PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : org bilgisayara nasıl bağlanır

Banned_User_512
07-05-2003, 19:52
arkadaşlar soru belli bu konuda bana nasıl yardım edebileceksiniz org umun markasıda technics valla yapamadım midi bağlantı kablomda varama olmuyo.?

sece
08-05-2003, 17:25
abi ben de bi ara özenmiştim roland E-96 baglıım dedim ama o araya giren kutu mudur kaplomudur nedir 30 milyon dediler way babam deyip wazgeçtim tüneldeki klawyeci abilere sor derim (uyuzluk yapıo bazıları dikkat et :)

atilla_yesil
01-06-2003, 14:52
ilk önce sorayım orgun un midi çıkışı var değil mi?varsa olması lazım.bende de org var ama midi çıkışı yok ben bağlayıp .waw uzantılı kaydediyorum.

oRuMcEq
01-07-2003, 12:01
arkadaşım klavyenin midi çıkışı varsa onu kullanarak ses kartının joystick girişine bağlayabilirsin... fakat bu yöntemde iyi ses kartı olmayınca iyi ses alamazsın ok?

bence bir ucu mini stereo, bi ucu da çivi stereo olan bir jack yaptır ve orgunun kulaklığından çık bilgisayarının line-in girişine gir... o şekilde kaydet daha iyi olur...

not: kulaklıktan çıkmamızın sebebi sesi biraz daha yükseltmek...

Nicolo
23-07-2003, 23:59
Midi interface denilen arabirimle klavyenin midi portlarından ses kartının joystik portuna bağlayabilirsin.
Nereden bulacam ben bunu dersen müzik marketlere soracaksın ya da bir elektronikçiye yaptıracaksın devre şeması istersen öms at bende var yaklaşık 20$ gibi bir maliyeti var hazırı biraz daha pahalı olabilir sanırım.

Nicolo
23-07-2003, 23:59
Midi interface denilen arabirimle klavyenin midi portlarından ses kartının joystik portuna bağlayabilirsin.
Nereden bulacam ben bunu dersen müzik marketlere soracaksın ya da bir elektronikçiye yaptıracaksın devre şeması istersen öms at bende var yaklaşık 20$ gibi bir maliyeti var hazırı biraz daha pahalı olabilir sanırım.

arzlonga
03-08-2003, 23:20
walla bende de eski model bir Yamaha PSS-795 midi klavye var.Bu kablo meselesi pahalı olunca başlarım ben böyle işe diyip bıraktım bilgisayara arkadaşlardan birinin dediği gibi normal kulaklık jackıyla bağlayabilirsin..Bir ucuna büyültücü jack takarsın..diğer ucu ise bilgisayarın ses kartı içindir bir şey takmana gerek kalmaz..ben de şunu sorayım bari şimdi ben sonradan ses kartımı değiştirince bu yöntem işe yaramadı..aslında yaradı ama ben Creative'in kendi programlarıyla bağlantı sağlamak istiyorum..bunun için acaba midi port muhabbetine mi gireceğim?

atilla_yesil
11-08-2003, 22:25
ya midi kalvyeler kaç para haberiniz var mı? almak istiyorum da.

nonanik
09-04-2011, 06:32
bende'de yamah psrs550 var usb kaplosunu bekliyorum giriş varmış ben buldum hiç korkmayın ilakii ünlü marka cihazlarda usb girişi vardır