PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Parfüm 5

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9

Alemdağlı
27-02-2012, 19:23
Emmanuel Ungaro takaslanmıştır..Teşekkürler...

++++++++++++++
Bu arada Pazarland sitesinde %30 oranında bir indirim başlatılmış.. Hemen tüm parfümlerde geçerli olan bu indirimden yararlanmak isteyen komşulara duyurulur..

Velocıraptor
27-02-2012, 23:16
www.yakala.co isimli sitede balerin.com parfüm sitesinde kullanılmak üzere 3 liraya 30 liralık fırsat kuponu satmakta ilgilenenlere duyurulur ..

foreverroma
28-02-2012, 11:23
daha önceden almıştım 2 tane yeni kullandım.pazar günü dayanamadım bir kupon daha patlattım !!! bakalım ne alacagım şimdi !!!

Velocıraptor
28-02-2012, 11:52
Bende 2 tane kupon aldım. şimdilik tom ford grey ve hermes nil düşünüyorum. Aktif hale geldi mi bu arada kuponlar ?

daha önceden almıştım 2 tane yeni kullandım.pazar günü dayanamadım bir kupon daha patlattım !!! bakalım ne alacagım şimdi !!!

foreverroma
28-02-2012, 13:14
kupon kodlarını hediye çekine dönüştür diye bir yer var orda dönüştürülüyor

foreverroma
28-02-2012, 13:25

**** balerine maıl at aktif hale getirsinler komşu

Alemdağlı
28-02-2012, 13:43
Ben telefonla iki kez konuştum ama halen aktif görünmüyor..Kuponu kullanamıyorum, elimde kaldı, yazık...

Velocıraptor
29-02-2012, 12:12
Kuponlar artık aktif hale getirilebiliyor. Alışveriş yapabilirsiniz.

Ben telefonla iki kez konuştum ama halen aktif görünmüyor..Kuponu kullanamıyorum, elimde kaldı, yazık...

foreverroma
29-02-2012, 13:24
parfüm stoğu çok az bu sitenin alacağımda bir şey yok aslında ama hikayeden aldık kupon

Alemdağlı
29-02-2012, 15:59
Arkadaşlar, bugün SEVİL mağazalarında indirim var... % 29 oranında.. Bugüne mahsus, Şubat ayı 29 çekti diye.. Mağaza çalışanları da bugün işe gittiklerinde öğrendiler..Daha dün akşam Sevil'de idim, kimse bir şey demedi, bilmiyorlardı..Bence iyi bir indirim, değerlendirebilirsiniz..
Aklımda bir parfüm vardı da böyle bir indirim bekliyordum, isabet oldu..
Bu arada kupon mevzuu oldukça sıkıntılı ve karışık.. Benim kupon geçersiz daha..Cumaya kadar bekleyeceğim, olmazsa iade edeceğim..Daha da uğramam artık...

axy1968
01-03-2012, 09:54
Dolce & Gabbana The One
2008 çıkışlı odunsu oryantal tatlı bir koku ...... detaylar blog,da

TAKASLIK veya SATLIK
Dolce & Gabbana The One 100 ml. (%99 dolu)
Lalique Eau De Lalique Unisex 100 ml.(%98 dolu)

axy1968
02-03-2012, 12:39
Bugün aklımda olan egoiste platinum denedim ilk izlenim olarak,eski tarz limoni buruk yeşil maskülen kokular tadında ilk notalar hayli sentetik sonrasında koku oturunca fena durmuyor genel kalitesi çok iyi olmasa da koku güzelliği olarak, ancak bana göre eh işte idare eder dedirtti öyle aman aman muhteşem bulmadım doğrusu ayrıca aramis tuscany ve chevignon klasik gibi daha iyi alternatifleri varken ben pek şans vermezdim ..tabi bu yorumum mağazada bir kaç fısla yapılmış değerlendirmem düzenli kullanmadan objektif ve net yorum yapmak bence doğru sayılmaz..kısaca şimdilik aklımdan çıkardım bu kokuyu:)

TAKASLIK veya SATLIK

akocash
02-03-2012, 14:38
Biraz önce ajmal markasının shadow isimli parfümünü denedim. Hint menşeili bir firma, parfümlerinde özellikle tütsü+öd+baharat kombinasyonuna önem veriyor. Denediğim shadow parfümü ise daha modern bir anlayış sunmakta. Aromatik kuru meyveler+baharatlar+kakule kombinasyonu. Saldırgan olmayan, kalıcılığı ise ortalama üstü olan bir parfüm. Kalite olarakta normal bir designer markadan üst düzeyde oludğunu söyleyebilirim. Edp olduğunuda belirtmekte fayda var.

Alemdağlı
02-03-2012, 16:55
Nihayet kuponu kullanma imkanım oldu da hermes Nil aldım..Yaza hazırlık..

axy1968
02-03-2012, 17:18
bende bahsedilen siteden 1adet kupon almıştım balerin com.dan Diesel denim collection aldım 75ml lik 30 tl indirimle gayet hesaplı oldu
ama henüz elime gecmedi gelince detaylı inceleme yazacağım ...bu arada kullanmış arkadaşlar varsa kısaca yorum alabilirmiyiz koku hakkında

TAKASLIK veya SATLIK

Velocıraptor
02-03-2012, 20:18
balerin.com dan indirimle aldığım tom ford grey vetiver bugün geldi. daha evvel decanttan denediğim için bildiğim bir koku.çok kompleks bir koku değil belki ama kesinlikle temiz ve ferah ve bu yönüyle ilkbahar-yaz için güzel bir alternatif olacağını düşünüyorum. Tom Ford Grey Vetiver'in

axy1968
06-03-2012, 13:43
Van Cleef & Arpels Midnight in Paris parfümünün 75 lik boyunu edindim bahsedildiği gibi vanilyalı tatlımsı,cezbedici, seksi bir gece kokusu şu an düzenli kullanımdayım yakında detay yorum yazarım.. ama ilk izlenim olarak fena bulmadığımı söyleyeyim

TAKASLIK veya SATLIK

blight
06-03-2012, 21:20
Van Cleef & Arpels Midnight in Paris parfümünün 75 lik boyunu edindim bahsedildiği gibi vanilyalı tatlımsı,cezbedici, seksi bir gece kokusu şu an düzenli kullanımdayım yakında detay yorum yazarım.. ama ilk izlenim olarak fena bulmadığımı söyleyeyim

TAKASLIK veya SATLIK

EDP'sini mi aldınız EDT'sini mi? Bir de çok özel değilse nerden aldınız?

axy1968
07-03-2012, 09:48
evet aldığım yer çok özel:)..Genelde parfüm alacağım zaman net,te fiyat karşılaştırması yapıp en hesaplı orjinal ürün nerdeyse ordan alıyorum..tabii bazı özel kanallarımda var ama çok hesaplı ya gelmiyor bana,da
EDT ,sini aldım

TAKASLIK veya SATLIK

axy1968
07-03-2012, 10:22
Dunhill 51.3 N
2009 çıkışlı aromatik baharatlı sınıfından Gucci I Benzeri bir koku.....detaylar blog,da

TAKASLIK veya SATLIK
Dunhill 51.3 N 100 ml.(%98 dolu kutulu tester)

jacksonbrk
07-03-2012, 19:36
Merhaba parfüm sever arkadaşlar. Üniversitede kışın günlük kullanım için hangi parfüm **** parfümleri önerirsiniz yaşım 19. vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler.

akocash
08-03-2012, 14:30
Sevil mağazasında L'instant de guerlain homme ile lalique encre noir deneme fırsatında bulundum. Encre noiri daha önce denemiştim tekrar kokusuna bakmak istedim. Ufaktan izlenimlerim şöyle. Guerlain üst notalarda greyfurt ve limon kokusu baskın olacak şekilde turunçgil açılışlı ama *** Terre gibi buruk değil daha tatlımsı bir şekilde. Bir müddet sonra ise parfüm iyice tatlı hale gelmekte. Bunun sebebi kakaonun yoğun şekilde kullanılmış olması. Bu noktada hafiften lavanta vari kokularda aldım. Parfüm bu şekilde tatlı yapıda sonlanmakta. Kalıcılık ortalamanın biraz üstü farkedilirlik ortalama. Tatlımsı koku severler için kör alışa müsait bence

akocash
08-03-2012, 14:44
Encre noir izlenimlerimde kısaca şöyle. Parfüm ilk sıkıldığında resmen is kokusumu desem çok yoğun tütsü kokusumu desem ne desem bilemedim felaket yoğunlukta bir açılışa sahip. Notalarına baktığımda üst notalarda selvi kullanılmış gözükmekte ama çok yoğun kullanmış diye düşünüyorum çünkü resmen dumanvari kokmakta. Yaklaşık 25-30 dakika sonra koku oturmakta ve kaliteli bir kabe samanı kokusuna dönüşmekte, alttan alta odunsu kokularda vetiveri desteklemekte. Koku bana koyu rengi çağrıştırdı. Saten şişesinin rengi de bu kanıyı desteklemekte. Kalıcık gayet yerinde farkedilirlik ise tene yakın. Kör alışa pek müsait değil (açılıştan dolayı) denenmeden alınmamalı diye düşünüyorum.

Velocıraptor
09-03-2012, 16:46
Guerlain L'Instant de pour Homme Eau Extreme'i denemeni öneririm,çikolata-kakao tarzı kokuların en üst düzeydeki temsilcilerindendir.

Sevil mağazasında L'instant de guerlain homme ile lalique encre noir deneme fırsatında bulundum. Encre noiri daha önce denemiştim tekrar kokusuna bakmak istedim. Ufaktan izlenimlerim şöyle. Guerlain üst notalarda greyfurt ve limon kokusu baskın olacak şekilde turunçgil açılışlı ama *** Terre gibi buruk değil daha tatlımsı bir şekilde. Bir müddet sonra ise parfüm iyice tatlı hale gelmekte. Bunun sebebi kakaonun yoğun şekilde kullanılmış olması. Bu noktada hafiften lavanta vari kokularda aldım. Parfüm bu şekilde tatlı yapıda sonlanmakta. Kalıcılık ortalamanın biraz üstü farkedilirlik ortalama. Tatlımsı koku severler için kör alışa müsait bence

De Niron
09-03-2012, 16:52
Geçen hafta, Issey Mıyake Sport'u denedim YKM'de. Beklediğim gibi çıkmadı. Nasıl diyeyim, şöyle Insense Ultramarine ve Cool Water karışımı gibi bir şey olmuş. Daha doğrusu bu parfüm ııh "olmamış".

swennn
10-03-2012, 16:32
Sürekli ve süreksiz satılık listesi aşağıdaki gibidir.

axy1968
11-03-2012, 12:37
Calvin Klein Man
2007 çıkışlı odunsu baharatlı olarak sınıflandırılan ama aromatik tarz,a yakın bir koku ..... detaylar blog,da

TAKASLIK veya SATLIK

foreverroma
11-03-2012, 19:28
Nihayet kuponu kullanma imkanım oldu da hermes Nil aldım..Yaza hazırlık..

abi geldimi parfümün !!!

Alemdağlı
11-03-2012, 23:27
Hayır, daha gelmedi Onur..Siteye bakıyorum da halen tedarik sürecinde yazıyor.. Senin de söylediğin gibi stokları az olan bir site.. Üstelik tedarik süreci de hızlı değil..İnşaallah bu hafta gönderirler..

by_efendy
12-03-2012, 17:23
Ben le male sipariş ettim 1 haftada tedarik edebildiler :(

fatocan
12-03-2012, 17:28
axe çaklıt çok güzel kızlar hasta oluyor :D

Velocıraptor
12-03-2012, 19:24
Amouage Reflection tecrübe ettim bir kaç gün. Jubilation gibi sert ve riskli bir koku değil. Zaten Yasemin sebebiyle öyle olması da mümkün değil. Kullandıktan hemen sonra aklıma gelen koku özgür arkadaşımdan aldığım Canali Black oldu. Ben inanılmaz benzettim. Tatlı bir koku ama işyeriiçin özellikle öneriririm bu kokuyu. Tek derdi yüksek maliyeti tabii ki :(

dip not: benim balerin ürünü de hala gelmedi, yarında yola çıkmazsa iptal ettireceğim.

SerkanErtekin
12-03-2012, 22:56
Herkese merhabalar, foruma yeni katıldım. ortadoğu üretimi olan arap menşei vb. parfümler le ilgileniyorum.. teşekkürler

SerkanErtekin
14-03-2012, 10:41
Arkadaslar herkese iyi forumlar yeni üye oldum hertürlü ortadogu mensei li parfüm alınıktır.. teşekkürler.

Alemdağlı
14-03-2012, 12:08
Şimdi Balerin Kozmetik'le görüştüm. Hermes Nil'in gelişi için en az 10 günlük bir süre verdiler. İrtibatta oldukları ithalatçı firmanın elinde yokmuş. İstanbul'da perakende satış noktalarında bile bulunmuyormuş???!!! Bizim Nil bulunmaz Hint kumaşı oldu. Aynı şekilde Tom Ford ürünlerinde de sıkıntı varmış. Acelem yok, beklerim; ama daha kupon işine de girmem, yanmasın diye çektiğimiz bu eza..

axy1968
14-03-2012, 13:11
Bende sabah balerin kozmetikle görüştüm bana da aynı hikaye elimizde yok ithalatçı firmaya haber gönderdik bekliyoruz falan filan..bende fırça attım stoğunuzda bulunmayan parfümü niye oraya koyup 3 iş günü içinde kargo yapılır diyorsunuz diye..efendim işte yeni kurulan bir firmayız yakında stoğumuz genişleyecek vs..gibisinden mazaretler..neyse site oturana kadar bir süre alışverişi dondurmak lazım.

TAKASLIK veya SATLIK

Velocıraptor
15-03-2012, 22:57
Merhaba
D&G The One Men uygundur ...

Merhaba parfüm sever arkadaşlar. Üniversitede kışın günlük kullanım için hangi parfüm **** parfümleri önerirsiniz yaşım 19. vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler.

valenc
15-03-2012, 22:57
seablue komşu merhaba. dior homme duruyor mu hala elinde acaba?

axy1968
16-03-2012, 09:21
Paco Rabanne Black XS
2005 çıkışlı odunsu oryantal olarak sınıflandırılan koyu, meyvemsi (çilek bazlı) bir koku....detaylar blog,da

TAKASLIK veya SATLIK

basilic
16-03-2012, 12:52
Parfüm tutku haline gelince öğrenci bütçemi çok zorlayacağını düşündüğümden imza kokumu oluşturma çabasındaydım..Evet şimdilik oluşturmuş durumdayım...Armani diamonds black carat,ysl la nuit del homme,Bvlgari man,Dolce Gabbana the One...Bu 4lüyle yola devam kararı aldım:D Zamanla 2ye indirme düşüncesindeyim..Doğrusu dün okuduğum haberinde etkisi oldu..Birileri maddi yetersizlikten 2 küçük çocuğunu arkada bırakıp intihar ederken benim savururcasına parfüme para vermem,mide bulandırıcı ve adaletsiz geldi..Tüketim konusunda kendimi sınırlandırdım..

Neyse bu küçük itirafımdan sonra SADECE TAKAS yapmayı düşündüğüm parfümlerim;

1-Dolce Gabbana the one gentleman:(20ml-30 ml'lik şişede)Vanilyamsı ahşap kokusu..takım elbiseye oldukça yakıştırdığım bi koku
2-Ck One Shock:(30 ml civarı-50 ml'lik şişede)Tatlı vişne-ahududu kokusu..Redbull içeceğinin kokusunu seviyorsanız tam sizlik..3 fısla gün boyu kalıcı..
3-Paco Rabanne ultrared:(15 ml-50 ml'lik şişede)Çileğimsi vanilyamsı tatlı bir koku..Farkedirliği ilk bir kaç saat çok yüksek..Kalıcı..Bence tatlı kokuları sevenler için pek bilinmeyen hazine..
4-Paul smith story:(20 ml-50 ml'lik şişede)Bilen biliyor..Muhteşem taze turunçgil açılışı ve ferahlık...Bahara çok yakıştığını düşündüğüm bir parfüm...
5-Hugo boss orange:(25 ml-40 ml'lik şişede)Tatlımsı portakal ve vanilya işbirliği...Günlük kullanım için ideal..10 fıs sıksanızda boğmayan bir yapısı var..
6-Davidoff silver shadow altitude(10 ml-30 ml'lik şişede)Tütün,tatlımsı mentol ve ferahlık..farkedirliği pek yüksek olmasa da yaz günleri bence bvlgari aqua'dan sonra tercih edilebilir..Parfümlerimin hepsi kutusuzdur..

