guitar rig (efekt programı) var da nasıl göndercem sana bilmiorum.

safaktas
26-11-2007, 22:53
rapid e koyarsan iyi olur
veya sitenin programlar kısmına gönderirsen iyi olur.

Düzenleyen - safaktas on 26/11/2007 22:54:52

aragazi
27-11-2007, 12:37
ok kardeş rapid e koymaya çalısırm hiç denemedim de.bekleyin bakalım halletcem bugün.

ya bi sorun var yükleme yapmak için paralı üye olmak gerekiyormuş.var mı bi bilgisi olan bu konuda.

Düzenleyen - aragazi on 27/11/2007 13:12:37

safaktas
27-11-2007, 13:28
yok öyle birşey ama ben'ce isteyenlere özel ulassan iyi olur söyledin çogu program lisanslı programlar ve bu sitede paylaşılması yasak isteyenler sana özel mesaj olarak mail adreslerini versinler. düsündün için teşekürler.

aragazi
27-11-2007, 17:27
upload yapdım ama olmadı server not found yazdı.dediğin gibi başka şekilde gönderelim ölese.evet arkadaşlar programları isteyenler varsa en özelinden gelsinler.

herakleitos
05-12-2007, 14:38
kardeşlerim ben ezdrummer drumkit from hell'i indirdim fakat kurulum yapamıyorum gerçekten ihtiyacım var bu programa yardımcı olursanız sevinirim...

ozkanmuhammed@hotmail.com

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

safaktas
07-12-2007, 00:00
arkadaşlar bendede aynı drum var. bilgisayar vista yüklü ondan olabilirmi
çalıştıran arkadşlar varsa yardımcı olursa.

SeekAndDestroy
04-07-2008, 16:01
bu ezdrummer drumkit from hell programını nerden bulabiliriz

candeniz
03-10-2008, 15:18
herakleitos:önce normal ezdrummer ı kurdunmu? kurmadıysan o paketi yükleyemessin?hoş ben normalini bile yükleyemedim ama acaba cubase olmadıından mı ki? sürekli yüklerken 1311. vs. dosyası hata verdi diyo anlamadım bilgisi olan yardımcı olabilirmi acaba?

yuncarb
12-12-2008, 22:17
slm arkadaşlar ezdrummer çalıştırmak için önce bilgisayarınızda cubase kurulu olması gerekir cubaseyi açın daha sonra gelen menüde boş bir midi sayfası oluşturun yalnız ilk sayfa oluşturma esnasında sizden bir kayıt you isteyecektir ben masaüstünü seçtin ikinci defa açtğınızda masaüstünde oluşaN AUDİO Dosyasını silin daha sonra tekrar seçersiniz.bu işlemleri yapıp cubaseyi çalıştırdıktan sonra devices menüsünden vst instrument f11 yazan kısmı seçin ve ekranın sağ tarafında VST İNSTRUMENTS sayfası açılır ve no instrumens yazar alt alta bir tanesine mausla tıkladığınızda daha önce yüklemiş olduğunuz ez drummer burda yazacaktır ez drummeri seçtiğinizde size ritimklerin olduğu bir sayfa açılacak ve alt kısımda 260 mb bir yükleme yapacak daha sonra mausla manuel olarak çalabilirisin ya da open groves i seçerek istediğiniz ritimleri seçebilirsiniz kolay gelsin

MAXPower5000
13-12-2008, 15:41
Cakewalk Studio Instruments v1.0 işinizi görücektir.İçinde davul,piyano,cello vs vs hatta bass ritmleride vardır.Ben sadece davul ritmleri için indirmiştim içinde gayet güzel ritmler var tam aradığım bir program.Kurulumu kolay kullanımı kolay hiçbirşeyle uğraşmıyorsunuz sadece basıyorsunuz o çalıyor :)
Sizde artık arkasından solo atarsanız eşlik edersiniz :)

geceyürüyen
06-01-2009, 15:55
Arkadaşlar yanıtlamışlar ama bende ekliyim.İlk önce Ezdrummer'ı kuruyoruz.Bu Ezdrummer'ın içinde pop-rock davul kit'i bulunuyor.Eğer drum kit from hell adlı kit'i kullanmak istiyorsak kuruyoruz(tabi ilk önce Ezdrummer' ı kurmayı unutmuyoruz).Sonra cubase'de f11'e basıp vst'ler bölümünden Ezdrummer' ı seçiyoruz daha sonra Ezdrummer karşımıza geldiğinde pop-rock kit'i kullanıma hazır.Fakat drum kit from hell'i kullanıcaksak yukarıda pop-rock yazan yere tıklayıp drum kit from hell'i seçebiliriz.Aslında seçmedende grooves bölümünden seçip seslerinide duyabiliriz.

moriyondo
06-01-2009, 17:28
slm arkadaşlar ezdrummer çalıştırmak için önce bilgisayarınızda cubase kurulu olması gerekir cubaseyi açın daha sonra gelen menüde boş bir midi sayfası oluşturun yalnız ilk sayfa oluşturma esnasında sizden bir kayıt you isteyecektir ben masaüstünü seçtin ikinci defa açtğınızda masaüstünde oluşaN AUDİO Dosyasını silin daha sonra tekrar seçersiniz.bu işlemleri yapıp cubaseyi çalıştırdıktan sonra devices menüsünden vst instrument f11 yazan kısmı seçin ve ekranın sağ tarafında VST İNSTRUMENTS sayfası açılır ve no instrumens yazar alt alta bir tanesine mausla tıkladığınızda daha önce yüklemiş olduğunuz ez drummer burda yazacaktır ez drummeri seçtiğinizde size ritimklerin olduğu bir sayfa açılacak ve alt kısımda 260 mb bir yükleme yapacak daha sonra mausla manuel olarak çalabilirisin ya da open groves i seçerek istediğiniz ritimleri seçebilirsiniz kolay gelsin

EzDrummer VST'sini kullanmak için illaki de Cubase kurmanıza gerek yok. FL Studio vb. yazılımlarla da EzDrummer kullanabilirsiniz. Sonuçta EzDrummer bir VST yazılımı ve VST'yi destekleyen her türlü yazılımla kullanılabilir. FL Studio'da Ezdrummer'ı nasıl kullanacağınızı http://www.mygitar.com/forum/showthread.php?t=22178 linkinde FL Studio'ya VST eklemek başlığında açıklamıştım. Orayı bir inceleyin.

Benim şimdiye kadar kullandığım davul VST'leri Ezdrummer ve Steinberg Groove Agent idi. Baslar için ise Broomstick Bass veya Steinberg Virtual Bassist VST'lerini kullanabilirsiniz.

atakan1234
06-01-2009, 17:38
en basitinden :D GP5