PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kürtçe şarkıların akorları veya tabları..

ra_ramses
07-01-2005, 21:07
kürtçe şarkı akor veya tablarını nerden bulabilirim? lütfen yardımcı olun. aramadığım yer kalmadı

TRIBAL INFECTION
08-01-2005, 22:42
Bulamazsın :)arayan herşeyi bulur demekki heryeri aramamışın.

ra_ramses
09-01-2005, 21:06
kardeş heralde yeterince arayamadım. yeterince arıyamadımki yardım istiyom yoksa niye yardım istiyeyim. ulaşabileceğim yerler sınırlı. bilen birinden kesin yolu öğrenmektense niye saatlerce labirentte oyalanalım değilmi? ama biraz dolaştım labirentte herşeye rağmen

devilmanta
10-01-2005, 12:25
biraz kolaya kaçan bi yaklaşım sanki...
ama nasıl bulabileceğin konusunda fazla bi bilgim yok kolay gelsin...

Blackmore
10-01-2005, 12:53
Adarê Agiré Jîyan

G.........Em..................D
Çûme serê çîyayê Gabar
D.............Am...G..............Em
Kulîlk vebûn nexşa bihar
G......Em..G..........D
Êdî bes e zilma neyar
D.........Am..............G...........Em
Gelek xweş bû şahiya Adar

G..D.....G.........D.......G..Em...D............Em
Adarê, xweş Adarê, kulîlka ber biharê

Em...............Am..Em...............Am
Me ne zordestî, kevneperestî
Em...............G..Am.......G
Me ne zilm û koledarî
G..D.....G.........D.......G..Em...D............Em

G..............Em............D
Şervane l’ser zinar û lat
D......Am......G...........Em
Dibezin ber bi roja felat
G..............Em............D
Gelê me rabe roja nû hat
D........Am.......G...........Em
Ew şehidên rewşa welat

Em Am Em Am
Me ne zordestî, kevneperestî

Em G Am G
Me ne zilm û koledarî
G D G D G Em D Em

Li zindanan bi berxwedanî
Çendî şehîd serî danîStandin dîroka tolanî
Li ser çîyan ronî danî
Adarê, xweş adarê, kulîlka ber biharê

Helbest û Muzîk: Mahmut Yamalak
Sazkirin: Agirê Jîyan

Detail :
Hey Dilberé - Ciwan HACO

....Dm
Hey dilberé vay dilberé

Hey naziké vay esmeré
C
Ka soz û peymana beré
........................Am...................Dm
Bawer nakim dem wergeré

....Dm
Hey dilberé vay dilberé

Bejna zirav li ser kamberé
C
Ru ji ava, av kevseré
............................Am..........Dm
Gerden bi mori u cevheré

Detail :
Hey Dilberé - Ciwan HACO

Dm
Hey dilberé vay dilberé

Hey naziké vay esmeré
C
Ka soz û peymana beré
Am Dm
Bawer nakim dem wergeré

Dm
Hey dilberé vay dilberé

Bejna zirav li ser kamberé
C
Ru ji ava, av kevseré
Am Dm
Gerden bi mori u cevheré

Şimdilik bu kadar ama kulak ile çıkarirsan sanırım daha iyi olacak..Fazla kişi bilmediği için Siwan Perver,Ciwan Haco gibi isimleri,kimse oturup tab'larini çıkarmıyor..Kulaktan çıkarmani tavsiye ederim..bu arada emule ve imesh den de arama yapmani tavsiye edebilirim sana..1-2 sonuç çıktı dosya gelmiyor karşı taraf online değil ama ona da bi göz at derim..ayrica ne anlatiyo bu şarkida bilmiyorum ama siteye koymak da korkuttu beni açıkcasi..bir arkadaşıma okutucam,kürtçe bilen de varsa okusun, eğer site kurallarinı ihlal eden sözler içeriyorsa post silinecektir..

saygilar

devilmanta
10-01-2005, 14:04
hey dilbere vay dilbere dediğine göre kıza aşık adam kötü bir şey olucağını sanmam

ra_ramses
10-01-2005, 14:28
ARkadaşlar elinde Kürtçe şarkıların dökümanları olan varmmı? Ne yazıkki nette bu konuyla ilgili fazla döküman bulamıyoruz. Elinizde varsa lütfen benle mail yoluyla bağlantıya geçermisiniz!