Evet parfümlerim bunlar...Ayrı ayrı takaslayamıyorum yalnız..Alana hepsini aynı anda gönderiyorum zamanım pek olmadığından...Takasta öncelikle düşündüğüm 3 parfüm Bvlgari man,Givenchy play intense,Dolce gabbana the one...

blight
16-03-2012, 15:52
Herkese merhabalar, foruma yeni katıldım. ortadoğu üretimi olan arap menşei vb. parfümler le ilgileniyorum.. teşekkürler

Merhaba komşu foruma hoşgeldin, satış/takas listemde bulunan Rasasi Blue ve Rasasi Royal Blue Dubai mnşeili parfümlerdir. Arzu edersen parfümler hakkında daha detaylı bilgi yollayabilirim.

blight
16-03-2012, 15:56
Komşular yakın zamanda İssey Miyake Sportu deneyen var mı? Dün boynerde denedim çok hoşuma gitti kokusu hala bileğimde duruyor. Sanki başka bir parfümü andırıyor ama hangisi.. bi türlü çözemedim.

valenc
17-03-2012, 02:33
Selam arkadaşlar, forumda yeniyim bende. Kullandığım parfümleri yorumlamak istiyorum mümkün olduğunca. İlki Joop pour homme. Zaten ilk olarak kullandığım yabancı parfüm de budur. 1995 yılında abimin bana ( bir koku duydum acayip egzotik . hiçbir kokuya benzemiyor joop muş adı .) demesiyle ilk olarak tanıştıgım ve de bu zamana kadar sürekli kullandığım kokulardan birisi. Birçok yerde ziyadesiyle sevmeyenine de rastladıgım enteresan bir koku. Tam bır ya sev ya nefret et tarzından. Yapı olarak oldukca tatlı, kimilerine göre iç bayıcı ama bana göre hoş bi tatlılık ki bunda bu tarz tatlı kokuları sevmemin de etkisi var. Üst notalarında : bergamot ve tarçın, ortada hanımeli yasemin ve portakal çiçeği, altta ise sandalağacı amber misk vetiver vanilya patchouli ve tonka fasülyesi bulunmakta. ( kaynak basenotes.) oriental fujer olarak sınıflandırılmış. Ayarı fazla kaçırdığınızda boğazınızı yakacak bir açılışa sahip yoğun bir koku. Hatta bileğinize fıslatıp yakından koklarsanız alacağınız koku ayakkabı boyası kokusu olacaktır muhtemelen en azından bana oyle gelıyor. İçerigindeki hanımelıni ben algılamıyorum . Dip notaları ise kendini iyi derecede hissettiriyor. En son olarak algılanan nota vetiver oluyor bende . Farkedilırligi ve kalıcılıgı oldukca iyi değerlerde olan ,çok güzel bir sonbahar - kış kokusu. Yazın sıcağında hiç gitmeyecegini zaten anlamışsınızdır . Ben yazında kullanırım diyeceklere de ek bilgi : sıcaklarda kendini gosteremeyen kalıcılıgı ve farkedilirligi de düşük seviyelerde kalan bir koku bana göre . Bir artısı da dıger parfumlere gore daha uygun fıyatlara satılıyor olması. Almaya niyetli olan arkadaşların dikkatine.

Velocıraptor
18-03-2012, 13:05
Onu bilmiyorum ama İM Leau Bleu kullandım gayet hoş ilkbahar kokusudur. İssey'de muhteşem koku olmasa da kötü koku da genelde zor olur ..

Komşular yakın zamanda İssey Miyake Sportu deneyen var mı? Dün boynerde denedim çok hoşuma gitti kokusu hala bileğimde duruyor. Sanki başka bir parfümü andırıyor ama hangisi.. bi türlü çözemedim.

foreverroma
19-03-2012, 10:15
givenchy nin en baba kokusu xeryus rouge diyorum bir parfüm ancak bu kadar güzel kokabilir.

De Niron
20-03-2012, 15:20
Daha önce de yazmıştım-birkaç sayfa önce- Issey'in yeni kokusu aynen şöyle; biraz Cool water, az biraz Insense Ultramarine ve son olarak da hallice Ralph Lauren Polo Sport'u karıştırıp şişelemişler diyorum ben. Issey Mıyake'in orjinali daha mı az "spor" bir kokuydu da bunu piyasaya sürdüler anlamadım. Seveni çıkacaktır illaki ama bence gereksiz olmuş.
Selamlar...

protectedsugar
20-03-2012, 20:36
Hani Chanel Mart'ta "Allure Homme Sport Eau Extreme" çıkarıcaktı. Bu parfümü koklayan var mı?

foreverroma
21-03-2012, 10:24
Hani Chanel Mart'ta "Allure Homme Sport Eau Extreme" çıkarıcaktı. Bu parfümü koklayan var mı?

çıkartmış missperada var

blight
21-03-2012, 21:50
Daha önce de yazmıştım-birkaç sayfa önce- Issey'in yeni kokusu aynen şöyle; biraz Cool water, az biraz Insense Ultramarine ve son olarak da hallice Ralph Lauren Polo Sport'u karıştırıp şişelemişler diyorum ben. Issey Mıyake'in orjinali daha mı az "spor" bir kokuydu da bunu piyasaya sürdüler anlamadım. Seveni çıkacaktır illaki ama bence gereksiz olmuş.
Selamlar...

Kalitesini ya da notalarını ya da hangi parfüme benzeyip benzemediğini bilmem ama Polo Sportdan da cool water dan da daha farklı bir havası var. Daha keskin ve ferahlatıcı bir kokusu var. Kişiden kiiye değişir bence gayet ilgi çekici bir parfüm.

axy1968
25-03-2012, 14:48
Van Cleef & Arpels Midnight in Paris
2010 çıkışlı modern vanilyalı,oryantal sınıfından bir koku ...... detaylar blog,da

TAKASLIK veya SATLIK

mackey
26-03-2012, 09:19
İyi günler. 30 yaşında birine Bvlgari Man'i önerir misiniz?

sparkless
27-03-2012, 15:20
guerlain derby'i almak istiyorum Türkiyede yok. **** by parfüm hakkında bilgisi oaln var mı? Tom ford black orchid den daha mı etkileyici.

erhan35
27-03-2012, 20:42
selamlar, uygun fiyata kullanılmış orjinal parfüm satan arkadaşlar sizlerden yazlık 2 ya da 3 adet parfüm almak istiyorum. Sadece İzmir'den lütfen.

Velocıraptor
28-03-2012, 16:06
Mackey:30 yaşında açık tenli birine Bvlgari Men öneririm. Özellikle açık tenli ise.
Sparkless: Ancak yurtdışına giden birine aldırabilirsin. ikisi çok farklı kokular. tarz,hitap ettikleri cinsiyet,yaş,notalar hepsi farklı.

mackey
28-03-2012, 21:23
Mackey:30 yaşında açık tenli birine Bvlgari Men öneririm. Özellikle açık tenli ise.

Parfüm elime ulaştı şimdilik tanıma evresindeyim :) Geldiğinde bir fıs bileğime sıktım yaklaşık 4 saat falan koku hiç geçmedi.Arada öğle yemeği 2-3 kere el yıkamaya rağmen.
Enmoda sitesinden aldım bu arada.100 lira üstü ilk alışverişe 25 lira hediye çeki veriyor.KArgo beraber 109 lira gibi bir rakam tuttu.

jacksonbrk
01-04-2012, 16:08
Merhaba üstadlar size danışmadan karar vermek istemedim, 19 yaşındayım şuanda 1 Million,Black XS,Joop Jump ve Carolina Herrera CH men kullanıyorum sizce üniversitede kullanmak için JPG Le Male bana yaşıma filan uygun olurmu, **** başka bir öneriniz var mı?Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

akocash
01-04-2012, 19:59
Bana sorarsan yakışır dostum çünkü bende üniversitedeyken kullanıyordum :D Bence Le Male'nin belirli bir yaşı yok kullanım için her yaşa uygun diye düşünmekteyim. Yalnız bu yavaştan sıcaklaşmaya başlayan havalarda fazla fıs oldukça bayıcı olabilir.

axy1968
02-04-2012, 09:37
akocash komşuya aynen katılıyorum JPG le male yaş kavramını ortadan kaldıran bir parfüm her yaşa uyar tabii kış kullanımına uygun bir kokudur
benim favorim şişesi bitince tekrar aldığım nadir kokularımdandır ama sıcak hava kullanımına uygun değil

TAKASLIK veya SATLIK

jacksonbrk
02-04-2012, 13:36
Yanıtlarınız için çok teşekkürler, zaten kış için almayı düşünüyordum sizinde görüşlerinizden sonra almaya karar verdim.

erhan3636
02-04-2012, 17:33
merhaba tüm parfüm konularımı sayfa sayfa okudum ve aranıza katıldım
lordun yorumunda farkedilirliği yüksek olduğu için sipariş verdim bugün
fark edilirliği yüksek dikkat çeken başka hangi parfümleri önerirsiniz?

blight
02-04-2012, 22:35
akocash komşuya aynen katılıyorum JPG le male yaş kavramını ortadan kaldıran bir parfüm her yaşa uyar tabii kış kullanımına uygun bir kokudur
benim favorim şişesi bitince tekrar aldığım nadir kokularımdandır ama sıcak hava kullanımına uygun değil

TAKASLIK veya SATLIK

Komşu midnight in parisi satış ya da takasa çıkarmayı düşünmüyor musun?

axy1968
03-04-2012, 10:17
hayır komşu şimdilik düşünmüyorum..ama kokuyu çok merak ediyorsan eğer adresini verirsen sana minik sample doldurup gönderebilirim.

axy1968
03-04-2012, 10:42
Christian Dior Homme
2005 çıkışlı odunsu aromatik olarak sınıflandırılan ama oryantale de göz kırpan bir koku ....detaylar blog,da.

TAKASLIK veya SATLIK

Velocıraptor
03-04-2012, 22:14
Montale Black Oud
Montale Attar

Bunların ikisini toplasan bir Chanel Allure HEB etmyor maalesef ..TARAFIMDAN tek kuruş verilecek kokular değil .. Tek kelimeyle hayal kırıklığı, bunları denerken üzerimde koklayanlar tarafından bir dövülmediğim kaldı ...

protectedsugar
06-04-2012, 15:17
Montale Black Oud
Montale Attar
Kilian STH
Kilian Rose Oud

Bunların hepsini toplasan bir Chanel Allure HEB etmyor maalesef ..TARAFIMDAN tek kuruş verilecek kokular değil .. Tek kelimeyle hayal kırıklığı, bunları denerken üzerimde koklayanlar tarafından bir dövülmediğim kaldı ...

ABD ve Kanada'da bunlara bayılıyorlar; ben hiç birini denemedim; ama tahmin edebiliyorum; çok ağır kokuyorlardır; ama kalıcılığı muhteşemdir...

by_efendy
06-04-2012, 16:07
Solo Loewe 50 ml/ 75 ml orjinal tester kutusunda --------- 75 TL

Bvlgari Aqva Pour Homme 75 ml/ 100 ml orjinal kutusunda --- 70 TL

Diesel fuel for life 75 ml/125 ml orjinal kutusunda ------- 70 TL

Velocıraptor
06-04-2012, 19:41
Artistik isimlerine bakıp aldanma ve denemediğin için üzülme .. Herhangi bir cami avlusundan alacağın hacı misleride aynı etkiyi verecektir ..
ABD ve Kanada'da bunlara bayılıyorlar; ben hiç birini denemedim; ama tahmin edebiliyorum; çok ağır kokuyorlardır; ama kalıcılığı muhteşemdir...

Alemdağlı
07-04-2012, 21:53
Balerin Kozmetik'ten parfümüm geldi nihayet..Ama nasıl? 2 Mart tarihli siparişimle 50 ml. Hermes Nil istedim, üzerinden ay geçti, sonunda ürün değiştrime kararı verdim..Ha bugün ha yarın sevkiyatla gelir dediler, bekledim.. Sonunda ek ödeme ile birlikte 50 ml. Tom Ford Black Orkide aldım.. O kadar zamanda yurtdışından 3 kez alım yapardım..Neyse sonunda kurtuldum bu sıkıntıdan.. Black Orkide ise çok güzel..Ürün ise taze ve orjinal..1 aydan uzun sürdü bekleme sürecim..

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Satılık-Takaslık Comme Des Garçons Dover Street Market / 25 ml. dekant olarak da verebilirim.. Harvey Nicholstan almıştım..

Velocıraptor
08-04-2012, 21:51
Benzer siparişi bende vermiştim 15. günde gelmeyeceğini anlayınca iptal ettim. Kuponumu geri vermedikleri için daha da işim olmaz ..
RL Polo Black: meyve notası sevenler için güzel bir seçenek olabilecek bir yaz kokusu. hangi meyve derseniz bariz mango hakimiyetinde. açılış ve devamı mango,diğer notalar tonka ve turunçlar ama mango diğerlerine pek müsaade etmiyor. hem trend kokusu olması hemde havaların ısınmasıyla kullanılabilecek bir koku ancak tek koku olmaz ,çünkü sürekli kullanımda sıkacak bir havası var bence.

Balerin Kozmetik'ten parfümüm geldi nihayet..Ama nasıl? 2 Mart tarihli siparişimle 50 ml. Hermes Nil istedim, üzerinden ay geçti, sonunda ürün değiştrime kararı verdim..Ha bugün ha yarın sevkiyatla gelir dediler, bekledim.. Sonunda ek ödeme ile birlikte 50 ml. Tom Ford Black Orkide aldım.. O kadar zamanda yurtdışından 3 kez alım yapardım..Neyse sonunda kurtuldum bu sıkıntıdan.. Black Orkide ise çok güzel..Ürün ise taze ve orjinal..1 aydan uzun sürdü bekleme sürecim..

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Satılık-Takaslık Comme Des Garçons Dover Street Market / 25 ml. dekant olarak da verebilirim.. Harvey Nicholstan almıştım..

blight
09-04-2012, 18:12
Diesel fuel for life 75 ml/125 ml orjinal kutusunda ------- 70 TL

Komşu dün burda solo loewe yazıyordu sattın mı?

by_efendy
09-04-2012, 19:09
Yok satmadım hocam duruyor

Alemdağlı
11-04-2012, 16:54
Dior sevdalılarına müjde!... Pazarland Dior ürünlerinin tamamında % 40 indirim yapmış.. Dior Homme İntense 100 ml. EDP 120,36 TL. Bu fiyata sanırım yurt dışında bile bulunmaz.. Unutmayın..Stoklarla sınırlı.. ( Maalesef ben hiç kullanmıyorum..)

.................................................. .................................................. ..................

Polo Klasik 55 ml. satış ve takasa açığım..İlgilenen komşular mesaj atsınlar...

swennn
11-04-2012, 23:38
pazarlandda stok tükenmesi gibi bir durum söz konusu değil. 100 tane almaya kalk yinede sepete düşer. 5 iş günü diye belirtmelerinin sebebi bu. sen onlara sipariş veriyorsun onlar bir başkasına.

erdemerdem
12-04-2012, 08:28
Tüm forum üyelerine selamlar.Parfüm sevdalısı olarak aranıza ben de katıldım,uzun zamandır takip ediyordum ve üye oldum.Polo classic ilanını görünce takas için teklif vermek istedim.Elimde takas için şu ürünler var;
grey flannel 20ml civarı
moschino uomo 50ml civarı
dana canoe 25 ml civarı
hummer H2 80ml civarı
Bunlardan bir veya daha fazlası için takas yapmayı düşünür müsün?

