PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : çok þaþýrtýcý bi okadar da klasik...

Alwaysrock
10-04-2004, 13:31
ehueee...Ben lise hazyrlyktaydym...Ve bizim okuldan bi çocu?a a?yk olmu?tum....Normalde sadece ?arky söleyen ben...Çocuk yanymda gitar çalynca nutkum tutuluyordu...Hayatym boyunca unutamam herhalde...Sonra bi baktym çocuk gitar dersi veriomu?....Ama elektro...:))....(metal delisiydi....)

nEyapaca?ymy bilemedim çocuy sondaydy ve gidecekti mutlaka onunla çykmalyydym...Vee gitara ba?ladym...Bana önce klasikten ba?la dedi....Sonra hepsini yaparsyn deyince tabi bende ko?a ko?a gittim...Klaisk gitar ö?rendim....:?..Ama ben ö?renene kadar o benim bi arkaDA?IMLA ÇIKTI BEN,MDE HEVESYM Ü????? kura?ymda kaldy tabi...

Oturdum sabahlara kadar gitar çaldym....Ama i?e yaramady....
Burdan ona selamlar....:))))))))):evil:

osmancigil
10-04-2004, 21:40
ne guzel cocuk sayesinde gitarla tanismissin cennetlik bi cocukmus walla:)

RedStar
10-04-2004, 22:12
Vallaha gitara ba?lamak icin güzel bir te?fik

Aslyna bakarsanyz herkezin gitara ba?lamakta inginc bir anysyny bulursunuz :)) Ben nefret etmekle ba?ladym gitara Gitar gördüm zaman nefret ederdim . . . Ba?lama kökenli oldu?umdan dolayy sevmezdim . . .

Alwaysrock sanki seni gitara ba?latan ki?i burdan biriymi? gibi söyledin burdan ona slm filan kimmi? bu gitarist ailesine bir ki?i daha katan ki?i ??

The_UnforgiveN
14-04-2004, 10:52
Y?e bak..
Biz de lisesonduk bu yyl ve gittik ama kimse gelmedi yanymyza :) Canymyz saolsun..

Tabi bu i?in ?akasy ba?ymyz ba?ly bizim :P

Arkada?ym sen gitaryna saryl onla uyu geceleri. Onla çyk, onla konu?, iyi gelir..

semce
14-04-2004, 11:52
Maksat farkly ama neyse :)

Sonuçta gitara adym atmy?syn.. . Devamy gelir umarym...

Alwaysrock
14-04-2004, 21:47
yok redstar kesin burdadyr ama ben onu tanymyom..Kimbilir belki sensin...ehuee...(imkansyz tabii..)...Efet Allah razy olsun yoksa sap olacaktym...Geçen okula geldi gördüm...Saçlary kazytmy? hiç çekici gelmedi...

?Ymdi gitar çalmak daha cazip gelio...

serhatcolak
05-06-2004, 23:30
Bende bir kyza a?yk olarak ba?lamy?tym gitar çalmaya ?imdi o kyzy bana hiç çekici gelmiyor gitar ise hayatymyn vazgeçilmezi oldu.Ykimizinde hikayesi ayny..

Alwaysrock
07-06-2004, 17:39
desene müzik a?yr basty aslynda bu çok güzel bir any olacak bende çünkü gnelde herkes abisidn arkada?yndan ya da ne biliimm sokakta gördü?ü birinden özenerk ba?lyo sonra byrakyo biz a?yk olmu?uz 1 sene byrakamadym gitary herhafta yeni bi umutla yeni bir parçayla gittim dü?ünsene ne sa?lam temel olu?tu bende..ehuee...(tabi çalmaya çalmaya unttum..)..
yolun açyk olsun arkada?ym...

fibonacci
08-06-2004, 21:35
helal olsun. diyecek bir ?ey yok. zaten müzi?in içine bir girdiniz mi hele biraz da kendiniz üretmeye ba?layynca byrakylmyyor.

Alwaysrock
10-06-2004, 11:07
üretim olayy da a?kla oluyor abi kim ne derse desin....

blazing_fairy
10-06-2004, 15:50
kesinlikle katylyyorum.. bisürü harika eserler,,hangi alanda olursa olsun a?k sayesinde yapylyyor..

Selcuk
10-06-2004, 16:34
muhahha :) gitara çok acaip ba?lamy?syn koptum.... o da güzel :) sevdi?in ki?i baterist olsaydy baterimi alacaktyn? :p

Alwaysrock
11-06-2004, 23:22
yok o bateri solo atardy bende Ba?lardym söylemeye...

Darkneess improsining me,all that I see absolite horror..I cannot liveeeeee.....
falan anla?yr giderdik..
ama ?eyde çok makara olurdu dü?ünsene...
ben UD çalan birine takyl sen git üsküdar musiki cemiyetine üye ol....
Ahh i?te bu oLAMAAZZZ....:))))

Düzenleyen - Alwaysrock on 11/06/2004 23:25:12

semce
12-06-2004, 10:35
:))))))))))

Yok daha neler..
Ama bak cümbü? ü unutmu?un yazmayy :)

Alwaysrock
13-06-2004, 22:10
cümbü? mü?....

o ne beaaww...?..:)))

Avalanche
26-06-2004, 03:15
Benim gitar hayatym bi kyzla ba?lady. Ylk kursa ba?lady?ym yerde ve daha sonra oradan ayrylyp gitti?im yerde de o vardy. onunla 1.5 -2 senem geçti ve ona a?yk oldu?umu anladym.Fakat imkansyz bi a?kty bu.Unutmaya çaly?mak ne kadar zormu?...