Düzenleyen - ra_ramses on 15/01/2005 10:28:38

Desperado^^
29-04-2006, 22:21
Bu sitede ben kürtçe şarkı görmek istemiyorum.Bu tabi benim kendi düşüncem isteyen katılır isteyen katılmaz.En güzel akorların olduğu bu sitede bence öyle şarkılara yer yok .Kaliteden taviz vermeyelim

Düzenleyen - Desperado^^ on 29/04/2006 22:23:22

The_UnforgiveN
29-04-2006, 22:40
Sarkinin Kurtce olmasinin kaliteyle alakasi oldugunu sanmiyorum. Ingilizce sarki oldugu gibi Kurtce de olabilir gayet tabii.

WhisKy
29-04-2006, 23:38
ya bu bağnaz muhabbeti buraya sokmayalım bari... müzik evrenseldir....

Düzenleyen - yüksek sadakat on 29/04/2006 23:43:23

osmancigil
30-04-2006, 03:05
başlık yanlış:)

kürtçe akor olmaz :)

;)

Kragen
30-04-2006, 10:07
Eternal'ın dediği gibi başlık hatalı yazılmıştı onu düzenledim.

Diğer önemli bir nokta ise arkadaşların da belirttiği gibi müzik evrenseldir. İngilizce olunca havalı oluyor da başka dillerde olunca aşağılık bir anlam mı kazanıyor?

Konuya kaldığı yerden devam edilebilir. Elinde akor olan, yardımcı olabilecek olan arkadaşla iletişim kurabilir. Diğer türlü tartışmaya yönelik gelen post'lar site kurallarına aykırı olduğu için silinecektir.

Not; Unutulmamalıdır ki bu topraklarda yüzyıllardır beraber yaşıyoruz. Binlerce kilometre uzaktaki bir kıtadan gelen kışkırtmalarla birbirimize düşmek bize yakışmaz...

Desperado^^
30-04-2006, 10:30
En iyiler bölümündeki eserlerin isimlerine bakın o yabancı şarkılarla bunları nasıl kıyaslarsınız.Kaldıki sitede türkçe olup sanatsal br değer ifade etmeyen şarkılar yok.Yani petek dinçözün doktor tavsiyesi şarkısı nasıl bu sitenin kalitesini bozarsa onlarda öyle.eğer gerçekten kendini ispatlamış sanatsal değeri olan kürtçe veya herhangi dilde bir şarkı varsa onların yayınlanması mükemmel olur.Bilmiyorum anlatabildim mi? Bu benim şahsi düşüncem.Amacım tartışmak falan değil yanlış anlaşılmasın.

oturangeyik
01-05-2006, 18:41
bence de müzik evrenseldir arkadaşların dediği gibi.

benim için kürtçe müzik akorlarının burda olması hiçbişeyi değiştirmez ama bi arkadaşımızın kürtçe şarkı sözlerini yazması dikkatimi çekti.
ingilizce müzikle kürtçe müziği karşılaştıranlarda var.
benim gibi bu sitede gezen biçok kişi ingilizce biliyor muhtemelen. ama kürtçe bilen sayısı sınırlıdır.
benim fikrim bu tabları akorları isteyen arkadaşlar birbirleriyle irtibata geçsin ve işlerini kendi içlerinde halletsin.
böyle başlıklar altında olsun olmasın tartışması saçma olur bence.

TRIBAL INFECTION
01-05-2006, 19:09
Arkadaşlar konu dışına çıkmışsınız burada akor istenmiş bu konu üzerine tartışma yapılması istenmemiş

Konu kilitlenmiştir.