Velocıraptor
12-04-2012, 11:12
Hoşgeldin. Hem fark edilirlik hemde kalıcılık hemde popülerlik arıyorsan Bulgari Man-Chanel Allure Homme Sport öneririm.bunlar kalabalıkların bayıldığı kokular.

merhaba tüm parfüm konularımı sayfa sayfa okudum ve aranıza katıldım
lordun yorumunda farkedilirliği yüksek olduğu için sipariş verdim bugün
fark edilirliği yüksek dikkat çeken başka hangi parfümleri önerirsiniz?

akocash
12-04-2012, 13:26
Geçen hafta Azzaro Bright Visit deneme imkanım oldu. Açılışı oldukça ferah olmakla birlikte citrus+odunsu kokular kombinasyonu. Düz bir çizgide ilerleyen yaz için güzel bir alternatif bence. Kalıcılık düşük farkedilirlik orta seviyelerde. Ne çok klas kokuya sahip, ne de burun büken bir yapısı var. Ortalama bir koku. Uygun fiyata yakalanırsa alınabilir.

erhan3636
12-04-2012, 19:44
tamam komşu chanel alurre home sporta bakıcam ilk fırsatta

donlastiği
13-04-2012, 01:33
Herkese selam, uzun zamandır foruma uğrayamıyordum işlerden dolayı. kullanmadığım ve satmaya karar verdiğim bazı parfümlerim var ilgilenen olursa mesaj atabilir.
Bvlgari Pour Homme 100ml şişe 60 ml dolu 50 tl.
joop jump 50ml şişe 45 ml dolu 40 tl.
Pacco rabbane pour homme 100 ml şişe 30 ml dolu 30 tl.
Musk by alyssa ashley 100 ml şişe 90 ml dolu 60 tl.

foreverroma
13-04-2012, 09:42
Benzer siparişi bende vermiştim 15. günde gelmeyeceğini anlayınca iptal ettim. Kuponumu geri vermedikleri için daha da işim olmaz ..
RL Polo Black: meyve notası sevenler için güzel bir seçenek olabilecek bir yaz kokusu. hangi meyve derseniz bariz mango hakimiyetinde. açılış ve devamı mango,diğer notalar tonka ve turunçlar ama mango diğerlerine pek müsaade etmiyor. hem trend kokusu olması hemde havaların ısınmasıyla kullanılabilecek bir koku ancak tek koku olmaz ,çünkü sürekli kullanımda sıkacak bir havası var bence.

abi ben bu polo blackten pek bi meyve notası alamadım bariz kereviz kokusu hoşuma gitmemişti

Velocıraptor
13-04-2012, 13:27
Küçüklüğüm mango ağaçları içerisinde geçtiği için mangodan eminim ama sen sevmediğin için kereviz olarak algılamana sebep olmuş olabilir. özetle polo black bariz bir meyve kokusu hatta frag'ın da belirttiği üzere tropik meyveli.

abi ben bu polo blackten pek bi meyve notası alamadım bariz kereviz kokusu hoşuma gitmemişti

by_efendy
13-04-2012, 21:44
Hoşgeldin. Hem fark edilirlik hemde kalıcılık hemde popülerlik arıyorsan Bulgari Man-Chanel Allure Homme Sport öneririm.bunlar kalabalıkların bayıldığı kokular.

Chanel allure homme sport'u hala deneyemedim hocam :( Kimisi o fiyatı haketmiyor demiş.Kimisi de sıradan bulmuş.

Velocıraptor
13-04-2012, 22:21
Tabii beğenmeyenlere saygımız var ama 1100 kişinin büyük beğeni gösterdiği ve satış rekorları kıran bir kokuyu hafife almamak lazım ;)
http://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Allure-Homme-Sport-607.html

Kısmetse yarın eline ulaşır denersin bir. İnşallah evvelki Lacoste bozmaz Allure Homme Sportu. Onun haricinde bence koku gayet iyi. Dış kullanım muhakkak yap,farklı kişilerden görüşler al derim son olarak :)

Chanel allure homme sport'u hala deneyemedim hocam :( Kimisi o fiyatı haketmiyor demiş.Kimisi de sıradan bulmuş.

by_efendy
13-04-2012, 22:42
Tabii beğenmeyenlere saygımız var ama 1100 kişinin büyük beğeni gösterdiği ve satış rekorları kıran bir kokuyu hafife almamak lazım ;)
http://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Allure-Homme-Sport-607.html

Kısmetse yarın eline ulaşır denersin bir. İnşallah evvelki Lacoste bozmaz Allure Homme Sportu. Onun haricinde bence koku gayet iyi. Dış kullanım muhakkak yap,farklı kişilerden görüşler al derim son olarak :)

Teşekkür ettim hocam sabırsızlıkla bekliyorum :)

axy1968
16-04-2012, 09:40
Fcuk Friction Him
2011 çıkışlı aromatik turunç temalı modern ferah bir koku ..... detaylar blog,da

TAKASLIK veya SATLIK
Dolce & Gabbana The One 100 ml. (%99 dolu 75 tl.)
Lalique Eau De Lalique Unisex 100 ml.(%98 dolu 70 tl.)
Dunhill 51.3 N 100 ml.(%98 dolu kutulu tester 70 tl.)

Velocıraptor
19-04-2012, 19:02
Annayake Tomo: Benzoin açılışlı,lavantalı,turunç bir koku. Açılıştaki sertlik benzoinden ve CN Homme kadar rahatsız edici gibi ancak neyseki süratle yerini lavanta ve turunca bırakıyor. Bir süre sonra kullanmaya değecek hoş bir koku ortaya çıkıyor.Endymon'a benzettim son hallerini. Notaları oldukça zengin aslında ama ilk akılda kalanlar az evvel saydıklarım. sık görülmeyen bir koku ancak görürseniz tavsiye ederim denemenizi.
Cartier Santos Alışıldık bir 80 ler kokusu gibi. Ama çoğu gibi eski moda değil. Notaları çok zengin adeta kitap gibi ama 2 nota var ki net şekilde belirleyici. açılışta hoş bir Lavanta, kapanışta ise Biber notası ..eskilere düşkün değilseniz peşine düşülecek bir koku değil ama eskileri seviyorsanız 30-50 ml alınmaya değer bence ..
Escada Sentiment şişesi gibi koyu kırmızı bir koku, CN Scent'e çok benzettim ben. Kış kokusu olabilir,CN Scent kadar feminen ve yoğun değil. ancak yaz için kullanılmayacak bir koku. kırmızı biber ve odunsu notalar hakim.
Trussardi Uomo 2011 biraz ön yargı ile kullansam da oldukça hoşuma gitti,şahane bir ilkbahar kokusu olur bence. İssey Miyake Leau Bleu'nun kalitelisi ve kalıcısı diyeyim. uygun fiyata alıancak bir şişe kesinlikle tüketilir.

SerkanErtekin
19-04-2012, 22:21
Merhaba komşu foruma hoşgeldin, satış/takas listemde bulunan Rasasi Blue ve Rasasi Royal Blue Dubai mnşeili parfümlerdir. Arzu edersen parfümler hakkında daha detaylı bilgi yollayabilirim.
tesekkur ederım msjınızı aldım cvpladım

akocash
23-04-2012, 12:48
Haftasonu jacomo rouge deneme fırsatım oldu. Tam anlamıyla bir le male benzeri ama daha kalitesizi, turunçgil+naneli bir açılış. Ardından bol vanilya ve tatlımsı kokular şeklinde ilerliyor ve son buluyor. Le male sever olarak beğendiğimi söyleyebilirim fiyatıda çok daha uygun.

foreverroma
25-04-2012, 11:57
bu sıcak havalarda cartier santos aman yarabbi atom bombası misali kaliteli eski kafa bir koku

axy1968
26-04-2012, 14:17
Abercrombie &Fitch Fierce
2002 çıkışlı turunç ve misk temalı ferah bir koku ..... detaylar blog,da

TAKASLIK veya SATLIK
Dolce & Gabbana The One 100 ml. (%99 dolu 75 tl.)

Velocıraptor
26-04-2012, 17:10
Tamamen deneysel bir çalışma idi ;)

bu sıcak havalarda cartier santos aman yarabbi atom bombası misali kaliteli eski kafa bir koku

Velocıraptor
28-04-2012, 11:58
Hermes Un Jardin Sur Le Nil: Kısaca Nil diyoruz. Öncelikle By-efendy kardeşime teşekkürler yolladığı decanttan dolayı ;) Citrus grubunun en kaliteli üyelerinden olduğunu söyleyeyim. tropik meyvelerle güçlendirilmiş bir koku. Yeşil Mango-Greyfurt-Lotus ana nota 3'lüsü. Açılışta Mango ferahlığı daha sonra Greyfurtla devam ediyor. Normalde greyfurt çok sevdiğim br meyve değildir ama koku olarak çok başarılı.Kalıcılık ve farkedilirlik bir Citrus için gayet yeterli,sık sık tazelemenize gerek yok ama bir gün içinde en az 2 tazeleme gerekli. Piyasa dediğimiz kokulara nazaran biraz pahalıda olsa bence parasını hakediyor, özetle Citrus grubundan hoşlanıyorsanız ve hala denememişseniz yazık ;)
Hermes Concentre d`Orange Verte: Yine bir Citrus grubu kokusu ancak ana nota ve tema Portakal. Ağabeyi Eau D`Orange Verte 'ye göre bazı farklılıkları var ilki edc yerine edt olması dolayısı ile çok daha kalıcı olması. Br diğer önemli farklılık notalarda: Ağabey neredeyse limon kolonyası formundayken bu Hermes ise fesleğen(reyhan) ve paçuli ile desteklenmiş ciddi bir parfüm. Koku güzelliği bana sabah esintilerinin ferahlığını anımsattı,bence inanılmaz güzel bir Güne Başlama kokusu. Turunç kokularından hoşlanıyorsanız kesinlikle denemelisiniz fiyatı biraz pahalı olsa da ..
Hermes Rocabar: Geçtiğimiz bir kaç yıl moda olan Benzoik kokuların atası diyebiliriz. şimdikiler kadar rahatsız edici ve atak değil kesinlikle. Bununda sebebi coriander(kişniş),vanilya ve turunçlar başta olmak üzere zengin bir nota grubuyla desteklenmiş olması. Elegant ve sıcak bir koku. önümüzdeki yaza gidecek bir koku değil ama sonbahardan itibaren tavsiye ederim bu tür koku sevenlere.

by_efendy
29-04-2012, 00:13
Hermes Un Jardin Sur Le Nil: Kısaca Nil diyoruz. Öncelikle By-efendy kardeşime teşekkürler yolladığı decanttan dolayı ;) Citrus grubunun en kaliteli üyelerinden olduğunu söyleyeyim. tropik meyvelerle güçlendirilmiş bir koku. Yeşil Mango-Greyfurt-Lotus ana nota 3'lüsü. Açılışta Mango ferahlığı daha sonra Greyfurtla devam ediyor. Normalde greyfurt çok sevdiğim br meyve değildir ama koku olarak çok başarılı.Kalıcılık ve farkedilirlik bir Citrus için gayet yeterli,sık sık tazelemenize gerek yok ama bir gün içinde en az 2 tazeleme gerekli. Piyasa dediğimiz kokulara nazaran biraz pahalıda olsa bence parasını hakediyor, özetle Citrus grubundan hoşlanıyorsanız ve hala denememişseniz yazık ;)
.

Rica ederim hocam beğendiğinize sevindim. Bugüne kadar kullandığım yazlıklar içerisinde en beğendiğim parfümdür Nil. Bence fiyatını fazlasıyla hakediyor.

protectedsugar
03-05-2012, 16:49
Kalabalıkların hoşlandığı kokulardan (örn. Chanel Allure Home Sport vs. gibi) sapmalarım; beni eninde sonunda Comme de Garson'un "Wonderwood"u ile tanıştırdı. Uzun lafın kısası: Allure serisinden özellikle Edition Blanche'u veya Allure Homme Sport'u kesinlikle - hatta tüm seriyi - tekrar satın alırım ama "Wonderwood"a o parayı tekrar vermem. "Wonderwood" kötü bir koku değil ama; örn. Dsquared2'nin "he wood"u veya "rocky mountain wood"u bile daha nemli/odunsu vs.
Koku ilk başta bol karabiberli sütlü makarnaya kokuyor ondan sonra sedir ağacımsı birşeye dönüşüyor. Kalıcılığı çok düşük ; vücudumun kimyası "Wonderwood"u 3 saatte yakıp bitiriyor.

Velocıraptor
03-05-2012, 17:20
Şişeyle mi aldın kokuyu komşu ? Bir kaç ay evvel az daha ben alıyordum tabii kör alış. Tarifin ilginç gerçekten ve karışık,kafamda canlandırmak zor oldu,akşam akşam bol karabiberli sütlü makarna yaptıracaktın bana :D Chanel HEB en sevdiğim kokulardandır kaç şişe tükettiğimi hatırlamakta zorlanıyorum yıllardır hala da sıkılmam.

Kalabalıkların hoşlandığı kokulardan (örn. Chanel Allure Home Sport vs. gibi) sapmalarım; beni eninde sonunda Comme de Garson'un "Wonderwood"u ile tanıştırdı. Uzun lafın kısası: Allure serisinden özellikle Edition Blanche'u veya Allure Homme Sport'u kesinlikle - hatta tüm seriyi - tekrar satın alırım ama "Wonderwood"a o parayı tekrar vermem. "Wonderwood" kötü bir koku değil ama; örn. Dsquared2'nin "he wood"u veya "rocky mountain wood"u bile daha nemli/odunsu vs.
Koku ilk başta bol karabiberli sütlü makarnaya kokuyor ondan sonra sedir ağacımsı birşeye dönüşüyor. Kalıcılığı çok düşük ; vücudumun kimyası "Wonderwood"u 3 saatte yakıp bitiriyor.

srkn_h2
03-05-2012, 17:26
1 aydır bulgari man kullanıcısıyım... eger kalıcılık önemlı dıyosanız uzak durun derım koku oalrak guzel kalıtelı fakat kalıcılık ınanılmaz zayıf! boyner magzasından 210tl aldım ve cok pısmanım.

srkn_h2
03-05-2012, 17:30
sevil magzasından 3mayıs tarıhlı 75ml POLO BLUE aldım faturası bıle duruyo hıc begenmedm ıcın satıyorum SADECE 4-5KERE SIKTIM ılgılenen arkadaslar mesaj atsın tesekurler...

De Niron
04-05-2012, 10:02
Takaslık;

Calvin Klein Crave 75 ml, dolu

srkn_h2
04-05-2012, 13:15
polo blue 75ml -99tl 2mayıs2012 tarıhlı faturalı kutulu sevilden alınmadır %95 fazlası doludur SATILIK.

protectedsugar
04-05-2012, 16:13
Şişeyle mi aldın kokuyu komşu ? Bir kaç ay evvel az daha ben alıyordum tabii kör alış. Tarifin ilginç gerçekten ve karışık,kafamda canlandırmak zor oldu,akşam akşam bol karabiberli sütlü makarna yaptıracaktın bana :D Chanel HEB en sevdiğim kokulardandır kaç şişe tükettiğimi hatırlamakta zorlanıyorum yıllardır hala da sıkılmam.

Velocıraptor komşu; senin özel mesaj kutun dolu; onun için adres bilgilerimi yollayamadım.

Velocıraptor
04-05-2012, 16:56
Tamamdır kutuyu boşalttım komşu

Velocıraptor komşu; senin özel mesaj kutun dolu; onun için adres bilgilerimi yollayamadım.

Christian Dior Dune: Fazla bilinmeyen bir Fresh C. Dior kokusu. yeşil yapraklılardan nane-fesleğen ikilisi kokuyu taşıyor. Aslında freshlikte buradan geliyor.Her ne kadar fresh desekte sert diyebileceğimiz bir erkek kokusu. kendini kesinlikle belli ediyor. kalıcılığı diğer Diorlar kadar olmasa da başarılı. Kış haricinde kullanılabilecek bir koku. 30 ya da 50 ml denemekte fayda var.

swennn
05-05-2012, 08:41
imzamdaki parfumler takaslıktır, satılıktır.

Alemdağlı
08-05-2012, 21:22
Harvey Nichols kozmetik reyonunda indirim..Yüzde 10-15-20 oranlarında, alım tutarına bağlı olarak iskonto yapılıyor..İlgilenen komşulara duyurulur.

.................................................. .................................................. .
Satılık dekant ve şişe parfümler..

Comme Des Garçons Dover Street 25 ml. / 30 lira
Polo Classic Edt 25 ml. / 30 lira
......,,,,,,,,..........
Comme Des Garçons Dover Street 90 ml / 90 lira ( orijinal şişesi ve kutusuyla birlikte gönderilecektir.)
Polo Classic 50 ml / 55 lira ( orijinal şişesi ve kutusuyla birlikte gönderilecektir.)