Selcuk
26-06-2004, 13:57
unutmak istiyorum eheheh :) avalanche unut o a?inayy :) nasyl çalyyordu bari kyz?

serhatcolak
20-07-2004, 20:33
Klasik gitar çalarken bayan bir hocam vardy çalamady?ym zaman elimi tutarak çalmam için yardym ederdi bende elimi tutsun diye bir parçayy üç hafta çalmamy?tym(küçüklük i?te).Bu kyzlar adama her?eyi yaptyryr.

The_UnforgiveN
20-07-2004, 20:40
hikayeye bak :) o nasy hoca ya :) 3 hafta yetmi? sana :P

Alwaysrock
22-07-2004, 13:13
erkekler komik olabiliolar bazenn özellikle hoca bayan olunca..eeheue

ANGEL
23-07-2004, 01:49
eheh kyzyn teki de bedava ders almak için arkada?ymla çykmy?ty..sonra yapamayynca dersi byrakty sonra çocu?u byrakty:)?imdi bu kyz gitara my a?ykmy? çocu?a my manyak myymy??:)

desolator
27-07-2004, 18:38
kyzyn biride beni arady (nette ilandan görmü?) sizmi ders veriyosunuz dedi.
ewet dedim.
kyz: A pardon ben bayan dü?ünüyodum!
ben: ohaaaa... yani bende bayan dü?ünüyorum ama ben gitar dersi için aradym sanmy?tym...
yani abi i?te mesela bu insanyn gitar çalmamasy lazym bence..
deh?et ***.

ice4
27-07-2004, 21:57
ne güzel bi te?fik olmu? sana..iki hoca benim paramy alyp kaçty ama ben bu illeti byrakmadym..hocasyz ö?rendim :) en temizi(tabi hoca sa?lam biriyse muhakkak lazym)

gizem
28-07-2004, 09:14
*** ben nasy ba?ladym gitara ***?walla dur bakim bi dü?ünem annem göndermi?ti heralde yani ben o zaman bayaa küçüktüm o yüzden hatyrlamyyom...
yani benim ööle birine a?yk olupda onun için gitara falan ba?lama olayym yok zaten ben yapamam ööle ?eyler vicdanym syzlar gitaryma kar?y yapty?ym bi saygysyzlyk olarak görürüm bunu...tabi ?u anda gitaryma olan a?kym hat safhada oldu?u için ööle dü?ünüuom ilk ba?lady?ym zamanlar bööle dü?ünmüyodum tabi...:-)))
*** dedi?im gibi ailem sayesinde tany?tym gitarla ama özellikle annem ?u anda yeter artyk bu kadar zaman çaldy?yn byrak ?unu diyo...yaaa ve ben ona inat byrakmyyorum aslynda ona inat de?il istesm byrakyrym ama gitar i?te bilirsiniz.aslynda hakly kadyn her anne gibi kyzynyn çok para kazanan, insanlar arasynda saygynly?y olan bi çocuk yeti?tirmek istiyo bana gitarym yeter para pul istemiyom diyom beni anlamyyo anlamazda zaten o yüzden bu hiç bu konulara girmiyorum onunla,nasy isterse ööle dü?ünsün ben hayatta kendi yapmak istediklerimi yapycam,ruhum doymadyktan sonra karnym doymu? neye yarar!...

Keiser_soze
28-07-2004, 11:02
babam gitaristmi?. onun te?vikiyle ö?rendim gitary. ?imdi beraber müzik yapyyoruz ewde arada syrada...

Phantom
29-07-2004, 01:28
aynen :D

coshkun
07-08-2004, 13:27
üretim olayy da a?kla oluyor abi kim ne derse desin....

Bu dü?ünceye sonuna kadar katylyyorum.Ben de bu sene a?yk oldum ve beste yapmaya ba?ladym.Hele bir de insan a?kyna kar?ylyk alamayynca daha da bir artyyor yaratycyly?y :)

Alwaysrock
11-08-2004, 14:56
ben katylmyyorum gitarla a?ky bir tutmayy müzik a?kyyla ne alakasy var sevdi?in adama ihanet muhabbetinin.

gitarla evlenmeyece?im ***.....

lestat
11-08-2004, 15:23
iyi eyvallah elemanla tany?acam aya?yna gitara ba?lamy?synda bari birseyler yapabildinmi yani gitara boylede baslanmazki neyse üzücü olay sen okadar kas elemanla tanysaca?ym diye sonra eleman baskasyyla cyksyn yazyk sana

ThranduiL
11-08-2004, 17:47
ben niyeyse bi anda gitar istiyom diye a?lamaya ba?ladym:)) klasik gitardan sonra da elektro istiyom diye a?ladym eheuh bi anda ba?ladym i?te çalmaya (Tabiki ders alarak unutmayyn ders alalym aldyralym eheuh:P)

Alwaysrock
20-08-2004, 16:02
a?lamak..??....

ben genelde kyzlar annelerine ya da özellikle babalaryna a?layarak kapris yaparlar zannederdim..

gitara ba?lamak içinii bi adym...