Velocıraptor
09-05-2012, 00:30
Cacharel L'Homme: Eski bir koku,80 yılların moda kokularından. atak ve maskulen bir koku olduğunu söylemek gerek. Eski olmasına rağmen oturaklı ve karakterli bir koku. zengin bir nota harmanı var. Ancak benim aklımda kalanlar hint cevizi,lavanta,adaçayı ve odunsu notalar oldu.Kokunun devamlılığı olan hakim notası ADAÇAYI. Kalıcı ve farkettiren bir koku olduğu kesn. yaş grubu olarak gençlere hitap edeceğini sanmıyorum yani kız tavlamada kullanılacak bir koku değil ancak dostlarla bar-pub, içki ortamlarına gidecek mükemmel bir koku. elinizin altın 50 ml'de olsa bulundurmanızı tavsiye ederim.
Comme Des Garcons Wonderwood İlginç ve tutulan bir Cdg kokusu daha. İlk baharda deniyorum ama kış kokusu olduğunu söylemem lazım baştan ya da soğuk sonbahar gecelerine uygun .. Ana nota Oud olmasına rağmen neredeyse hiç gözükmüyor. Aslında buna sevindim Oud'dan tiksinirim. Beklediğimin aksine oldukça yumuşak hatta pasif bir koku, tamamen odunsu olmasına rağmen kötü değil kesinlikle. Tenle uyum sağlayabilecek sakin yapılı bir koku, çok beğenilmesine rağmen denemeden almayın derim hele de kokumla farkedilmek isterim diyenler kör alış yapmasınlar. Özetle ben beğendim süper bulmasam da ...

axy1968
09-05-2012, 08:59
Bulgari Aqua Pour Homme
2005 çıkışlı aromatik sucul tarzda bir koku ....... detaylar blog,da

TAKASLIK veya SATLIK

akocash
10-05-2012, 13:04
Haftasonu Davidoff Zino deneme imkanım oldu. Gül+lavanta+paçuli eşliğinde ilerleyen yumuşak başlı bir o kadarda güzel bir parfüm bence. Çıkış yılına bakarak maskülen bir şey beklemek hayal olur. Kalıcılk ve farkedilirlik yüksek olmasada ortalama seviyelerde.

jacksonbrk
11-05-2012, 09:35
Merhaba parfüm sever üstadlar size danışmadan karar vermek istemedim, kış ayları için parfüm alacağım geçenlerde Carolina Herrera CH men, Versace Pour Homme, Bvlgari Man ve Kenzo Power denedim üçüde hoşuma gitti yaşım 19 kararsızım hangisini almalıyım, şimdiden değerli cevaplarınız için teşekkürler.

Velocıraptor
12-05-2012, 11:36
MUSTAS
ne zaman göndermeyi düşünüyorsun benim parfümleri, 1 hafta oldu ?

protectedsugar
13-05-2012, 12:09
Cacharel L'Homme: Eski bir koku,80 yılların moda kokularından. atak ve maskulen bir koku olduğunu söylemek gerek. Eski olmasına rağmen oturaklı ve karakterli bir koku. zengin bir nota harmanı var. Ancak benim aklımda kalanlar hint cevizi,lavanta,adaçayı ve odunsu notalar oldu.Kokunun devamlılığı olan hakim notası ADAÇAYI. Kalıcı ve farkettiren bir koku olduğu kesn. yaş grubu olarak gençlere hitap edeceğini sanmıyorum yani kız tavlamada kullanılacak bir koku değil ancak dostlarla bar-pub, içki ortamlarına gidecek mükemmel bir koku. elinizin altın 50 ml'de olsa bulundurmanızı tavsiye ederim.
Comme Des Garcons Wonderwood İlginç ve tutulan bir Cdg kokusu daha. İlk baharda deniyorum ama kış kokusu olduğunu söylemem lazım baştan ya da soğuk sonbahar gecelerine uygun .. Ana nota Oud olmasına rağmen neredeyse hiç gözükmüyor. Aslında buna sevindim Oud'dan tiksinirim. Beklediğimin aksine oldukça yumuşak hatta pasif bir koku, tamamen odunsu olmasına rağmen kötü değil kesinlikle. Tenle uyum sağlayabilecek sakin yapılı bir koku, çok beğenilmesine rağmen denemeden almayın derim hele de kokumla farkedilmek isterim diyenler kör alış yapmasınlar. Özetle ben beğendim süper bulmasam da ...

Velocıraptor komşu "Wonderwood"la ilgili yorumun çok isabetli; daha iyi özetlenemez.

Velocıraptor
13-05-2012, 21:58
Sağ olasın komşu, soğuk havalar devam ederse dışarıda da bir deneme yapacağım bakalım insanların tepkileri ne olacak ;)

Velocıraptor komşu "Wonderwood"la ilgili yorumun çok isabetli; daha iyi özetlenemez.

by_efendy
13-05-2012, 22:25
Sağ olasın komşu, soğuk havalar devam ederse dışarıda da bir deneme yapacağım bakalım insanların tepkileri ne olacak ;)

4-5 gün daha böyle diyorlar hocam acele edin :)

seablue
15-05-2012, 15:45
İlginç ve güzel
kültürümüzde Bacanak diye tabir ettiğimiz kişi önemli ve değerli bir arkadaştır çoğumuz için. Tabi evli olmak **** evlenmiş olmak şart. Bacanak tabiri de dayı tabiri gibi bu aralar çok sık kullanılan bir hitap şekline dönüştü. Ben sıkça kullanırım ve çok sevdiğim bir bacanağım var. Her eve bir tane lazım bence. (erkek için eşinin kız kardeşinin eşi). Diğer forumdaki Bacanağada selam olsun.
Neyse bacanak iş için dubai ye gidince bende bana bir arap parfumu getir dedim. Her ne kadar bana adını internetten öğren nokta atışı alayım dediysede, isim vermedim, zaten denediğim bildiğim bir şey yok ne verecem. şansıma ne gelirse, ne beğenirse getirsin diye düşündüm. Saolsun bana al haramain parfum evine ait ajwa diye unisex bir parfum getirmiş. Deneyeniniz varmı bilmiyorum. ajwa bir tür hurma. küçük, beyaz çizgili, peygamberimizin günde 7 tane yiyene o gün içinde zehir tesir etmez dediği bir çeşit hurma. Kokusu bence çok güzelmiş. **** harmana ne kattılar başka ise, gerçekten güzel bir parfum. Hemde çok güzel geldi bana. Bvlgari black i andıran bir koku. Kalıcı ve farkedilirlik yüksek. Koklayıpta beğenmeyen çıkmadı, bu manada genele hitap ediyor diyebilirim. Benim için tam bir süpriz oldu, beğenerek kullanabileceğim özgün bir koku sahibi oldum. hacı yağı **** tütsülü baharatlı bir şey beklerken, gerçekten özgün ve modern bir koku üretmiş olmaları beni şaşırttı.
Bvlgari blacki tekrar koklayıp arada ne kadar fark var onu çıkarmam lazım. Zafer hocamada ilk takas işleminde bir sample göndercez artık. üstadda yorumlamalı bu parfümü.

diyeceğim, farklı şeyleri imkan dahilinde denemekte fayda var. nish sample lar peşinde az koşmadık. Hepside nazarımda hacı yağı gibiler. Para verip almaya değer nish bir parfüm bulamadım. gel görkü hacı yağı çıkacağına emin olduğum bir parfümü çok beyendim. İnsanoğlu bir garip.
selamlar...

muratoz73
15-05-2012, 16:56
SATILIK - YSL Pour Homme

Hemen tamamen doludur, sadece bir kaç fıs kullanılmış ve kutuludur.

100 ml (~100% dolu) YSL Pour Homme

Isteyene özelden foto gönderebilirim.

Velocıraptor
15-05-2012, 18:38
Valla normal şartlarda hurma ve kokusunu severim ama parfüm formunu merak ettim cidden ;) En yakın zamanda bir takas yapalım seninle .. Ajwa ismini duydum ama denemek kısmet olmadı .. hacı yağı ve kötü kokan "güya" niçelerden bende sıkıldım doğrusu.

İlginç ve güzel
Neyse bacanak iş için dubai ye gidince bende bana bir arap parfumu getir dedim. Her ne kadar bana adını internetten öğren nokta atışı alayım dediysede, isim vermedim, zaten denediğim bildiğim bir şey yok ne verecem. şansıma ne gelirse, ne beğenirse getirsin diye düşündüm. Saolsun bana al haramain parfum evine ait ajwa diye unisex bir parfum getirmiş. Deneyeniniz varmı bilmiyorum. ajwa bir tür hurma. küçük, beyaz çizgili, peygamberimizin günde 7 tane yiyene o gün içinde zehir tesir etmez dediği bir çeşit hurma. Kokusu bence çok güzelmiş. **** harmana ne kattılar başka ise, gerçekten güzel bir parfum. Hemde çok güzel geldi bana. Bvlgari black i andıran bir koku. Kalıcı ve farkedilirlik yüksek. Koklayıpta beğenmeyen çıkmadı, bu manada genele hitap ediyor diyebilirim. Benim için tam bir süpriz oldu, beğenerek kullanabileceğim özgün bir koku sahibi oldum. hacı yağı **** tütsülü baharatlı bir şey beklerken, gerçekten özgün ve modern bir koku üretmiş olmaları beni şaşırttı. Bvlgari blacki tekrar koklayıp arada ne kadar fark var onu çıkarmam lazım. Zafer hocamada ilk takas işleminde bir sample göndercez artık. üstadda yorumlamalı bu parfümü. diyeceğim, farklı şeyleri imkan dahilinde denemekte fayda var. nish sample lar peşinde az koşmadık. Hepside nazarımda hacı yağı gibiler. Para verip almaya değer nish bir parfüm bulamadım. gel görkü hacı yağı çıkacağına emin olduğum bir parfümü çok beyendim. İnsanoğlu bir garip.
selamlar...

muratoz73
16-05-2012, 16:59
SATILIK - Ralph Lauren POLO - Classic

Çok az kullanılmış ve kutuludur.

59 ml (~55ml dolu) Ralph Lauren POLO - Classic

foreverroma
16-05-2012, 17:19
SATILIK - Ralph Lauren POLO - Classic

Çok az kullanılmış ve kutuludur.

59 ml (~55ml dolu) Ralph Lauren POLO - Classic

çok fazla polo classic satılık görüyorum sebebi ne acaba ? kaliteli ama ilgimi çeken bir koku değil sevemedim gitti.

Velocıraptor
16-05-2012, 21:22
Cacharel Amor Tentation: Meyve destekli çiçeksi bir koku. Kadın kokularının bilinen notalarından yasemin ana nota bu kokuda. doğal olarak oldukça yumuşak karakterde bir koku hatta unisex-feminen. Meyve desteğini Mandalinadan alıyor. Koku güzel ama maalesef kendini belli etme konusunda ve kalıcılıkta zayıf.
Chanel Egoïste Platinum Chanel başarılı erkek kokularından. Çiçeksi bir koku ama feminen değil kesinlikle 3 nota kokuyu götürüyor: sardunya-lavanta-kuşburnu. Eskiden de kullandığım bir kokuyu gelen sample ile yad etmek güzel oldu, benzer keyfi yine aldım. Burnu rahatsız etmeyen,çevreyi üzmeyen bu kouyu denemenizi öneririm hele de yaş 25-30 civarı ise.

foreverroma
18-05-2012, 10:50
Cacharel Amor Tentation: Meyve destekli çiçeksi bir koku. Kadın kokularının bilinen notalarından yasemin ana nota bu kokuda. doğal olarak oldukça yumuşak karakterde bir koku hatta unisex-feminen. Meyve desteğini Mandalinadan alıyor. Koku güzel ama maalesef kendini belli etme konusunda ve kalıcılıkta zayıf.
Chanel Egoïste Platinum Chanel başarılı erkek kokularından. Çiçeksi bir koku ama feminen değil kesinlikle 3 nota kokuyu götürüyor: sardunya-lavanta-kuşburnu. Eskiden de kullandığım bir kokuyu gelen sample ile yad etmek güzel oldu, benzer keyfi yine aldım. Burnu rahatsız etmeyen,çevreyi üzmeyen bu kouyu denemenizi öneririm hele de yaş 25-30 civarı ise.

tentationu zamanında çilekte indirimdeyken almıştım 75 ml 44 tl gibi komik bir rakama. tütsümsü sıcak öksürük şurubu gibi cacharel markasına yakışmayan son derece zevksiz bir koku

swennn
18-05-2012, 12:39
satıcısı olduğum parfümler aşağıdaki gibidir.

Velocıraptor
18-05-2012, 14:33
Takaslayalım şu ikisini Müslüman kardeşim ;)
Tom Ford Black Orchid şişesinde 30 ml 80tl
Narciso Rodriguez Musc for Him (edp) 8ml 25tl

satıcısı olduğum parfümler aşağıdaki gibidir.

swennn
18-05-2012, 21:10
abi isterdim de ben kurtulmak, eritmek istiyorum şunları :)

Velocıraptor
18-05-2012, 21:14
Tamam Dinde ve Parfümde zorlama yoktur ;)

abi isterdim de ben kurtulmak, eritmek istiyorum şunları :)

Velocıraptor
19-05-2012, 11:17
Bond No 9 New Haarlem : Pahalı mı pahalı, koklayanların ilk sözlerinin bu ne acılık yahu dedikleri bir enteresan bir koku New Haarlem. Benim de ilk sözüm biraz sabır olacak. (Sık sık karşılaştırıldığı Rochas için kötü bir replika diyebilirim ) Acılıkta rakibi bence Thierry Mugler A Men'dir. Neyseki sakinleşmesi A men kadar uzun sürmüyor. Ana nota bilindiği üzere Kahve, Vanilya desteği sayesinde acılık dizginleniyor ve tatlılık geliyor kahvenin üzerine. Net duyulabilecek diğer nota Lavanta. Toparlarsak çok acı veya sert denilip geçiştirilebilecek bir koku değil. Şu an ki serin havaları değerlendirip denediğim bu kokunun zamanı kesinlikle kış mevsimi ve dış mekan. Kahve severim ve en iyilerinden birni kullanmak isterim derseniz New Haarlemi kesinlikle öneririm.
Montale Sweet Oriental Dream : Niş adı altında hacıyağı esansı satan Montale'den hayret verecek güzellikte ve tatlılıkta bir koku. Bal notasının bu kadar baskın ve güzel kullanıldığı nadir kokulardan. Diğer iki nota badem ve gül daha geride kalmakta birlikte Bal'a destek oluyor. Montalenin tartışılmaz şekilde başarılı olduğu bir konu "kalıcılık" bu kokuda da var fazla sıkıp etrafınızdakilere eziyet riski büyüktür. Serin havaların ve özel gecelerin kokusu olabilecek kalite ve güzellikteki bu kokunun peşine düşmenizi şiddetle tavsiye ederim.

Alemdağlı
19-05-2012, 14:13
Zafer Hocam, elinde varsa Montale Attar'ı da yorumlasan..Bendeki black oud'dan memnunum..

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SATILIK:

YSL Jazz 80 ml.& 60 TL. ( Miss Pera )

seablue
19-05-2012, 15:13
Black oud gulden dolayimidir nedir feminen geliyor insanlara. Begenmeme ragmen kullanamadim ben ve elimden cikardim. Montale parfumlerini kalicilik ve farkedilirlik acisindan cok iyi olduklari icin kullanmak istiyorum. Zafer hocam direk aklimiza dusurdu bu SOD i. Denemek gerekiyor artik.

Velocıraptor
19-05-2012, 15:26
Var var elimde. İki Montale'de Gül çıkışlı. BA'da Oud yoğun bir şekilde eşlik ediyor diğerinde Sandalağacı. İkisi de son derece yoğun,biraz sıcakta bunaltıcı hatta bayıltıcı. Bu kokulardaki en büyük sorun hacı yağı hissi uyandırmaları. Şu an Attar elimde, gül'ün tüm naifliğine rağmen bir şey burnumu zorluyor. Bir kokuya 400-500 lira veriyorsanız dış kullanımda da beğenilmek istersiniz. Bu kokularla bu biraz zor. Hem feminen özellikler gösteriyor hem de çevrenizde bu kokuyu anlayacak kişi sayısı az. O yüzden küçük miktarlarda deneyerek almanızı tavsiye ederim hem BA'yı hemde Attar'ı. Benim için bu kokular ev içinde şahsi keyif için kullanılacak kokulardır zaten dışarda kullanmaya kalktığınızda övgü yerine sövgü duyabiliyorsunuz.
SEABLUE'nın da belirttiği gibi bence aktif kullanıma en uygun kesinlikle SOD.

Zafer Hocam, elinde varsa Montale Attar'ı da yorumlasan..Bendeki black oud'dan memnunum..

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SATILIK:

YSL Jazz 80 ml.& 60 TL. ( Miss Pera )

swennn
19-05-2012, 15:51
montaller benim zevkimce koku konseptine aykırı bir marka. parfümümü bu kadar insanların burnuna burnuna zorla sokmak fikri pek hoş gelmiyor. 1 fıs bo sıkıp 2-3 saat evde oyalanıp dışarı çıkmak olabilir ama :) diğer yandan sod parfumden tatlı ve yoğun koku beklentisi olanlar için birebir. sorun şu ki tek düze ve hiç değişmeyen o kokusu.

Velocıraptor
19-05-2012, 21:44
Ajwa by Al Haramain Perfume EDP: Arap-Körfez kokularını çok hazzetmem yoğunluğundan ve ağırlığından dolayı. Ancak Ajwa bu kategorinin dışında bir koku. Çiçek ve narenciye temalı bir koku. hiç ağır olmadığı gibi Batı kokuları gibi modern. 1970'te kurulan Al Haramain parfümevinin bir kokusu Ajwa ve iyileştirici gücüne vurgu yapıyor tanıtımında. Gerçekten de koklandığında canlandırıcı bir etkisi var Ajwa'nın. Kalıcılık orta ve üzeri fark edilirlik ise ortalama üstü.

Dip not: Ajwa'nın kalıcılığı için ortalamanın üstü dememiz gerekir ve bitişte Tom Ford Grey Vetiveri ciddi şekilde anımsattı bana.

axy1968
20-05-2012, 14:15
L'occitane Eau Des Baux

odunsu oryantal olarak sınıflandırılan hoş bir koku ....... detaylar blog,da

TAKASLIK veya SATLIK

Velocıraptor
20-05-2012, 22:07
Marc Jacobs Bang Edp : Yumuşak karakterli ancak fark edilirliği düşük kokulardan biri MJ Bang. Bir emsal bulmak gerekirse Ysl La Nuit L.Homme'ı(EDP) örnek gösterebiliriz. Ana notalardaki Biber ortaklığı bu benzerliği getiriyor. La nuit daha meyvemsi iken MJ Bang odunsu. Baharat-odunsu karakterde bu kokuyu kız tavlamada kullanmak zor, hem atak değil hem de fark edilir değil.Nitekim kalıcılığı da çok fazla değil. Kötü bir koku değil ama peşinde koşulacak bir koku da hiç değil. Denemeden almanızı önermem.

seablue
20-05-2012, 23:08
Bang aslinda sirf biber gibi. Acilista bilhassa. Resmen tane karabiber kavanozunu acmis gibi oluyor insan. Daha sonra biberli odunsu bir hal aliyor. Aslinda ilk acilisi gibi devam etse farkedilirligi cok yuksek bir koku olabilirmis. Kalicik problemi var dogru. 3 saat gidiyor mu bilmiyorum. Herseye ragmen severek kullandigim bir koku benim, sik sik tazelemem gereksede. ( ki acilistaki keskin biber kokusu hosuma gittiginden severek tazeliyorum).

muratoz73
21-05-2012, 14:13
Yaklaşık 3 gün önce satışa çıkardığım YSL Pour Homme ve Ralph Lauren POLO - Classic satılmıştır.
İlginiz için teşekkür ederim.

Velocıraptor
21-05-2012, 15:51
D&G Dolce&Gabbana ve D&G Light Blue edt: Normalde 2 farklı kokuyu ayrı yazmak lazım ama biri diğerinin gerçekten light'ı olunca ayrı yazmaya gerek kalmıyor. Her iki kokuda da zengin bir nota dokusu var ama sonuçta ikisi aynı yerde birleşiyor sadece biri diğerine göre hafif-light. koku karakteri pek sık rastlanan türden değil. bence sebebi cinsiyet dışı koku yaratma endişesi. çünkü ne feminen ne de maskulen bir koku tam anlamıyla ortada kalmış bir koku. Bir çok kişi bu kokuyu bayanlara yakıştırır. bunun sebebi de büyük ihtimal her iki kokuda da Yaseminin varlığı. koku güzel mi derseniz fena değil derim ama genel beğeniye de çok uygun değil doğrusu o yüzden illa ki denenmeli almaya kalkışıldığında. Sonuç olarak D&G markasına ve konseptine uygun bir koku ama kör alış için tavsiye etmem, küçük miktarlarda deneme için uygundur.
JPG Fleur du Mâle 2 yıl boyunca kokladığım Le Male'den sonra kullandığım ilk JPG kokusu oldu. Neroli (Portakal çiçeği) ,Papatya ve turunç yaprağı kokunun ana notaları. son derece yumuşak başlı ama kendini belli etmektende geri kalmayan üstelik kalıcıda bir koku istiyorsanız Fleur doğru bir adres. Le Male kadar zengin bir nota dokusu olmasa da kesinlikle dolu ve doygun bir koku. Yaz sıcağı hariç her mevsim de kullanılabilecek güzel bir koku bence muhakkak denenmeli
Carolina Herrera Chic For Men Gavurların sevdiği bir meyve-baharat kokusu. Ana nota Karpuz. Açılıştaki bariz karpuz bir süre devam ediyor fakat peşi sıra Biber ve yumuşakça bir Tarçın kokusu geliyor. Bu kombinasyon sonucunda güzel bir koku hakikaten,koklarken burun yorulmuyor,baygınlık hissi vermiyor. Fakat Bang ve La Nuit Edp gibi farkedilirliği az bir koku. sık yenilemek gerekir kanaatimce. bir de çekim mesafesi düşük,yakınınızdaki biri kokunuzu alabilir ama ara açılıp zamanda ilerledikçe bu konuda sıkıntı yaşamanız kaçınılmaz. kokunun bitişi Bang'ta olduğu gibi Biber. Özetle denenmesi gereken bir koku bence.

srkn_h2
22-05-2012, 22:53
SATILIK-- POLO BLUE 75ml

Saskınbakkal(erenkoy-istanbul) Sevil parfumerıden alınmıs faturalı(132tl) kutulu posetlı sadce 6kere sıktım yanı nerdeyse full şişe, bana fresh geldigi icin satıyorum.alcak olan arkadas eksıksız teslım edilcektir,süphe teredut eden arkdaslada ıstedıgı sevilmagzasına ürünü göstertebılır, iyi gunler... 90tl

Yanında DIOR HOMME INTENSE+ KENZO LEAU 2 + 212 VIP MEN 1ML PARFÜMLERİ HEDİYE

RESİMLER iCin;

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-guzellik-kozmetik-parfum-polo-blue-75ml-faturali-kutulu-sevilparf-hediyeli-85995323/detay

Velocıraptor
22-05-2012, 23:06
Charles Jourdan un Homme: 1980 çıkışlı bir koku. Kesinlikle döneminin kokusu. Emsali ve dengi bir kokuya muhakkak denk gelmişsnizidir. bir çok notası olmasına rağmen ana notaları Lavanta-Bergamot ve limon. Aslen ayakkabı üretici olan markanın bu kokusu için diyebileceğim tek şey 1980'lerin genel parfüm zevkinin, üzerinde uğraşılmış bir temsilcisi olduğudur. Alma konusuna gelince: 30 yaş altına zaten tavsiye etmiyorum, toplum içi kullanıma da pek uygun değil. Ancak o dönem kokularını sevenlere buyrun alın derim.
Comme Des Garcons Odeur 71: Garip bir CDG kokusu daha. Hakikaten o kadar garip ki mürekkep gibi kokuyor. yakalayabildiğim tek mantıklı nota ağır bir reçine ve biraz da bambu. Bir kaç ml edinirseniz tecrübe açısından koklayın derim ama şişe alanlara acırım doğrusu. Olmadı CDG ...

blade man
23-05-2012, 13:02
ARKADAŞLAR CK SUMMER 2012 PARFÜMÜN İÇEREGİ kavun, ardıç orta notasında sedir yaprağı, mimoza, sümbül, menekşe yaprağı ve dip notasında guaiac ağacı, amber, paçuli, musk yer alıyor BU PARFÜM HAKKINDAKİ DÜŞÜNCEŞERİNİZ NEDİR ARKADAŞLAR KOKUSUNU BİLEN VARMI? YENİ ÇIKMIŞ

seablue
23-05-2012, 18:43
Charles Jourdan aramis tuscany ile cok benzer. Katilirmisiniz bil,mem.

Velocıraptor
23-05-2012, 18:50
Kesinlikle katılırım

Charles Jourdan aramis tuscany ile cok benzer. Katilirmisiniz bil,mem.

Velocıraptor
23-05-2012, 21:03
YSL Kouros : 1981 tarihli eski bir koku. O Tarihte kalsaymış daha iyi olurmuş. Eski koku fanatikleri hariç kimsenin sevemeyeceği bir koku.Bununla sokağa çıkarsanız döverler ... Nota mota hikaye ağır ve gereksiz bir koku .. Uzak durunuz ..

swennn
23-05-2012, 23:26
satış listeme Ysl M7 47-48ml ekledim.

cansu.yilmaz
25-05-2012, 11:25
Issey Miyake'nin parfümleri aşırı güzel, bulması biraz zor interntte bakındım ama bitek şurası var sanırım isteyen bakabilir.

http://www.zidaya.com/issey_miyake/

erhan3636
25-05-2012, 15:54
Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme bu parfümün normal homme sportan farkı nedir hangisi dahi iyi hangisini almalıyım velocıraptor komşunun tavsiyesi üzerine alıcam bu kokuyu ama bu yeni nasıl bilmiyorum bilen varmı komşular

Velocıraptor
25-05-2012, 20:25
Chanel kokuları pahalı ve genelde indirime tabii olmadığı için deneyerek almanı öneririm komşu.Ben severek kullanıyorum ama herkeste sevmeyebilir ..

Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme bu parfümün normal homme sportan farkı nedir hangisi dahi iyi hangisini almalıyım velocıraptor komşunun tavsiyesi üzerine alıcam bu kokuyu ama bu yeni nasıl bilmiyorum bilen varmı komşular

SUZERK
01-06-2012, 09:20
SATILIK

BVLGARİ AQUA MARİNE SET: 100/85 ml + AFTER SHAVE EMULSİON 75/60 ml + DUŞ JELİ 75/30 ml-------------75 tl
ARMAND BASİ HOMME : 120/55-60 ml --------35 tl

arkadaşlar parfümler orjinal kutularıyla gönderilecektir. kargoyu alıcı öder..ikisini alana promosyon 100 tl

blight
02-06-2012, 02:02
Chanel allure home ve home sport dekant arıyorum, ayrıca satış-takas listemi güncelledim.

Alemdağlı
03-06-2012, 03:27
SATILIK - YSL Jazz

Az miktarda kullanılmış olup orjinal kutusundadır.

100 ml. şişe ( 80 ml. dolu ) YSL Jazz

............................................

SATILIK - BVLGARİ Pour Homme Tester

Bir miktar kullanılmış olup kutuludur.

100ml. şişe ( 60 ml. dolu ) BVLGARİ p.h. tester

SUZERK
04-06-2012, 09:40
SATILIK

BVLGARİ AQUA MARİNE SET: 100/85 ml + AFTER SHAVE EMULSİON 75/60 ml + DUŞ JELİ 75/30 ml-------------75 tl

arkadaşlar parfümler orjinal kutularıyla gönderilecektir. kargoyu alıcı öder..ikisini alana promosyon 100 tl

takas teklifleride değerlendirilir...

turgay322
05-06-2012, 10:52
SATILIK** BVLGARİ POUR HOMME 100 ml orjinal kutusunda

** YSL BODY KOURUS 100 ml orjinal kutusunda

**MİCHAEL KORS 125 ml (yaklaşık 100 ml)

**GİORGİO ARMANİ ATTİTUDE 75 ml (yaklaşık 70 ml)

**JPG LE MALE 75 ml (yaklaşık 70 ml)

**AZZARO CHOREME LEGEND 125 ml (yaklaşık 80 ml)

SUZERK
05-06-2012, 10:58
SATILIK

KENZO PH TESTER 100/70 ML---70 TL

eklendi..hepsi takas tekliflerine açıktır..

axy1968
05-06-2012, 11:44
Usher He
2007 çıkışlı odunsu aromatik meyvemsi bir koku ...... detaylar blog,da

TAKASLIK veya SATLIK (önceliğim takastır)

De Niron
05-06-2012, 14:19
Merhaba Komşular,

Gendarme'nin kokularını deneyenleriniz var mı?

akocash
05-06-2012, 16:07
Satılık veya Takaslık

Costume National Scent İntense Decant--28/29 ml. Karatiktaklıdan gelmiştir.
Narcisso Rodriguez For Hİm 14.5 ml. Fred'den gelmiştir.

foreverroma
06-06-2012, 16:18
Hepsi Satılık

Paul Smith Man 2 50 ml şişe yaklaşık 45 ml dolu 85 tl kutulu (madrid duty free alınma faturalı )
Mont Blanc Legend 30 ml şişe tamamı dolu 45 tl kutulu ( hepsi burada alınma)
Ysl Rive Gauche 125 ml şişe yaklaşık 65 ml dolu 60 tl ( forumdan alınma )
Givenchy Play Intense 50 ml şişe yaklaşık 40 ml dolu yanında duş jeli hediyeli kofre set 55 tl (balerin alınma)
Chanel Anteaus 100 ml şişe tamamı dolu hediye geldi 100 tl kutulu
Xeryus Rouge 50 ml şişe 40 ml civarı dolu 55 tl (balerin alınma) kutulu

swennn
08-06-2012, 11:06
satılık parfumler

by_efendy
09-06-2012, 11:49
Satılık Parfümlerim

L'essence de Cerruti 80 ml/ 100 ml orj.kutusunda faturası mevcut --- 65 tl

Givenchy Xeryus Rouge 43 ml /50 ml orj.kutusunda faturası mevcut ---- 45 tl

swennn
12-06-2012, 12:48
Dior Homme intense 95ml 150 tl kutulu

akocash
12-06-2012, 14:51
Narcisso Rodriguez For Him takasla 45 ml olaraktan geldi orjinal şişesinde kutusu yok. 80 tl düşünüyorum, takasta olabilir uygun parfümlerle.

PeterNorth
21-06-2012, 13:35
Dekantlar

Amouage - Reflection
Issey Miyake - L'eau d'Issey
Issey Miyake - L'eau d'Issey PH Intense
Jean Paul Gaultier - Le Male
Kenzo Pour Homme
Ajmal Chemystry Edp
Ferrari Red Edt
Çeşitli boylarda dekant olarak satabilirim, amouage - reflection için belli bir sınıra kadar satacağım 20-25ml toplamda maximum dekant yapacağım miktardır. İsteklerinizi yazabilirsiniz. İşte d&p veya herhangi bir açık parfümcüden boş şişe alıp dolduracağım.

GİANFRANCO FERRE - GFF UOMO 4 ML ... 7TL
BVLGARİ POUR HOMME 4.5 ML ...... 8TL

Samplelar
MONTALE BLACK AOUD..........1,5-2ml......12TL
LE LABO-ROSE 31 ...................1ml......15TL

Ajmal chemystery edp 90 ML kutulu faturalı 86-85ml duruyor. Tatlı kokuları sevenler için güzel bir alternatif..
http://www.fragrantica.com/perfume/Ajmal/Chemystery-14044.html
50TL

JPG classique summer edt galiba, bu da bayan parfümü veya unisex bir koku ile takasa açıktır, kutulu faturalı tekin acardan alınma. kız arkadaşım rica etti onun teninde durmadığı için takaslık veya satılık. Son hali fotodaki gibidir.
http://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/Classique-Summer-2011-11597.html
http://www.eyibe.com/djahmet/parfumler/100_5299.JPG
http://www.eyibe.com/djahmet/parfumler/100_5304.JPG
75TL

Ferrari Red 100-95 ml fotodaki gibi. Şişe 125ml'dir. Kutusuzdur.
http://www.eyibe.com/djahmet/parfumler/DSCF4828.JPG
50TL

Kenzo pour homme 75-80ml
http://www.fragrantica.com/perfume/Kenzo/Kenzo-pour-Homme-77.html
70TL

Max Gordon - Craig for men silver edition (ağırlığından en az 60 ml oldugunu düşünüyorum içinde) arkadaşımdan hediyeydi. Kenzonun burukluğunun kokusuna benzer sabunsu, plastiğimsi ama ilginç bir kokusu var.
30TL

Paco Rabanne One Million 23-26ml , 50'lik küçük şişede
45TL

Takas tekliflerine de açığım..

xardax
25-06-2012, 21:18
YSL Body Kouros için ne kadar istiyorsunuz?

SATILIK** BVLGARİ POUR HOMME 100 ml orjinal kutusunda

** YSL BODY KOURUS 100 ml orjinal kutusunda

**MİCHAEL KORS 125 ml (yaklaşık 100 ml)

**GİORGİO ARMANİ ATTİTUDE 75 ml (yaklaşık 70 ml)

**JPG LE MALE 75 ml (yaklaşık 70 ml)

**AZZARO CHOREME LEGEND 125 ml (yaklaşık 80 ml)

turgay322
26-06-2012, 18:32
bvlgari pour homme 100 ml kutulu (yaklaşık 100ml) 100 tl
terre d.hermes 100 ml (yaklaşık 90-95 ml) 150 tl
ysl body kourus 100 ml (yaklaşık 100 ml) 100 tl
mihael kors 125 ml (yaklaşık 100 ml) 100 tl
giorgio armani attitude 75 ml (yaklaşık 70 ml) 70 tl
azzaro choreme lengend 125 ml (yaklaşık 90-95 ml 80 tl
jpg male 75 ml (yaklaşık 70 ml)

turgay322
26-06-2012, 18:36
paco rabbane black xs 100 ml (yaklaşık 75-80 ml) 80 tl
oscar de lar renta paur lui 90 ml (yaklaşık 90 ml) 90 tl
john varvatos vintage 125 ml (yaklaşık 125 ml) 110 tl

axy1968
01-07-2012, 16:53
9 günlük bodrum tatilinden sonra pek yakında yeni parfüm incelemelerimle burdayım :)
özellikle tatilde bolca chanel allure edition blanche kullandım birkaç güne izlenimlerimi yazacağım.

acuadec
02-07-2012, 20:10
Herkese merhabalar,
internet üzerinden parfüm olacağım, ancak siz ustalara aşağıda verdiğim iki sitenin güvenirliğini sormak istedim. Umarım güvenilirlerdir.

www.kokudankokuya.com.tr
www.utopyakozmetik.com

Bvlgari Pour Homme (1995) alacağım. Günümün çoğu ofiste geçiyor, ofis için uygun bir parfüm olduğunu okudum, duydum.
kokudankokuya.com.tr de Bvlgari Pour Homme 100 ml Tester 105 liraya, öte yandan utopyakozmetik orjinalini 125 liraya satıyor. Hangisini önerirsiniz? İkisi arasında koku, kalıcılık vs farklar var mı?

Saygılar.

Velocıraptor
02-07-2012, 20:37
HERKESE TATİL DÖNÜŞÜ MERHABA ;)

Comme des Garçons Sherbet Cinnamon Series 5 : Sherbet isminden anlayabileceğim üzere tatlı bir koku bu. Radikal ve uç kokular piyasaya süren CDG'den beklenmeyecek naiflikte bir parfüm olmuş doğrusu. Ana notalardaki Tarçın ve Safran inanılmaz güzellikte harmanlanmış .. Bu iki notanın en büyük destekçisi Vetiver ve Bergamot. Ancak kokunun açılışında ve devamında hakim notalar Safran ve Tarçın. Tatlı koku sevenler için şiddetle öneriyorum. Bir kız arkadaşla yapılacak gece buluşmasındaki (romantizm odaklı ;) ) kullanımı tam yeri bence. Yaz sıcakları hariç diğer mevsimlerde kullanıma uygun buluyorum. Gündüz mü gece mi tercihim ise hemen tüm tatlı kokularda olduğu gibi gece .. Fark edilirlik normal,kalıcılık ise yeterli. Yurt içinde pek satışı olmayan bu koku için denemelisiniz diyor ve tatlı kokular klasmanında notumu 10 üzerinden 8,5 olarak belirliyorum.

Drakkar Noir : Guy Laroche'nin 1982 yılında piyasaya sürdüğü efsane bir koku. Yine kendisi gibi efsane köşeli geniş kanatlı gözlükle satılırdı bu dehşetcengiz parfüm. Ara ara isminden sıkça bahsettirir ve ortadan kaybolur. halen üretimi yapılan bu kokuyu yurtiçinde bulmak çok zor değildir. Bazı dostlarımız 200 ml'den 30'ml ye kadar olan boylarını getirirler ve satarlar. İsterseniz şişesinden başlayalım. Simsiyah içi görülmeyen bir şişeyle sakladığı bazı şeyler olduğunun ipucunu veriyor adeta. Döneminin neredeyse tüm kokularında olsuğu gibi Turunç(bergamot)-Lavanta ile açılıyor. Bu açılış hemen terk etmiyor kokuyu, hemen arkasından Drakkar Noir'in ana notası ve vurucu tarafı meşe yosunu geliyor. Son derece tok ve sert bir koku,maskulen kelimesini sonuna dek hak ettiğini söylemem lazım. Çok sıkı bir nota yapısı olmasına rağmen (çamla sık karıştırılan) Köknar'ın iğne yaprağının kokusunu da fark etmek mümkün. Diğer tüm yorumcular gibi son derece doğal bir koku olduğu görüşüne katılıyorum. eski bir koku olduğu için sevmemeniz doğaldır ama doğallığına laf söylemek mümkün değil. Kalıcılık ve fark edilirlik en son düşüneceğiniz konular. Yukarıdaki yorumların birinde de belirttiğim gibi dış ortamda pek kullanmaya müsait bir koku değil. ismi gibi(ejderha başı) çok atak olan bu koku eski koku formuyla bir çok kişinin burun kıvırmasına hatta sert eleştiriler yöneltmesine sebep oluyor .. Eğer severseniz en iyisi bu kokuyu benim gibi evde kullanmanız .. Yaş grubunu söylemiyorum bile 35-40 yaş grubu nostalji için bu kokuyu 30-50 ml alıp kullanmak isteyebilirler .. Kanatimce çok beyaz tenlilere **** sarışınlara gidecek bir koku da değil. Benim notum eski günlerin hatırına 10 üzerinden 6 ..

by_efendy
03-07-2012, 10:23
Xeryus Rouge acuadec nickli arkadaşa satılmıştır. Teşekkür ederim.

Satılık/ Takaslık
L'essence de Cerruti 80 ml/ 100 ml orijinal kutusunda faturası mevcut ----- 65 TL

axy1968
03-07-2012, 11:13
Chanel Allure Homme Edition Blanche
2008 çıkışlı oryantal olarak sınıflandırılan aromatik limonsu ferah bir koku ....detaylar blog,da

Lalique Eau De Lalique Unisex 100 ml.(%98 dolu 65 tl.)
Dunhill 51.3 N 100 ml.(%98 dolu kutulu tester 65 tl.)
Usher He 100ml. (%98 dolu orjinal kutusunda 60 tl.)

vgdemir
04-07-2012, 14:32
Satılık Issey Miyake l'eau d'issey intense .... 65ml civarı 50 tl ... takas da olabilir.

Velocıraptor
04-07-2012, 22:10
Fazlasıyla sağlamdırlar ..

Herkese merhabalar,
internet üzerinden parfüm olacağım, ancak siz ustalara aşağıda verdiğim iki sitenin güvenirliğini sormak istedim. Umarım güvenilirlerdir.

www.kokudankokuya.com.tr
www.utopyakozmetik.com

Bvlgari Pour Homme (1995) alacağım. Günümün çoğu ofiste geçiyor, ofis için uygun bir parfüm olduğunu okudum, duydum.
kokudankokuya.com.tr de Bvlgari Pour Homme 100 ml Tester 105 liraya, öte yandan utopyakozmetik orjinalini 125 liraya satıyor. Hangisini önerirsiniz? İkisi arasında koku, kalıcılık vs farklar var mı?

Saygılar.

akocash
05-07-2012, 16:00
Satılık Pure Malt 55 ml Velociraptor abiden takasla gelmiştir. Kutusu mevcuttur, fiyat olarak 90 tl düşünmekteyim.

kancansan
05-07-2012, 17:51
Bugün hediye aldığım Vakko'yu beğendim hoş bir bahar kokusu Salvador Dali Black Sun'a benzemekle birlikte daha fresh ve lavantalı hali diyebilirim.

noangel
08-07-2012, 12:04
paco rabbane black xs 100 ml (yaklaşık 75-80 ml) 80 tl
oscar de lar renta paur lui 90 ml (yaklaşık 90 ml) 90 tl
john varvatos vintage 125 ml (yaklaşık 125 ml) 110 tl

selamlar ,
elimde vakko man 150 ml ve gucci by gucci home sport 90 ml mevcut , iki üründe sıfır ve kutuludur , (hepsiburada com dan alındı ) , takas düşünürmüsünüz,
paco robanne xs , hermes, john varvatos ilgilendiğim parfümler, size uygun iki adet parfümle takas yapabiliriz isterseniz, saygılar

noangel
08-07-2012, 14:25
selamlar ,
elimde takas etmek istediğim 2 parfüm var , Vakko man 150 ml ve Gucci home sport 90 ml , ikiside sıfır ve kutusunda , hepsiburada com dan alınmıştır,
önerileriniz varsa değerlendirebiliriz, satış istemiyorum , sadece parfüm merakım var , takas bana uygundur. herkese saygılar.

PeterNorth
09-07-2012, 14:38
Dekant:
Amouage Reflection 10ml 65TL 20ml şişeyi 120TL den verebilirim (10'luk iki tane, 20'lik bir tane satış olacaktır yani toplam 20mlden sonra dekant seçeneği olmayacak)
Issey Miyake - L'eau d'Issey PH Intense............ 10ml 25TL, 20ml 40TL
Jean Paul Gaultier - Le Male ............................. 10 ml 20TL, 20ml 35TL
Kenzo Pour Homme......................................... 10ml 20TL, 20ml 35TL -- Şişe Rezerve
Ajmal Chemystry Edp ....................................... 20ml = 20TL --- Şişe rezerve
Ferrari Red Edt ................................................. 20ml=20TL
Jean Paul Gaultier - Classique (Women) Summer EDT.... 10ml= 15TL 20ml=25TL

BVLGARİ POUR HOMME 4.5 ML ...... 8TL

Samplelar
MONTALE BLACK AOUD[I]..........1,5-2ml......12TL ausliebezumduft
LE LABO-ROSE 31 [I]...................1ml......15TL luckyscent

Şişe:
Jean Paul Gaultier classique summer edt (women)- [I]70 ml civarı, 65TL
Ferrari Red - 100-95 ml civarı, 50TL
Max Gordon - Craig for men silver edition - Kaç ml anlayamadım yarısı dolu gibi - 20TL

Velocıraptor
09-07-2012, 20:34
Issey Miyyake L'Eau d'Issey Pour Homme Intense: Jacques Cavalier'in 2009'da yarattığı bir koku Dissey İntense. Her ne kadar Baharatlı olarak sınıflandırılsa da açılışı kesinlikle Yeşil .. Papirüs ve Yuzu(limonumsu bir tür turunç) ikilisi kokuyu uzun süre götürüyor. Evet Safran ve tarçın da bir süre hissediliyor ama kokunun kimliğini oluşturan Papirus notası. Islak Çim kokusuna benzetmek doğru olur. Gerçekten de nemli koku hissiyatı uyandırıyor. Bu tür kokularla aram çokta sıcak değil doğrusu. İlginç bir harman olmasına rağmen beni uzun süreli bir kullanıma teşvik etmedi. pasif bir koku olmaması, kalıcılığının yeter derecede devam etmesi artı özelikleri. Ancak dedim ya bu türe yakın olmak lazım. Yaş dönemi itibarıyla daha çok gençlere gider. 35 yaş üzeri kullanıcılar için önermiyorum özelliklede kullanacakları kokuda ağırbaşlılık ve ciddiyet arıyorlarsa. Toparlamak gerekirse gerek nota örgüsüyle gerek işlenişiyle tam bir japon kokusu olmuş beni kandıramasa da beğenenler olacaktır diye düşünüyorum. Koku Güzelliği: 7 Fark Edilirlik: 8 Kalıcılık: 7,5

SUZERK
10-07-2012, 00:46
SATILIKLAR

KENZO PH TESTER 100/70 ml---------------60 tl

hepsini alana 125 tl...

swennn
11-07-2012, 05:49
Comme des garçons 2 (edp) 28-29 ml split- 65tl
John varvatos 64ml- 60tl kutulu
Black xs 45ml 55tl
Prada infusion 90ml- 85tl
Ysl M7 47-48ml 70tl- kutulu

axy1968
11-07-2012, 11:42
John Varvatos Artisan
2009 çıkışlı narenciye aromatik sınıfından şık bir koku ..... detaylar blog,da

PeterNorth
11-07-2012, 14:08
Dekant:
Amouage Reflection 10ml 65TL 20ml şişeyi 120TL den verebilirim (10'luk iki tane, 20'lik bir tane satış olacaktır yani toplam 20mlden sonra dekant seçeneği olmayacak)
Issey Miyake - L'eau d'Issey PH Intense............ 10ml 25TL, 20ml 40TL
Jean Paul Gaultier - Le Male ............................. 10 ml 20TL, 20ml 35TL
Ferrari Red Edt ................................................. 20ml=20TL
Jean Paul Gaultier - Classique (Women) Summer EDT.... 10ml= 15TL 20ml=25TL
BVLGARİ POUR HOMME 4.5 ML [I]...... 8TL

Samplelar
MONTALE BLACK AOUD..........1,5-2ml......12TL ausliebezumduft
LE LABO-ROSE 31 [I]...................1ml......15TL luckyscent

Şişe:
Jean Paul Gaultier classique summer edt (women)- 70 ml civarı, 65TL
Ferrari Red - 100-95 ml civarı, 50TL
Max Gordon - Craig for men silver edition - Kaç ml anlayamadım yarısı dolu gibi - 20TL

Kenzo ve ajmal takaslandı..

foreverroma
11-07-2012, 16:55
Paul Smith Man 2 50 ml şişe yaklaşık 45 ml dolu (madrid duty free alınma faturalı ) 75 tl
Mont Blanc Legend 30 ml şişe tamamı dolu ( hepsi burada alınma) 40 tl
Ysl Rive Gauche 125 ml şişe yaklaşık 65 ml dolu ( forum takas ) 60 tl
Givenchy Play Intense 50 ml şişe yaklaşık 30 ml dolu yanında duş jeli hediyeli kofre set (balerin alınma) 45 tl
Chanel Anteaus 100 ml şişe tamamı dolu hediye geldi kutulu 90 tl
Xeryus Rouge 50 ml şişe 40 ml civarı dolu (balerin alınma) 50 tl
Calvin Klein Escape 15 ml şişe 12 ml dolu (kokudan kokuya alınma) 20 tl

teddyboy
11-07-2012, 22:31
takaslık..**** satılık ''hermes un jardin apres la mousson''%80 dolu...80tl

axy1968
12-07-2012, 16:10
bugün sevil mağazasında Paco Black XS L'exces versiyonunu denedim klasik black xs in daha aromatik hali hafif ananas ve koyu çay notaları algılanıyor ve daha olgun bir havası var.. tabii ilk versiyondaki gibi çilek yoğunluğu devam ediyor ..kış için özellikle akşam ortamlara uyacak hoş bir koku, ilk izlenim olarak black xs,den daha çok beğendiğimi söyleyebilirim.

by_efendy
12-07-2012, 20:28
Takaslık L'essence de Cerruti 80 ml/ 100 ml orijinal kutusunda

noangel
12-07-2012, 22:12
gucci sport 90 ml , ve vakko man 150 ml , ikiside sıfır ve kutulu , hepsiburada com dan alınmıştır, istediğin parfüm varsa takas yapabiliriz , saygılar

erhan3636
13-07-2012, 11:08
mrblar komşular armani acqua di gio essenza deneyen varmı klasikten farkı nedir acaba

Velocıraptor
13-07-2012, 12:51
Tok bir Greyfurtla daha iyi ve net bir koku haline geldiğini söyleyebiliriz ..

by_efendy
13-07-2012, 19:43
gucci sport 90 ml , ve vakko man 150 ml , ikiside sıfır ve kutulu , hepsiburada com dan alınmıştır, istediğin parfüm varsa takas yapabiliriz , saygılar

pm gönderdim

by_efendy
14-07-2012, 13:02

noangel nickli arkadaşla takaslandı teşekkürler

Alemdağlı
15-07-2012, 12:36
Yves Saint Laurent Jazz Edt (80 ml) 60 Lira
Karatiktaklı'dan alınmıştır. 100 ml şişede 80 ml vardır ve kutusuyla gönderilecektir

Bvlgari pour homme tester (50 ml) 50 Lira
Kokudankokuya sitesinden alınmıştır. 100 ml şişe ve yarısı dolu ve kutuludur

Velocıraptor
15-07-2012, 19:53
Givenchy Xeryus Rouge : Genelde Biber ya da Biberimsi baharatlar parfümlerin orta ve bitiş notaları olarak yer alırlar ancak Xeryus'taki Jamaika Biberi başlangıçtan bitişe değin buradayım diyor. Yenibahar adıyla da bilinen hafif acı bu baharat bir çok parfümde 2. planda yer alırken Xeryus Rougeye hem ana tema olmuş hem de şişesine renk vermiş. Koku nasıldır derseniz çok atak bir koku değil, ağırbaşlı sessiz derinden ilerleyen Geranium (turnagagası) ve Sandal ağacı eşliğinde hoş bir koku. Parlak kırmızı şişesine aldanıp koyu acılıkta bir Biber notası beklememek gerek. Büro-Ofis çalışanı orta yaş grubu erkekler için iyi bir seçenek Xeryus. Neden derseniz hem ağırbaşlı hem de etrafını rahatsız etmeyen bir koku yapısı hem de ortalama üstü bir kalıcılığı var. Kimler almasa daha iyi olur derseniz: 17-20 yaş grubundakiler, benzersiz koku peşinde koşanlar(son yıllarda Biber temalı kokular yaygın malum), girdiğim ortamda herkes bana bakmalı diyenler .. Sonbahar-Kış mevsimi bence bu parfüm için uygun zamanlar. Biber temalı parfümlerin en kaliteli ve erken örneklerinden olan Xeryus Rouge'yi denemenizi ve hakkında fikir edinmenizi kesinlikle öneririm. En az 50 ml'lik bir şişesinide koleksiyoner arkadaşlar saklamalı derim. Koku Güzelliği: 7.5 Fark Edilirlik: 7 Kalıcılık: 7,5

PeterNorth
16-07-2012, 09:16
mrblar komşular armani acqua di gio essenza deneyen varmı klasikten farkı nedir acaba

Basit bir anlatımla, yapaylığından biraz arındırılmaya doğallaştırılmaya çalışılmış. Biraz daha derin, eskisi gibi yüzeysel değil. Yine Albert Morillas imzalı bu parfüm, orjinalinden çok daha başarılı olmuş, denemeye değer bence.

De Niron
16-07-2012, 14:21
Satılık veya Takaslık;

Azzaro Chorome Sport 50 ml %99 dolu
ED Hardy Love&luck 50 ml %99 dolu
CK Crave 75 ml %99 dolu

Hepsi, toptan fiyatına 150.-TL

SUZERK
16-07-2012, 17:35
SATILIKLAR

ROMEO GİGLİ :100/100 AÇILMAMIŞ KUTUSUNDA SIFIR ----------------------------80 TL(YURTDIŞINDAN 2 ADET ALDIM BİRİNİ SATIYORUM)
BVLGARİ AQUA MARİNE SET: 100/85 ml + AFTER SHAVE EMULSİON 75/60 ml + DUŞ JELİ 75/30 ml-------------70 tl

hepsini alana 200 tl...

foreverroma
17-07-2012, 12:41
her türlü J.P.Gaultier Le Male Veya Terrible takasta değerlendirilir.

seablue
18-07-2012, 22:05
Satiliklar

Lorenzo Villoressi uomo 100 ml kutusunda 3 fis sikildi - 275 tl
Fahrenheit 100 ml kutusuz 3 - 5 fis sikildi. - 90 tl
Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme Ysl Le Parfum kutulu 80 ml kadar var - 80 tl
EAU SAUVAGE EXTREME by Christian Dior50 ml kutulu 45 ml vardir - 90 tl
Tom ford grey vetiver 50 ml 40 ml kadar vardir kutusuz - 80 tl. -------------SATİLDİ
Chanel platinum egoist 50 ml kadar vardir kutusuz - 70ml varmış - 80tl
Cacharel tentaion 110 120 ml vardir kutulu - 75tl
Aramis tuscany 50 ml kutulu 40-45ml arası var gibi - 70tl
L'eau Par Kenzo By Kenzo For Women 100 ml kutulu 95 ml vardir - 75 tl
Abercrombie fierce 50 60 ml vardir kutulu - 75tl
gucci by gucci pour homme 90ml - 5-10 fıs sıkıldı kutusuz - 90 tl

Kullanmadigim sira gelmeyenleri satiyorum arkadaslar. İhtiyaci olan, arayip bulamayan beri gelsin. İsyerimdeki dolaba baktiktan sonra eklemeler yapabilirim.

De Niron
19-07-2012, 08:31
Güncel,

Satılık veya Takaslık;

Azzaro Chorome Sport 50 ml %99 dolu
ED Hardy Love&luck 50 ml %99 dolu
CK Crave 75 ml %99 dolu

axy1968
19-07-2012, 09:02
Satiliklar

Lorenzo Villoressi uomo 100 ml kutusunda 3 fis sikildi
Fahrenheit 100 ml kutusuz 3 - 5 fis sikildi.
Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme Ysl Le Parfum kutulu 80 ml kadar var
EAU SAUVAGE EXTREME by Christian Dior50 ml kutulu 45 ml vardir
Tom ford grey vetiver 50 ml 40 ml kadar vardir kutusuz
Chanel platinum egoist 50 ml kadar vardir kutusuz
Cacharel tentaion 110 120 ml vardir kutulu
Aramis tuscany 50 ml kutulu
L'eau Par Kenzo By Kenzo For Women 100 ml kutulu 95 ml vardir
Abercrombie fierce 50 60 ml vardir kutulu

Kullanmadigim sira gelmeyenleri satiyorum arkadaslar. İhtiyaci olan, arayip bulamayan beri gelsin. İsyerimdeki dolaba baktiktan sonra eklemeler yapabilirim.

fiyatlarınıda yanına yazsaydın ya komşu

SUZERK
20-07-2012, 14:38
SATILIKLAR
CARON YATAGAN 125/125ML-------------AÇILMAMIŞ KUTUSUNDA SIFIR----120 TL
CARON LE'3 THIRD 125/125ML -------------AÇILMAMIŞ KUTUSUNDA SIFIR---110 TL
ROMEO GİGLİ :100/100 AÇILMAMIŞ KUTUSUNDA SIFIR ----------------------------80 TL(YURTDIŞINDAN 2 ADET ALDIM BİRİNİ SATIYORUM)
BVLGARİ AQUA MARİNE SET: 100/85 ml + AFTER SHAVE EMULSİON 75/60 ml + DUŞ JELİ 75/30 ml-------------70 tl

çoklu alışlarda indirim yapılır.kargoyu alıcı öder...

by_efendy
21-07-2012, 12:49
satilik decantlar

azzaro visit
10 ml --- 17 tl
15 ml --- 25 tl

------------
gucci by gucci sport
10 ml --- 17 tl
15 ml --- 25 tl

kargoyu alici öder.yurtiçi kargo ile %25 indirimli gönderiyorum.

Velocıraptor
21-07-2012, 19:54
Comme Des Garcons Series 3 İncense- Zagorsk: Sıra dışı kokuların bilinen markası CDG yine değişik bir parfüme imza atmış. Zagorsk Series 3'e ait bir koku. Dini-Spritüel bir temsiliyet atfedilen bu serinin kokularının tamamı şunlar: Avignon-Catholicism, Quarzazate-İslam, Jaisalmer-Hinduizm, Kyoto-Buddhism ve Zagorsk Orthodox. Parfümümüze dönersek ana notası ve temel direği Çam Ağacı notası. Bu tür benzetmelerden çok hazzetmiyorum ama neredeyse Çam Esanslı Şampuanın parfüm haline getirilmiş formu gibi Zagorsk. Bu benzetmeden kötü bir koku olduğu anlamı çıkmasın. Eskilerden meşhur Pino'nun çok naif ve yumuşatılmış günümüze uyarlanmış hali gibi. Evet belki herkes bu kokuyu sevemez ama Çam tipi ağaç kokuları için bence Zagorsk hoş bir örnek. Aynı aileye ait ağaçların kullanılması Zagorsku oldukça koyu yeşil hale getirmiş bu durum kalıcılık anlamında olumlu katkılar sağlarken uzun süreli kullanımlarda sıkılmaya yol açabilir.o yüzden Zagorsku tek tabanca kullanılacak bir koku olarak düşünmüyorum. Yaz mevsimi için uygun olduğunu da düşünmüyorum ancak diğer mevsimlerde ve soğuk havalara uygun Zagorsk. Uygun yaş grubunu sorarsanız ideali orta yaş derim. Ortam gençleri özellikle uzak dursunlar. Zagorsk daha çok koku tecrübesi isteyen bir koku. Tabii burada karşınızdaki kitlede önemli. Çam tarzı kokulardan hoşlanmayan bir kitle size can sıkıcı anlar yaşatabilirler.Kalıcılık ve fark edilirlik ise en son dert edeceğiniz konular Zagorsk'ta. Sonuç olarak: Koku Güzelliği: 7.5 Fark Edilirlik: 8.5 Kalıcılık: 8,5

leonidas41
22-07-2012, 04:00
merhaba azzaro ,nun olur fiyatı nedir.

leonidas41
22-07-2012, 04:02
romeo gigli, man olan değilmi,cevaplarsan svinirim

yunus koçdemir
22-07-2012, 12:07
caron the third man i nasıl alabiliriz

axy1968
22-07-2012, 12:42
Molyneux Quartz Homme
1995 çıkışlı aromatik şık,centilmen kokusu .... detaylar blog,da

Velocıraptor
22-07-2012, 14:41
Hermes Un Jardin Apres La Mousson: Un Jardin serisinin ilk 3'lüsüne ait son Hermes. Diğer Un Jardinlerle ortaklığını belli edercesine net bir Kavunla açılıyor koku. Oldukça canlı olan bu girişin altında sizi bekleyen iki nota zencefil coriander(kişniş). Meyve olan kavundan yeşil gövdesine bir geçiş ve en sonunda köklerine uzanan bir biberimsi kurulukla yolculuk nihayetleniyor. İlk denemenizi kısa tutarsanız süper bir mevye(kavun)kokusu buldum diye sevinebilirsiniz ancak o kadar da uzun sürmeyen bu açılıştan sonra gelen baskın zencefili sevmiyorsanız kısa zaman içerisinde bu kokudan nefret edebilirsiniz. Bu yönüyle öyle hemen alınabilecek bir koku değil. Denenmeli hem de en az 20-30 ml. Diğer un jardinlerden sonra bu kokuyu tecrübe etmeminde belki rolü vardır ama o kadarda sevmedim bu kokuyu. sadece koleksiyonum için elimde tutacağım. kış soğuğuna olduğu kadar yazın gündüz sıcaklarına da gideceğini pek düşünmüyorum. İlkbahar ve sonbahar bence ideal kullanım mevsimleri. Yaş itibarıyla da çok gençlere ve yaşlılara uyacak bir koku değil. toparlamak gerekirse kötü bir koku olmamasına rağmen muhteşemde diyemiyorum, denemeden almayınız. Koku Güzelliği: 6.5 Fark Edilirlik: 7.0 Kalıcılık: 7,5

Hermes Un Jardin Sur Le Toit: Un jardin serisine 4. olarak 2011 yılında dahil olan bir Hermes kokusu Sur le toit. Öncelikle beğendiğimi ifade edeyim hani bir Un Jardin Nil olmasa da gayet doyurucu bir koku. Klas bir meyve kokusu olmuş bence. Notaların içinde çim olması ise ilginç. Bitişte çimi tercih etmeleri orijinal olmuş. Açılışla beraber en bariz atak yapan nota elma(kırmızı) ve Armut. Bir süre sonra Gül notası geliyor. Uzun bir süre bu üçlü Sur le toit'i götürüyor. bitiş ise az evvel belirttiğim gibi yeşil ve canlı bir çim. Yaz mevsimi için turunç-citrus grubu dışında bir koku arıyorsanız Sur le Toit'i denemenizi öneriyorum. Anlamı "çatıdaki bahçe" olarak çevrilmiş ben o kadar zengin bir duyum edinmesem de meyvesiyle gülüyle hoş bir koku olduğu kesin. İlkbahar ve yaz mevsimi kullanım için uygun mevsimler. Yaş grubu için gençlere daha yakın. orta yaş ve ileri yaş grubu için fazla genç işi kalacaktır sur le toit.Gülün de etkisiyle biraz feminen izler barındıran Sur Le Toit'i kesinlikle denemenizi öneririm. Koku Güzelliği: 8.5 Fark Edilirlik: 8.0 Kalıcılık: 8,0

teddyboy
22-07-2012, 21:11
[QUOTE=Velocıraptor;441700]Hermes Un Jardin Apres La Mousson: Un Jardin serisinin ilk 3'lüsüne ait son Hermes. Diğer Un Jardinlerle ortaklığını belli edercesine net bir Kavunla açılıyor koku. Oldukça canlı olan bu girişin altında sizi bekleyen iki nota zencefil coriander(kişniş). Meyve olan kavundan yeşil gövdesine bir geçiş ve en sonunda köklerine uzanan bir biberimsi kurulukla yolculuk nihayetleniyor. İlk denemenizi kısa tutarsanız süper bir mevye(kavun)kokusu buldum diye sevinebilirsiniz ancak o kadar da uzun sürmeyen bu açılıştan sonra gelen baskın zencefili sevmiyorsanız kısa zaman içerisinde bu kokudan nefret edebilirsiniz. Bu yönüyle öyle hemen alınabilecek bir koku değil. Denenmeli hem de en az 20-30 ml. Diğer un jardinlerden sonra bu kokuyu tecrübe etmeminde belki rolü vardır ama o kadarda sevmedim bu kokuyu. sadece koleksiyonum için elimde tutacağım. kış soğuğuna olduğu kadar yazın gündüz sıcaklarına da gideceğini pek düşünmüyorum. İlkbahar ve sonbahar bence ideal kullanım mevsimleri. Yaş itibarıyla da çok gençlere ve yaşlılara uyacak bir koku değil. toparlamak gerekirse kötü bir koku olmamasına rağmen muhteşemde diyemiyorum, denemeden almayınız. Koku Güzelliği: 6.5 Fark Edilirlik: 7.0 Kalıcılık: 7,5

Hermes Un Jardin Sur Le Toit: Un jardin serisine 4. olarak 2011 yılında dahil olan bir Hermes kokusu Sur le toit. Öncelikle beğendiğimi ifade edeyim hani bir Un Jardin Nil olmasa da gayet doyurucu bir koku. Klas bir meyve kokusu olmuş bence. Notaların içinde çim olması ise ilginç. Bitişte çimi tercih etmeleri orijinal olmuş. Açılışla beraber en bariz atak yapan nota elma(kırmızı) ve Armut. Bir süre sonra Gül notası geliyor. Uzun bir süre bu üçlü Sur le toit'i götürüyor. bitiş ise az evvel belirttiğim gibi yeşil ve canlı bir çim. Yaz mevsimi için turunç-citrus grubu dışında bir koku arıyorsanız Sur le Toit'i denemenizi öneriyorum. Anlamı "çatıdaki bahçe" olarak çevrilmiş ben o kadar zengin bir duyum edinmesem de meyvesiyle gülüyle hoş bir koku olduğu kesin. İlkbahar ve yaz mevsimi kullanım için uygun mevsimler. Yaş grubu için gençlere daha yakın. orta yaş ve ileri yaş grubu için fazla genç işi kalacaktır sur le toit.Gülün de etkisiyle biraz feminen izler barındıran Sur Le Toit'i kesinlikle denemenizi öneririm. Koku Güzelliği: 8.5 Fark Edilirlik: 8.0 Kalıcılık: 8,0[/QUOTE
komşu moussonu herkes sevmeyebilir tuzlu bir kavun kokusu tabiri cok guzel anlatıyor kokuyu ....ayrıca hermes kalitesi ve mr elena nın ustalıgı goturuyor işi...un jardin sur le toit e gelince..o kokuyu hiç bir şeye değişmem:)şu ifadeyi fragranticadan aldım ama kokuyu anlatan süper bir yorum olmuş '' if heaven exists and has a smell, it would be Un Jardin Sur Le Toit. It makes me feel happy. Smell of happiness! :)....bu arada senin yorumlarda cok guzel .tesekkurler

Seaman21
22-07-2012, 21:43
chanel egoiste platinum tester 95 ml civarı duruyor:120 tl takas düşünülür.
xeryus rouge (tester) 90 ml civarı duruyor takas olur- takaslandi
Body Shop-White Musk 95 ml civarı duruyor-takas olur(takaslandi)
Carolina Herrera-Chic 70 ml civarı-takas olur(takaslandi)
Dana-Canoe-50 ml -takas olur
Dana-English Leather 50ml -takas olur
Bvlgari Blv 75/80 ml civari takas olur
V DE VAKKO 125 ML- TAKAS OLUR 80 TL

by_efendy
23-07-2012, 15:00
Alınık Gucci Envy. Decant ve ya orijinal şişe farketmez satmak isteyen lütfen mesaj atsın.

------------------------------
satilik decantlar

azzaro visit
10 ml --- 17 tl
15 ml --- 25 tl

------------
gucci by gucci sport
10 ml --- 17 tl
15 ml --- 25 tl

kargoyu alici öder.yurtiçi kargo ile %25 indirimli gönderiyorum.

SUZERK
24-07-2012, 08:07
caron the third man i nasıl alabiliriz

arkadaşım sana öm attım mesaj kutunu kontrol et..

Seaman21
25-07-2012, 12:48
Hakan abi merhaba terre d hermes takaslik veya satilik olarak bildigin varmi forum veya disaridan?

seablue
25-07-2012, 13:15
Satiliklar

Montale Red Vetyver 100 ml kutusunda 5-10 fis sikildi - 275 tl
Fahrenheit 100 ml kutusuz 3 - 5 fis sikildi. - 90 tl
Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme Ysl Le Parfum kutulu 80 ml kadar var - 80 tl
EAU SAUVAGE EXTREME by Christian Dior50 ml kutulu 45 ml vardir - 90 tl
Chanel platinum egoist 50 ml kadar vardir kutusuz - 70ml varmış - 80tl
Cacharel tentaion 110 120 ml vardir kutulu - 75tl
Aramis tuscany 50 ml kutulu 40-45ml arası var gibi - 70tl
L'eau Par Kenzo By Kenzo For Women 100 ml kutulu 95 ml vardir - 75 tl
Abercrombie fierce 50 60 ml vardir kutulu - 75tl
gucci by gucci pour homme 90ml - 5-10 fıs sıkıldı kutusuz - 90 tl

Kullanmadigim sira gelmeyenleri satiyorum başlıyabileceğin. İhtiyaci olan, arayip bulamayan beri gelsin. Abartı olmayacak fiyat tekliflerine açığım, lakin takas tekliflerinde caron parfümlerini değerlendirebilirim. Montale de takas yapmak istemiyorum.

axy1968
25-07-2012, 16:29
Hakan abi merhaba terre d hermes takaslik veya satilik olarak bildigin varmi forum veya disaridan?

bildiğim takaslık yok..
ama nette bir çok sitede hesaplı fiyata bulabilirsin fiyat kıyaslaması yapıp en uygunu bulabilirsin

Seaman21
27-07-2012, 21:31
125 ml + 30 ml refill terre set 220 tl sizce nasil fiyat uygunmu ?

Velocıraptor
28-07-2012, 01:09
gayet iyi .. Edp ise süper .. hangi siteden bu fiyat ?

Seaman21
28-07-2012, 07:38
Yok *** edt nin fiyati bu edp nin bu seti yurtdisinda dahi 200 tl yi geciyor zaten

axy1968
28-07-2012, 10:22
gayet uygun komşu
sanırım sipariş.im veya parfüm.com.tr sitesinde gördün iki sitede güvenilirdir ben site yöneticilerini tanıyor ve görüşüyorum
ithalatçı bandrollü orjinal ürünler ben test edip onayladım yani almayı düşünüyorsan güvenle alışveriş yapabilirsin.

by_efendy
28-07-2012, 11:47
Parfum.com.tr den ben ve velocıraptor hocam ortak terre edp set aldık. Site sağlam o konuda kimsenin şüphesi olmasın. Ancak sitede 280 tl yazıyordu edp olanı ve telefon açtığımda sitedeki fiyatları güncellemediklerini ve edp setin 356 tl olduğunu söylediler. Ben site üzerinde yazan fiyattan verirseniz alırım diyerek ısrar edince kabul ettiler. Demek istedğim parfüm.com.tr den alacaksan edt seti mutlaka telefon açıp sor yoksa süpriz fiyatla karşılaşabilirsin .

---------------------------------

Satılıklar

Azzaro Visit --- 80 ml / 100 ml ---- 70 tl
Gucci Homme Sport ---- 70 ml/90 ml --- 60 tl

axy1968
28-07-2012, 14:53
evet bazen genelde böyle şeyler çok oluyor nette satış yapan sitelerde..zaten en iyiside tel açıp teyit ettirmek hem stok durumuda netleşmiş olur
parfüm com tr. den alışveriş yapacaksanız tel ile fatih bey ile görüşün sanırım site ortaklarından fiyat ve stok teyidi yaptırın..

Seaman21
28-07-2012, 15:18
Hocam numarasi varsa verirmisiniz bn parfum com tr uzerinde iletisim no goremedim

Seaman21
28-07-2012, 15:20
**** parfum com tr de gozuken set edp degil hocam pure edt yaziyorki buda eau de toilette versiyonu bildigim kadariyla neden pure yazmislar anlamadim

by_efendy
28-07-2012, 16:15
**** parfum com tr de gozuken set edp degil hocam pure edt yaziyorki buda eau de toilette versiyonu bildigim kadariyla neden pure yazmislar anlamadim

yanlış yazmışlar hocam benim aldığım edp set işte buydu : http://www.parfum.com.tr/Urunler/Hermes-Terre-D-Hermes-Pure-EDT-Erkek-Parf%C3%BCm-Seti.html

edt set zaten belli ediyor kendini : http://www.parfum.com.tr/Urunler/Hermes-Terre-D-Hermes-Erkek-Parf%C3%BCm-Seti.html

Telefon numaraları : 0212 423 00 13

--------------------------

Satılıklar

Azzaro Visit --- 80 ml / 100 ml ---- 70 tl
Gucci Homme Sport ---- 70 ml/90 ml --- 60 tl

Seaman21
28-07-2012, 16:23
Hocam edp diye attigin linktekinden aldim bnde zaten ama kutunun uZerinde fotodanda dikkat edersen eau de toilette yaziyor birde edp setinin 30 luk sisesinin etrafi siyah kaucuk tarzi kapli

Seaman21
28-07-2012, 16:25
http://www.1v1y.com/urun-detay/hermes-terre-dhermes-saf-parfum-edp-30ml-125ml-refill-set-44336
İste edp set bu

by_efendy
28-07-2012, 16:58
Hocam edp diye attigin linktekinden aldim bnde zaten ama kutunun uZerinde fotodanda dikkat edersen eau de toilette yaziyor birde edp setinin 30 luk sisesinin etrafi siyah kaucuk tarzi kapli

Evet siyah kaucuk ile kaplı. 1v1y com daki nin aynısı haklısın. Parfum.com.tr de tükenmiş o zaman bizim aldığımız edp set.

Seaman21
28-07-2012, 18:10
Hahh simdi oldu ;-)) farkli zamanlarda ikisinide deneme sansim olmustu edp **** kalici 10 saatten fazla ama farkedilirlik dusuk geldi bana biraz kapali alan kokusu edt ise 7 saat civari kaliyor ama onunda farkedilirligi yuksek etraftakilere burun bukturen tarzda ;-)))

by_efendy
28-07-2012, 18:18
Hahh simdi oldu ;-)) farkli zamanlarda ikisinide deneme sansim olmustu edp **** kalici 10 saatten fazla ama farkedilirlik dusuk geldi bana biraz kapali alan kokusu edt ise 7 saat civari kaliyor ama onunda farkedilirligi yuksek etraftakilere burun bukturen tarzda ;-)))

Ben daha önce edt de kullandım dediğin gibi edt daha saldırgan edp ye göre. Ben edp yi daha çok seviyorum :)

Velocıraptor
28-07-2012, 20:51
Var mı benimle EDP alacak olan :D

by_efendy
28-07-2012, 21:26
Var mı benimle EDP alacak olan :D

İnsaf hocam yetmiyor mu 75 ml :D

Velocıraptor
28-07-2012, 21:52
Yetmezzz :) fiyat değişmemiş galiba :)

İnsaf hocam yetmiyor mu 75 ml :D

by_efendy
28-07-2012, 22:18
Yetmezzz :) fiyat değişmemiş galiba :)

Sitedeki rakamlara aldanmamak lazım hocam telefonla bilgi almalı. Bu arada gözünüz doysun :D

Velocıraptor
28-07-2012, 23:05
Ortak bulursam alırım gene Nil'le beraber şakır şakır kullanıyorum valla :D

Sitedeki rakamlara aldanmamak lazım hocam telefonla bilgi almalı. Bu arada gözünüz doysun :D

by_efendy
28-07-2012, 23:10
Ortak bulursam alırım gene Nil'le beraber şakır şakır kullanıyorum valla :D

Valla bendeki Nil 40-45 ml anca kaldı. Biterse naparım ben :(

Velocıraptor
29-07-2012, 01:00
Ortak gireriz gene :))

Valla bendeki Nil 40-45 ml anca kaldı. Biterse naparım ben :(

Seaman21
29-07-2012, 18:03
Dun almis oldugum terre d hermes 125ml + 30 ml refill seti aldigim fiyat olan 225 tl ye verecegim amerikanadan gelen bir arkadasim almis bana dun haberim oldu debenhams ve tekin acarda 280 tl dir. ( yalnizca tom ford grey vetiver ile takas edebilirim)

SUZERK
30-07-2012, 10:12
SATILIKLAR
CARON YATAGAN 125/125ML-------------AÇILMAMIŞ KUTUSUNDA SIFIR----120 TL-----satıldı
CARON LE'3 THIRD 125/125ML -------------AÇILMAMIŞ KUTUSUNDA SIFIR---110 TL----son bir adet
ROMEO GİGLİ :100/100 AÇILMAMIŞ KUTUSUNDA SIFIR ----------------------------80 TL ----satıldı
LALIQUE ENCRE NOİRE 100/100 ML -------------AÇILMAMIŞ SIFIR KOUTUSUNDA -------130 TL-----satıldı
GIVENCHY XERYUS ROGUE 100/90 --------TAKASLA GELDİ-----------90 TL

foreverroma
30-07-2012, 10:24
Paul Smith Man 2 50 ml şişe yaklaşık 45 ml dolu (faturalı ) 75 tl
Mont Blanc Legend 30 ml şişe tamamı dolu ( hepsi burada alınma) 40 tl
Ysl Rive Gauche 125 ml şişe yaklaşık 65 ml dolu 60 tl SATILDI
Givenchy Play Intense 50 ml şişe yaklaşık 20 ml dolu yanında duş jeli hediyeli set 30 tl
Chanel Anteaus 100 ml şişe tamamı dolu hediye geldi kutulu 90 tl
Xeryus Rouge 50 ml şişe 40 ml civarı dolu (balerin alınma) 50 tl
Calvin Klein Escape 15 ml şişe 12 ml dolu (kokudan kokuya alınma) 20 tl

Seaman21
30-07-2012, 12:54
Anteaus ile 150 ml v de vakko takas uyarmi hocam?

axy1968
02-08-2012, 10:32
Sarah Jessica Parker Covet
2007 çıkışlı floral yoğun tatlımsı bir koku ..... detaylar blog,da

TAKASLIK
Dunhill 51.3 N 100 ml.(%98 dolu kutulu tester )

by_efendy
02-08-2012, 15:47
Alınık Gucci Envy

Satmak isteyen varsa lütfen benimle irtibata geçsin.

Seaman21
03-08-2012, 19:06
chanel egoiste platinum tester 95 ml civarı duruyor:100 tl takas düşünülür. ( magazada 244 tl)
xeryus rouge (tester) 90 ml civarı duruyor takas olur- takaslandi
Body Shop-White Musk 95 ml civarı duruyor-takas olur(takaslandi)
Carolina Herrera-Chic 70 ml civarı-takas olur(takaslandi)
Dana-Canoe-50 ml -takas olur
Dana-English Leather 50ml -takas olur
Bvlgari Blv 75/80 ml civari 80 tl takas olur
Lacoste red 70 ml 70 tl takas olur
V DE VAKKO 125 ML- TAKAS OLUR 80 TL
Bvlgari Aqua Marine 75 ml takas olur 80 tl
Carolina Herrera ch man 50 ml 70 tl takas olur
Terre d Hermes 30ml+125 ml refill set 200 tl satilik takas teklifinde bulunmayiniz. ( magazada 280 tl)
Jean Paul Gaultier Gaultier2 40 ml 75 tl takas olr
Gucci ENVY 40ml/50ml 120 tl takas olur

Mesaj atabilirsiniz 5323104831

PeterNorth
06-08-2012, 08:44
Elimde Solo Loewe AfterShave Balsam ve Trussardi Uomo Shower Gel var. Yalnız trussardinin kapağı sıkıntılı biraz orjinalinde öyleydi tak diye ses geliyor ama tam kapanmıyor, düşüp az bi miktar halıma dökülmüştü. Solo'da sıkıntı yok. Parfüm ile takas edebilirim. Ml miktarlarını akşam yazarım.

akocash
10-08-2012, 08:27
Pierre Balmain Carbone 100 ml/99.5 ml dolu. Kutusu mevcut. Wfo'dan alınma. fiyat olarak 170 tl düşünüyorum veya uygun ml'de nişlerle takas olabilir.

swennn
10-08-2012, 16:44
Parfumerie Generale - L'Ombre Fauve 5ml 35 TL
Creed - Millesime Imperial 10ml 50 TL / 20 ml 95 TL
Kilian - Back to Black 5ml 40 TL
Serge Lutens - Chergui 5ml 35TL
Serge Lutens - Fumerie Turque 5ml 37 TL
Kilian - Incense Oud 5ml 60 TL / 10ml 115 TL

Terre d Hermes pure parfum - 10ml 40 TL
Terre d Hermes edt - 10ml 25 TL
CD Fahrenheit - 10ml 25 TL
Dior Homme Intense eski formul - 10ml 25 TL
Comme des Garçons 2 - 10ml 25 TL
Ysl M7 - 10ml 20 TL
Black XS - 10ml 15 TL/45ml şişe 55 TL
Jonh Varvatos - 10ml 15 TL/65ml şişe 65 TL

erhan3636
11-08-2012, 21:48
komşular o kadar parfüm almama rağmen budur dediğm bir koku bulamadım aldığım parfümlerin çoğu kör alışı sizden ricam arkasında iz bırakan insanların kokunun kaynağını bulmaya çalışmasına neden olan etkileyici parfüm söyleyin bekliyorum cvplarınızı

SUZERK
11-08-2012, 22:01
okadar çokkii...mesela encre noire,hermes orange verte consantre,story,romeo gigli, uzar gider...

by_efendy
12-08-2012, 07:56
komşular o kadar parfüm almama rağmen budur dediğm bir koku bulamadım aldığım parfümlerin çoğu kör alışı sizden ricam arkasında iz bırakan insanların kokunun kaynağını bulmaya çalışmasına neden olan etkileyici parfüm söyleyin bekliyorum cvplarınızı

kilian back to black
dior homme intense
linstant guerlain extreme

erhan3636
13-08-2012, 14:18
saolun komşular cvplar için

SUZERK
14-08-2012, 08:50
SATILIKLAR

GIVENCHY XERYUS ROGUE 100/90 --------TAKASLA GELDİ-----------90 TL

seablue
14-08-2012, 21:26
Cdg vettiveru 30 ml decant 27 ml vardir ----30 tl
Gucci envy 10 ml decant 1fis sikildi ----25 tl
Maison francis kurkdjian lumiere noir 5 ml decant 4 ml var ---20 tl
Escada sentiment 10 ml decant 5-6 ml var ---10 tl
Guerlian homme 5 ml decant ---10ml
Jean paul gaultier le male 30 ml decant ---30 tl
CH 212 men ---20 ml decant ---20tl
Hepsini alana ciddi indirim yapilir, yaninda supriz decantlar verilir.

foreverroma
15-08-2012, 10:34
Emperio Armani Diamonds Black Carat 50 ml şişe 40 ml civarı dolu kutulu (sevil alınma) 85 tl
CK One Shock For Him 50 ml şişe 49 ml dolu kutulu (balerin alınma) 65 tl
Calvin Klein Escape 15 ml şişe 12 ml dolu (kokudan kokuya alınma) 15 tl
Paul Smith Man 2 50 ml şişe yaklaşık 45 ml dolu kutulu (madrid duty free alınma ) 70 tl
Mont Blanc Legend 30 ml şişe (sadece 1 fıs yapıldı) kutulu ( hepsi burada alınma) 40 tl
Givenchy Play Intense 50 ml şişe yaklaşık 20 ml dolu yanında duş jeli hediyeli set (balerin alınma) 30 tl
Chanel Anteaus 100 ml şişe dolu (sadece 1 fıs yapıldı) hediye geldi 90 tl

axy1968
15-08-2012, 15:48
az evvel parfümeri mağazasında david beckham homme parfümünü fıslattım ilk izlenim olarak fena bulmadım koku benzerlik olarak çoğu yorumcunun da dediği gibi terre de hermesi andırıyor terre nin mineral notaları çıkarılmış daha sulandırılmış hafif versiyonu tarzında.. tabii kalite olarak terre ile boy ölçüşemez ama elinde terre olup da kullanmaya kıyamayanlar için gündelik fısır fısır kullanılabilir diye düşünüyorum ...terre de hermes,i seven parfüm meraklılarına duyurulur.

axy1968
15-08-2012, 17:36
Ferrari Red
1996 çıkışlı oryantal odunsu olarak sınıflandırılan pudramsı yapıda tatlı misk ana karakterli bir koku....detaylar blog,da